|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze zrobili jakby nine obnizyli to Evensen rozjebal by sie na 260 metrze.
sa juz gdzies outrighty na MS? było obnizyc przed skokiem Ewensena ? to jakis problem ? Argumant o rownosci istsnieje chyba dla wszystkich albo wcale. Co tam robi kierwa np Happonen, ile by skoczył z zerowej belki ? Niech nie zgrywaja ze nagle jakas rownosc wprowadzaja. A jak konkursy na sile sa rozgrywane to wtedy bezpieczenstwo maja w dupie. kofler w T4S mogl sie poyegnac y dobrzm miejscem dyieki wlasnie tzm idiotom chcaczm na sile royegrac jedna serie. hautameki zreszta tez. Wiec nie plec ze dobrze zrobili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry klawiatura mi sie przestawiła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no obniżyli przed Evensenem  Co zrobic, dzisiaj typerom przeszkodzili jutro pomoga. Że gamonie na nartach nie radza sobie z niższymi belkami to ich problem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no obniżyli przed Evensenem  Co zrobic, dzisiaj typerom przeszkodzili jutro pomoga. Że gamonie na nartach nie radza sobie z niższymi belkami to ich problem. Ty jestes kumaty inaczej ? Obnizyli na 0 przed Kasai tylko po co ? Nie patrze na to z pkt widzenia typera. bo na Koflerze np wtedy nic nie straciełm, dzisiaj w sumie pare groszy dosłownie. Wkur.wia mnie ze te debile wypaczaja wyniki zawodow. A te gamonie na nartach jak ich nazwales nie maja rownych warunkow. Propnuje wszystkich puscic z 0, zobaczymy jak wtedy Kranjec bedzie dostawał od Zyly.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no obniżyli przed Evensenem  Co zrobic, dzisiaj typerom przeszkodzili jutro pomoga. Że gamonie na nartach nie radza sobie z niższymi belkami to ich problem. Ty jestes kumaty inaczej ? Obnizyli na 0 przed Kasai tylko po co ? Nie patrze na to z pkt widzenia typera. bo na Koflerze np wtedy nic nie straciełm, dzisiaj w sumie pare groszy dosłownie. Wkur.wia mnie ze te debile wypaczaja wyniki zawodow. A te gamonie na nartach jak ich nazwales nie maja rownych warunkow. Propnuje wszystkich puscic z 0, zobaczymy jak wtedy Kranjec bedzie dostawał od Zyly. wlasnie wpelni sie zgadzam szkoda dzis ze tepes i hofer znow na 1 planie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkur.wia mnie ze te debile wypaczaja wyniki zawodow. A te gamonie na nartach jak ich nazwales nie maja rownych warunkow. Propnuje wszystkich puscic z 0, zobaczymy jak wtedy Kranjec bedzie dostawał od Zyly. Ale jakby obnizyli przed Evensenem to by bylo spoko? Równe warunki w skokach? Jeszcze na mamucie? Ok Fajnie popsioczyc na innych jak cos nie wychodzi. W ogole fajnie jest pozygac i pokurwic że to zle a to chujowe. Rozumiem doskonale 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
próbna  na dziś Happonen-Stoch 1 @1,80 izi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cybi nie ma co mówić izi, Stoch będzie skakał z niższej belki pewnie, wystarczy że skoczy z 200m i będzie miał dobre noty (Fin miał słabe) i będzie nerwówka  tak więc nie ma co księgować izzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Adam 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Podium  To jest mistrz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nowy rekord Polski i podium, elegancko. Brawo Adam, choc nie grałem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Evensen rekord bije teraz 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Z 1 belki to sie nie da 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkur.wia mnie ze te debile wypaczaja wyniki zawodow. A te gamonie na nartach jak ich nazwales nie maja rownych warunkow. Propnuje wszystkich puscic z 0, zobaczymy jak wtedy Kranjec bedzie dostawał od Zyly. Ale jakby obnizyli przed Evensenem to by bylo spoko? Równe warunki w skokach? Jeszcze na mamucie? Ok Fajnie popsioczyc na innych jak cos nie wychodzi. W ogole fajnie jest pozygac i pokurwic że to zle a to chujowe. Rozumiem doskonale  Człowieku zal mi Ciebie. Codziennie typujac mam trafione typy i pudła. Wiekszosc z nich mi lata. Ja tu pisze tez o Kolferze ktory powienien miec podium na nornalmcyh skoczniach w T4S a wszystko poszlo sie walic przez dwoch czubkow. Skoki dzis pograłem za grosze jak na moje stawki, wiec mi to lata, ale gdybym byl na miejscu zawodnikow to juz danwo bym staral sie cos z tym zrobic. Jak mi sie cos w mojej pracy nie podobało to mowilem o co biega. Zal ze wszystko łaczy sie dla Ciebie z typami i kasa. Ochlon troche, sa jescze inne rzeczy.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Adam pięknie kolejne podium 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zebysmy sie dobrze zrozumieli. Nie mowie, że decyzja byla idealna, ale jakby sie Norweg połamal to tak samo byłby płacz ze debile bez wyobrazni do tego dopuścili. Chuj mnie obchodza Ito i Koudelka czy to ze Kraniec jest przed Zyła chociaz wydaje się ze jest w lepszej formie. Wrecz przeciwnie- bardzo sie z tego ciesze. Stoch jakos potrafil sobie poradzić. Dzisiaj to spotkalo ich, a przecież nie raz spotykalo i pewnie nie raz spotka naszych. I nie da sie tego wyeliminowac, taki sport. Brawo Adas!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no cos czuje ze dzis biathlon da ladnie zagrobic a wiec.. grubo Svendsen-Boe 1 Kaisa-Hitzer 1 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|