|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trafnej LM LE również trafnych typów w 2011 większego udzielania się w Stadionie Piłkarskim życzę Odchodzę z forum  Życzę większj listy humanistów i ludzi z ADHD Pozdrawiam  powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Milan-Tote o2.5 ?  taka mam "wizje" na ten mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trafnej LM LE również trafnych typów w 2011 większego udzielania się w Stadionie Piłkarskim życzę Odchodzę z forum  Życzę większj listy humanistów i ludzi z ADHD Pozdrawiam  eee co Ty gadasz, odwyk hazardowy ? pokazywali skrót Arisu z MC, 1 strzal Dzeko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trafnej LM LE również trafnych typów w 2011 większego udzielania się w Stadionie Piłkarskim życzę Odchodzę z forum  Życzę większj listy humanistów i ludzi z ADHD Pozdrawiam  A ja nie zdarzylem podziekowac za ostatnie overy  wszystkie do HT jak w maselko Miejmy nadzieje ze kiedys tu jeszcze wrocisz  Nie pierwszy i nie ostatni jestes ktory odchodzi a pozniej "big come back" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj Jose, Twojego podejścia do Manciniego nigdy chyba nie zrozumiem  Akhu a za co ja mam tego gościa szanować ? Na włoską to w tym czasie mieliśmy monopol  LM to był dno , dno , dno i jeszcze raz dno. Fakt zdobył sporo z Interem , ale równie dobrze to samo mógłby osiągnąć szatniarz klubowy gdyby miał odpowiednie zaplecze. No właśnie dla mnie 3 mistrzostwa z rzędu nie były podane na tacy. Gdyby Zaccheroni miał prowadzić wtedy zespół, to Inter by do dziś mógł nie wygrać Scudetto  17 wygranych meczów z rzędu także nie wydają mi się od tak podarowane 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy mozna dzisiaj oglądać jakiś mecz w tv polskich? jeżeli tak, to gdzie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
byłaby jakas dobra dusza ,ktora by wyslala wyniki dzisiejszej lm ,np w 30minuta HT 70minuta FT?? niestety pracuje dzsiaj na nocnej zmianie ,i nie bardzo bede miał jak sprawdzic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
numer w Orange mozna z bramki wysylac www.sms.orange.pl [ sms.orange.pl]
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
17 zwycięstw z rzędu hmmmm... Roma też była blisko. Bezradności Interu w meczach LM Manciniemu nigdy nie zapomnę , to jest gwóźdź do trumny , nie lubię dziada i koniec !  aaaa , jeszcze mecz z Milanem (1-2 walczyliśmy wtedy o zapewnienie mistrzostwa) miałem wrażenie , że w szatni powiedział zawodnikom - połóżcie się , może nie strzelą 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
byłaby jakas dobra dusza ,ktora by wyslala wyniki dzisiejszej lm ,np w 30minuta HT 70minuta FT?? niestety pracuje dzsiaj na nocnej zmianie ,i nie bardzo bede miał jak sprawdzic. podaj na pv to Ci wyślę, za to że dzielnie wspierałeś mnie w haxballu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie no, poważnie się pytam  nie oglądam LM praktycznie wcale, jak jeszcze oglądałem, to była afera, że polsat wykupil po tvp; a teraz to już nie mam pojęcia gdzie szukać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
byłaby jakas dobra dusza ,ktora by wyslala wyniki dzisiejszej lm ,np w 30minuta HT 70minuta FT?? niestety pracuje dzsiaj na nocnej zmianie ,i nie bardzo bede miał jak sprawdzic. podaj na pv to Ci wyślę, za to że dzielnie wspierałeś mnie w haxballu  Dziekuje bardzo dobry człowieku:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
valenia + toten x2 i singiel over roznych milan- toten odpalam furke i migiem do hawiry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
17 zwycięstw z rzędu hmmmm... Roma też była blisko. Bezradności Interu w meczach LM Manciniemu nigdy nie zapomnę , to jest gwóźdź do trumny , nie lubię dziada i koniec !  aaaa , jeszcze mecz z Milanem (1-2 walczyliśmy wtedy o zapewnienie mistrzostwa) miałem wrażenie , że w szatni powiedział zawodnikom - połóżcie się , może nie strzelą  No tak, blisko to i "wielka" Barcelona była, ale to najwidoczniej nie takie proste spoko, tak jak pisałem w tej kwestii się nigdy nie zgodzimy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
daj nr podesle zawodnikowi Haxballa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trafnej LM LE również trafnych typów w 2011 większego udzielania się w Stadionie Piłkarskim życzę Odchodzę z forum  Życzę większj listy humanistów i ludzi z ADHD Pozdrawiam  Bezdomny dla Ciebie Szacun za robotę która tu zrobiłeś Australijska już nigdy nie będzie taka sama . Powodzenia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze  ps. a najlepiej szybko wracaj 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
17 zwycięstw z rzędu hmmmm... Roma też była blisko. Bezradności Interu w meczach LM Manciniemu nigdy nie zapomnę , to jest gwóźdź do trumny , nie lubię dziada i koniec !  aaaa , jeszcze mecz z Milanem (1-2 walczyliśmy wtedy o zapewnienie mistrzostwa) miałem wrażenie , że w szatni powiedział zawodnikom - połóżcie się , może nie strzelą  No tak, blisko to i "wielka" Barcelona była, ale to najwidoczniej nie takie proste spoko, tak jak pisałem w tej kwestii się nigdy nie zgodzimy  Chociaż Mancio może nas poróżnić , generalnie się zgadzamy więc jest ok 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
czy mozna dzisiaj oglądać jakiś mecz w tv polskich? jeżeli tak, to gdzie? mecz Lm wszystkie na platformie n jeden mecz na kolejke w srode na polsacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
daj nr podesle zawodnikowi Haxballa  dzieki wielkie za chęci ,ale juz wyslalem na priv dla Mariana  Trzeba jakis turniej zrobic w haxballa w najblizszym czasie;) ,tylko żeby była lepsza organizacja niz poprzednio;) Spadam do pracy, GL;)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|