|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no szkoda mam MC że wygra, coś czułem że to kiepski pomysł bo na wyjazdach są słabi, ale z Arisem? po porażce w derbach? i takim składem? no kurde ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta rasiak by strzelil bramke MU... dlaczego nie ,drewno ale na niektorych przeciwnikow jak znalazl chociaz stał sie posmiewiskiem i spiewali o nim piosenki. u takiego Smudy z klapami na oczach nawet Iniesta nie gralby w naszej kadrze gdyby podsunieto na zgrupowanie Andresa niby ze na sprawdzenie [/quote] chyba nie sadzisz ze tym przeciwnikiem ktorym Rasiak by strzelil bramke bylby MU?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaaj Dzeko głową, ale kiper wyciągnął
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no cos ruszyli, teraz niezly strzal Arisu bramkarz broni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dżeko się obudził, niech strzelają tego gola 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak po 0 to bedzie zwrot kto pierwszy bramke strzeli?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no szkoda mam MC że wygra, coś czułem że to kiepski pomysł bo na wyjazdach są słabi, ale z Arisem? po porażce w derbach? i takim składem? no kurde ... ten sam tok myslenia, szkoda ze bledny. Ludzilem sie ze ten mecz bedzie roznil sie od reszty wyjazdowych City...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no szkoda mam MC że wygra, coś czułem że to kiepski pomysł bo na wyjazdach są słabi, ale z Arisem? po porażce w derbach? i takim składem? no kurde ... ten sam tok myslenia, szkoda ze bledny. Ludzilem sie ze ten mecz bedzie roznil sie od reszty wyjazdowych City... Grecy nigdy nie przegrali u siebie w europejskich pucharach i seria ta trwa od 40 lat. Rozpoczęła się ona w 1970 roku, kiedy do Salonik zawitała Chelsea i zremisowała 1:1. W kolejnych 23 spotkaniach Aris 13 razy wygrywał i dziesięciokrotnie remisował.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o gwiazdor Balotelli wszedl  Tak sie zastanawialem czy mozna jeszcze bardziej wywalic w bloto siano niz zrobila to Chelsea wydajac 50 mln funtow na Torresa. I jednak mozna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no szkoda mam MC że wygra, coś czułem że to kiepski pomysł bo na wyjazdach są słabi, ale z Arisem? po porażce w derbach? i takim składem? no kurde ... ten sam tok myslenia, szkoda ze bledny. Ludzilem sie ze ten mecz bedzie roznil sie od reszty wyjazdowych City... Grecy nigdy nie przegrali u siebie w europejskich pucharach i seria ta trwa od 40 lat. Rozpoczęła się ona w 1970 roku, kiedy do Salonik zawitała Chelsea i zremisowała 1:1. W kolejnych 23 spotkaniach Aris 13 razy wygrywał i dziesięciokrotnie remisował. Super jak ktos lubi historie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no szkoda mam MC że wygra, coś czułem że to kiepski pomysł bo na wyjazdach są słabi, ale z Arisem? po porażce w derbach? i takim składem? no kurde ... ten sam tok myslenia, szkoda ze bledny. Ludzilem sie ze ten mecz bedzie roznil sie od reszty wyjazdowych City... Grecy nigdy nie przegrali u siebie w europejskich pucharach i seria ta trwa od 40 lat. Rozpoczęła się ona w 1970 roku, kiedy do Salonik zawitała Chelsea i zremisowała 1:1. W kolejnych 23 spotkaniach Aris 13 razy wygrywał i dziesięciokrotnie remisował. Super jak ktos lubi historie  mialem grac 2 na przelamanie ale zrezygnowalem:d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sporting Braga dopiero w poniedziałek rozpoczął przygotowania do meczu z Lechem Poznań. Niektóre z portugalskich mediów piszą o wyprawie zespołu na... Ukrainę, gdyż zupełnie nie kojarzą drużyny Kolejorza. Dla innych stolica Wielkopolski to już prawie piekło.
Portugalskie media nie bardzo się orientują z kim ma zagrać Sporting Braga. Według znanego serwisu zerozero.pt to lot na Ukrainę. "A Bola" na swoim portalu internetowym nazywa Poznań "wschodem raju, a może raczej skrajem piekła" i porównuje do Doniecka oraz Belgradu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Manchester Shity 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Sporting Braga dopiero w poniedziałek rozpoczął przygotowania do meczu z Lechem Poznań. Niektóre z portugalskich mediów piszą o wyprawie zespołu na... Ukrainę, gdyż zupełnie nie kojarzą drużyny Kolejorza. Dla innych stolica Wielkopolski to już prawie piekło.
Portugalskie media nie bardzo się orientują z kim ma zagrać Sporting Braga. Według znanego serwisu zerozero.pt to lot na Ukrainę. "A Bola" na swoim portalu internetowym nazywa Poznań "wschodem raju, a może raczej skrajem piekła" i porównuje do Doniecka oraz Belgradu. luukas nie czytaj wiecej pudelka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Birmingham vs Newcastle rusza ktos ten mecz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Portugalskie media nie bardzo się orientują z kim ma zagrać Sporting Braga. Według znanego serwisu zerozero.pt to lot na Ukrainę. "A Bola" na swoim portalu internetowym nazywa Poznań "wschodem raju, a może raczej skrajem piekła" i porównuje do Doniecka oraz Belgradu. luukas nie czytaj wiecej pudelka w to onet:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MC się nadaje do robienia pały
|
|