|
|
member
|
|
member
Korver myślisz, że jutro Warszawa wygra? Myślę, że tak. A jest jeszcze coś jutro ciekawego do gry ?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Korver myślisz, że jutro Warszawa wygra? Myślę, że tak. z zaraz zapyta co jeszcze jutro wygra  no nic Modena szkoda was, ale i tak ladnie
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
aaa mowilem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver myślisz, że jutro Warszawa wygra? Myślę, że tak. A jest jeszcze coś jutro ciekawego do gry ? sobie zobacz do oferty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaa mowilem?  
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie rozumiem takich docinek jak Twoje Wojtas. Po to chyba jest ta strona żeby sobie pomagać. Co w tym dziwnego, że zapytam Korvera (którego uważam za bardzo dobrego typera z siatkówki) o jakieś typy? Nie widzę w tym nic dziwnego,
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
pytasz sie o typ, ktos Ci podaje co gra, dalej Ty pytasz czy to wszystko, on Ci pisze, ze tak, dalej Ty pytasz czy na pewno to wszystko?  tak wyglada to z Twojej strony, wybacz, ale smiesznie dla mnie np  zeby sobie pomagac, ok, to czekam na pomoc z Twojej strony, jakis typ moze czy cos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaa mowilem?  wymiekam 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ceratka dograć to na 3-1  ! a to farfocle  Popsuli fajny kupon .. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ceratka dograć to na 3-1  ! a to farfocle  Popsuli fajny kupon ..  nie tylko Tobie  bleeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytasz sie o typ, ktos Ci podaje co gra, dalej Ty pytasz czy to wszystko, on Ci pisze, ze tak, dalej Ty pytasz czy na pewno to wszystko?  tak wyglada to z Twojej strony, wybacz, ale smiesznie dla mnie np  zeby sobie pomagac, ok, to czekam na pomoc z Twojej strony, jakis typ moze czy cos  pomoc w skonstruowaniu pytania do Korvera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Value87 oczywiscie bez ironii nie tylko Ty masz dewize "Kto pyta nie błądzi" Dobrej nocy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tak po czasie bo LM ogladalem... dolacze do reszty,  macerata, stara szmata!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jestem z wami z Macerata :/ Ale tu cisza ostatnio. Tak zeby przelamac cisze napisze - co ja dzis boksuje: Reska  Trento  Macerata  Perugia  Monza+1,5  Cuneo  Copra  Ruskie juz weszly  Mialem kilka dni przerwy od obstawiania i tak mnie korcilo dzis, ze poszla taka tasiemka za drobne tak na dobry powrot  Ako 16 do smieci przez nich, a kurs prawie najnizszy..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@agr1 weekend idzie, bank rozbijemy 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Korver masz cos ciekawego na weekend 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wawa jest faworytem ale czy ten mecz nie jest o pietruszkę?? Nasza liga jest bardzo dziwna i gdy grają o nic bywają ciekawe wyniki. Może się jednak mylę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wawa jest faworytem ale czy ten mecz nie jest o pietruszkę?? Nasza liga jest bardzo dziwna i gdy grają o nic bywają ciekawe wyniki. Może się jednak mylę? Wawa jeszcze teoretyczne szanse na miejsce 4., więc powinni powalczyć póki jest o co. Dla Bydgoszczy sezon się można powiedzieć skończył. Ja mam Politechnikę, ale tylko z racji wystawienia farfocla przez unibet (1,85 na starcie). Przy dzisiejszym kursach bym się już wahał, ale mimo wszystko skłaniałbym się do wygranej gości. Super 2 sety z Czewą zagrali w weekend, po czym nie wiadomo czemu stanęli. Dzisiaj przy odrobinie większej koncentracji nie powinni mieć problemów z wygraniem. Ale to tylko czysta logika, która nie zawsze się sprawdza w PLS. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver masz cos ciekawego na weekend  Pogadamy bliżej weekendu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam Wszystkich na forum. Jestem nowy ale śledzę już od jakiegoś czasu to forum. Siatkówkę gram już od dłuższego czasu więc coś tam się na niej znam  . Będę starał się pomagać i liczę na Waszą pomoc także. Jest tu kilku dobrych znawców siatki więc myślę, że razem damy radę ograć buków  Co do dzisiejszych typów. Nie ma za bardzo co dzisiaj grać,ale ja jednak uważam, że taki typ jest godny uwagi: Delecta Bydgoszcz - AZS Politechnika Warszawska (1.50) Kurs nie jest za duży jak na ryzyko tego meczu, ale ja uważam, że Warszawa lepiej się prezentuje od słabej Bydzi. Wawa jeszcze ma szanse na awans w lidze lecz dzisiaj musi wygrać za trzy. I tak też liczę. Tym bardziej, że Warszawa ma sposób na Bydgoszcz. Do tego można dorzucić i sklepić fajny dubel lub tripel. Jak kto woli. Lecz ze stawką nie szaleć ... Pozdrawiam i mam nadzieję, że będę tutaj pomcny i otrzymam taką samą pomoc od Was.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|