|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Budwa +2,5 :piwoŁ IzI
Panowie jak sie wraca polskie ynaki na klawiature_
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja gralem i mialem nic nie pisac jesli Sovia lub Noliko wjebie, z nieszczesciem dla was oba weszly  Takze dalej bede pieprzyl swoje przemyslenia  dawaj śmialo, nie krepuj sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak sie wraca polskie ynaki na klawiature_ Wcisnij caps + shift A potem 10% wygranych dla mnie 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Sędzia powinien dostać dożywotni zakaz wykonywania zawodu! Ta piłka nawet linii od wewnątrz nie dotknęła!!!
Zaznaczam, że miałem Noliko na kuponie, ale czuję niesmak po takim kurestwie   a biednemu graczowi wiatr zawsze w oczy  trafiłem kurs 3.26,a ujebałem na 1.5 w taki sposób, ech idę spać, dobranoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak sie wraca polskie ynaki na klawiature_ ctrl + shift
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja gralem i mialem nic nie pisac jesli Sovia lub Noliko wjebie, z nieszczesciem dla was oba weszly  Takze dalej bede pieprzyl swoje przemyslenia  dawaj śmialo, nie krepuj sie  Nie wiem czy miales potwierdzic czy nie, ale i tak jestem za opcja nr 1. Takze jesli juz cos zobaczycie, ze ja cos polecam na tym forum to tylko i wylacznie grac przeciwko.  Pozdro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja gralem i mialem nic nie pisac jesli Sovia lub Noliko wjebie, z nieszczesciem dla was oba weszly  Takze dalej bede pieprzyl swoje przemyslenia  dawaj śmialo, nie krepuj sie  Nie wiem czy miales potwierdzic czy nie, ale i tak jestem za opcja nr 1. Takze jesli juz cos zobaczycie, ze ja cos polecam na tym forum to tylko i wylacznie grac przeciwko.  Pozdro  @Ojro Ciebie zaraził? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wytrzeźwieje chłopak to pogadamy  Noliko słaby meczyk, dobrze. Kursy będą wyższe. 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Wytrzeźwieje chłopak to pogadamy  Noliko słaby meczyk, dobrze. Kursy będą wyższe.  a ja mam nową teorię spiskową/sci-fi troszke mianowicie... wzsyscy pamietamy jak Wegiel zostal wydymany w Budvie przez sedziow/gospodarzy potem pomoc Bledu, aby Budva jako tako miala sznase na awans, w ostatecznosci sami sobie wywalczyli ten awans w ostatnim meczu, jednak wczesniej bardzo im pomogly "sily nadprzyrodzone" dzisiaj to wszystko zostalo wyrownane, 23-24 poey metr w boisko a sedzia bez zadnych sentymentow pokazal punkt dla Noliko i gospodarze tym samym ustrzegli sie dwoch loteryjek pod rzad przejdzmy jednak do meritum mojej teorii Bled wyfrajerzyl w grupowej -> Bled zostal wyfrajerzony w 1/12/ Noliko wyfrajerzylo w 1/12 -> Noliko zostanie wyfrajerzone w 1/6 ?  tak to po krotce wyglada podstawa tej teorii jest znany wszystkim dogmat " nic w naturze nie ginie, suma szczescia rowna się 0" tyle 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Ty Wojtas też już nie pij 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
maly blad, oczywiscie 24-23 dla Budvy było kiedy Poey "zakonczyl" seta udanym atakiem*
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Ty Wojtas też już nie pij  Ty slaba głowo mnie nie zaczepiaj, bo Ci przypomne Gomunice Cup, a w piatek Cie ugotuje na lajcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty Wojtas też już nie pij  Ty slaba głowo mnie nie zaczepiaj, bo Ci przypomne Gomunice Cup, a w piatek Cie ugotuje na lajcie  Dawaj śmiało, tu sami swoi. 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
i nie Bled tylko Budva tam w tym lancuszku teorii mial byc 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Ciekaw jestem czy będzie jakiś mega zonk tej kolejki, tzn. mam tutaj na myśli porażkę któregoś z zespołów (nie mam tutaj na myśli złotego seta) -Skra? -Dinamo (panieny)? - Baku? - Turk Telekom - Eczabisasi? Jak już bym musiał, to stawiałbym na te ostatnie Bo.. spotkanie Cortese z Muszyną, to będzie mam nadzieję, bardzo wyrównany pojedynek 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Ty Wojtas też już nie pij  Ty slaba głowo mnie nie zaczepiaj, bo Ci przypomne Gomunice Cup, a w piatek Cie ugotuje na lajcie  Dawaj śmiało, tu sami swoi.  Misiek MVP i tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekaw jestem czy będzie jakiś mega zonk tej kolejki, tzn. mam tutaj na myśli porażkę któregoś z zespołów (nie mam tutaj na myśli złotego seta) -Skra? -Dinamo (panieny)? - Baku? - Turk Telekom - Eczabisasi? Jak już bym musiał, to stawiałbym na te ostatnie Bo.. spotkanie Cortese z Muszyną, to będzie mam nadzieję, bardzo wyrównany pojedynek  No właśnie mi się to wszystko aż za proste wydaję, ale nie mogę dopatrzeć się żadnej niespodzianki... Może Pesaro zrobi psikusa? Aczkolwiek tu aż takiej sensacji nie będzie, bo to renomowany team.
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Hooker i Flier w sumie jak będą mieć dzień... ale jakoś nie chcę mi się wierzyć... być może w złotym secie pogonią Costagrandę 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Muszynianka fix knor bedzie 
|
|