niesamowita historia polskiego geniusza, którego biografią można by było obdarować 10 innych osób, bardzo długi wywiad, ale naprawdę warto poczytać, pokazuje również schemat działania firm i 'uczonych' w naszej gospodarce, smutne, ale też budujące, ile może wytrzymać człowiek
Jestem po lekturze w/w artykułu. Jestem w szoku. Wielki człowiek, gdyby wyjechał do stanów tak jak Tad Witkowicz to faktycznie zostałby milionerem jak nie miliarderem. Więcej takich artykułów na forum . Dzieki Jerome
Przy okazji ogłoszonych dzisiaj nagród World Press Photo link do galerii Niemca Michaela Wolfa, który wyłapał niefortunne zdarzenia w Google Street View:
film jak najbardziej do obejrzenia. film biograficzny wiec nie ma sie jakis fajerwerkow spodziewac (bale trzyma poziom). nie interesuje sie boksem ale sprawdzilem kto to taki ten Mickey Ward. i znalazlem takie cos:
niesamowita runda. 10 tez ale nie wiem czy w tej samej walce. i cala trylogia. "chlopaki lubili sprawiac sobie po prostu bol". a po wszystkim sie smiali.
niesamowita historia polskiego geniusza, którego biografią można by było obdarować 10 innych osób, bardzo długi wywiad, ale naprawdę warto poczytać, pokazuje również schemat działania firm i 'uczonych' w naszej gospodarce, smutne, ale też budujące, ile może wytrzymać człowiek
Jestem po lekturze w/w artykułu. Jestem w szoku. Wielki człowiek, gdyby wyjechał do stanów tak jak Tad Witkowicz to faktycznie zostałby milionerem jak nie miliarderem. Więcej takich artykułów na forum . Dzieki Jerome
Zacytuje, bo jest to zdecydowanie jeden z najlepszych artykułów jakie w ogóle czytałem.