Okej, zeby nie bylo. Jak to dzisiaj Noliko wjebie tez obiecuje sie tu juz wiecej nie odezwac, nawet na quasi. Prosze mnie nie nasladowac, bo wy sie bardziej znacie niz ja i mozecie komus pomoc cos wygrac. W razie porazki Noliko prosze o dozywotniego bana na quasi, pozdrawiam
Okej, zeby nie bylo. Jak to dzisiaj Noliko wjebie tez obiecuje sie tu juz wiecej nie odezwac, nawet na quasi. Prosze mnie nie nasladowac, bo wy sie bardziej znacie niz ja i mozecie komus pomoc cos wygrac. W razie porazki Noliko prosze o dozywotniego bana na quasi, pozdrawiam
Noliko to chyba jedyna druzyna, która gra bez bloku. W dugim secie mieli jedynie dwie "akcje" zwiazane z blokiem - obie to pilka zaplątana na siatce. Każde uderzenie przechodzi przez ten "blok" jak przez ser szwajcarski.
nie czaje Was, w czym nie mam racji? ze Wegiel byl lepszy od Oly, Budvy, Bledu i Hachingu? czy to ich wina, ze takie losowanie trafili? zajeli pierwsze miejsce w grupie wiec dostali slaby Haching w pierwszej rundzie i tyle
czepiasz sie slowka "zmieceni" a dobrze wiesz ze specjalnie tak napisalem, zeby wyolbrzymic, Jastrzebie awasnowalo i jest to sukces, ja sie zawsze ciesze jak polskie ekipy zachodza daleko w Europie, czy to w siatke, czy w reczna czy kosza, w noge nie zachodza to sie nie ciesze
dobrze wiesz, ze nie dawales jastrzebianom zbyt wielkich szans na pokonanie w dwumeczu Niemcow, teraz troszke sie tluamczysz za duzo
to ze graja w lidze piach nie znaczy, ze im sie nie moze poszczescic w Europie, sa w top6 i tyle
nie jestem ich zadnym kibicem itp po prostu sie ciesze, ze wygrali, zaufalem im, postawilem na nich nawet z hc i wygrali i tyle, fajnie
nie czaje Was, w czym nie mam racji? ze Wegiel byl lepszy od Oly, Budvy, Bledu i Hachingu? czy to ich wina, ze takie losowanie trafili? zajeli pierwsze miejsce w grupie wiec dostali slaby Haching w pierwszej rundzie i tyle
czepiasz sie slowka "zmieceni" a dobrze wiesz ze specjalnie tak napisalem, zeby wyolbrzymic, Jastrzebie awasnowalo i jest to sukces, ja sie zawsze ciesze jak polskie ekipy zachodza daleko w Europie, czy to w siatke, czy w reczna czy kosza, w noge nie zachodza to sie nie ciesze
dobrze wiesz, ze nie dawales jastrzebianom zbyt wielkich szans na pokonanie w dwumeczu Niemcow, teraz troszke sie tluamczysz za duzo
to ze graja w lidze piach nie znaczy, ze im sie nie moze poszczescic w Europie, sa w top6 i tyle nie jestem ich zadnym kibicem itp po prostu sie ciesze, ze wygrali, zaufalem im, postawilem na nich nawet z hc i wygrali i tyle, fajnie
Ok, to dobrze, buki trza ogrywać. Ale tekst 'jebać niedowiarków' był zupełnie nie na miejscu.
smieszy i zarazem meczy mnie ta polska mentalnosc, to ciagle narzekanie, marudzenie, nie wierzenie w sukces, "skreslanie" wszystkiego zanim sie jeszcze cos zacznie, ta nienawisc wobec siebie samych
nie mowie oczywiscie w tym przypadku o was - Korver i agr1
po prostu lubie sie ucieszyc jak Polska osiagnie jakis sukces, czysta radosc we mnie wstepuje wtedy, a co raz czesciej nawet po sukcesach slysze tylko marudzenie, ze fart, ze sie udalo bla bla, nie lubie tego
jebac niedowiarkow bylo np do takiego karuzela itp ktorzy pzred rozpoczeciem ligi mistrzow juz pisali ze wegiel nie ma szans na awans z grupy nawet, dla takich maruderow, pierdolow, obrzygancow innych co tylko potrafia cwaniakowac, wysmiewac i upodlic kogos
i napisalem to bo bylem po prostu szczesliwy, ze Wegiel pokazal jaja tym wszystkim placzkom