|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Baczność, spocznij pierdnij i odpocznij.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Zasłona dymna godna najwiekszych konspiratorow tego swiata 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Zasłona dymna godna najwiekszych konspiratorow tego swiata  oni się śmieją z tego jakby siano czuli a ja z takich jak oni polewkę mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te, anglista. Te "Unkown" to gdzie leży?
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Widzisz Bezdomny jak chcesz to potrafisz w jezyku polskim
sensownie budowac zdania !
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Te, anglista. Te "Unkown" to gdzie leży? 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Nie dość, że debil z polskiego to się okazuje , że z angielskiego nie mniejszy.
Nie dostałeś oznaczenia McDonalda? Jak za zmywaka do kucharza listy pisałeś?
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Nie dostałeś oznaczenia McDonalda? Jak za zmywaka do kucharza listy pisałeś? fajny napis pod nickiem masz wpadł mi do gustu więc z Tobą nie mogę rozmawiać 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
wpadł czy przypadł ci do gustu ? Bezdomny moze ty jak Boenisch jestes 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Nie dostałeś oznaczenia McDonalda? Jak za zmywaka do kucharza listy pisałeś? fajny napis pod nickiem masz wpadł mi do gustu więc z Tobą nie mogę rozmawiać  Ja z ćwierćinteligentem też nie potrafię więc kończę panie MIASTOWY 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpadł czy przypadł ci do gustu? Bezdomny moze ty jak Boenisch jestes   az razi w oczy
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
sensownie budowac zdania ! ale oni mają problem do mnie od N czasów ! wiem co mam pisać. studentów nienawidzę! fachowcy na bezrobociu eksperci w kilku dziedzinach niewspomnę ale najlepsze ujęcie zakłamane ....... wiadomo o co chodzi ktoś idiotę ze mnie robi  niech przeżyję tu taki delikwent czy pajac .... nie znają mojej sytuacji więc niech zamilczą ja mam o wiele większą wiedzę od nich mi starczy średnie i nie uciekam tak jak niektórzy hipokryci przed armią. owszem 5 lat poza granicami PL daje znać poematów nie będę piasać prostym jękiem piszę by każdy wiedział o co biega tak wiem,że źle a chojraki niech kość wezmą i udławią się nią
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bezdomny zmień dilera albo bierz po pół . Bez napinki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak ja go czytam to caly czas mysle ze zaraz bedzie rym  jeszcze troche tego i mi sie ujeie na bance i bede mowil tak samo jak on :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sensownie budowac zdania ! ale oni mają problem do mnie od N czasów ! wiem co mam pisać. studentów nienawidzę! fachowcy na bezrobociu eksperci w kilku dziedzinach niewspomnę ale najlepsze ujęcie zakłamane ....... wiadomo o co chodzi ktoś idiotę ze mnie robi  niech przeżyję tu taki delikwent czy pajac .... nie znają mojej sytuacji więc niech zamilczą ja mam o wiele większą wiedzę od nich mi starczy średnie i nie uciekam tak jak niektórzy hipokryci przed armią. owszem 5 lat poza granicami PL daje znać poematów nie będę piasać prostym jękiem piszę by każdy wiedział o co biega tak wiem,że źle a chojraki niech kość wezmą i udławią się nią ktos przetlumaczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
translator.google.com ale oni maja problem do Mnie OD czasów N! Wiem co mam Pisac. Nienawidzę STUDENTÓW! Na fachowcy bezrobociu eksperci w dziedzinach niewspomnę kilku najlepsze ale zakłamane ujęcie ....... Wiadomo o co chodzi ktos idiotę ZE Mnie robi niech tu Taki delikwent przeżyję CZY pajac .... Nie znają Mojej sytuacji zamilczą niech Wiec o ja mam większą wiedzę Wiele Przewodniczący OD Nich Starczy mi Średnie i hipokryci Nie Tak Jak uciekam niektórzy PRZED armia. owszem 5 lat Poza granicami PL daje znać poematów nie bede piasać pisze jękiem prostym przez kazdy wiedział o co Biega Tak Wiem, Ze Złe chojraki niech kosc wezmą i udławią SIĘ nia No offence, nie śmiejcie się z niego, kilka lat człowiek poza krajem to może zapomnieć języka jak nie ma z kim gadać po PL. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale oni mają problem do mnie od N czasów ! wiem co mam pisać. studentów nienawidzę! fachowcy na bezrobociu eksperci w kilku dziedzinach niewspomnę ale najlepsze ujęcie zakłamane ....... wiadomo o co chodzi ktoś idiotę ze mnie robi confused niech przeżyję tu taki delikwent czy pajac .... nie znają mojej sytuacji więc niech zamilczą ja mam o wiele większą wiedzę od nich mi starczy średnie i nie uciekam tak jak niektórzy hipokryci przed armią. owszem 5 lat poza granicami PL daje znać poematów nie będę piasać prostym jękiem piszę by każdy wiedział o co biega tak wiem,że źle a chojraki niech kość wezmą i udławią się nią uwaga tłumaczę: Oni (nie wiem kto) zawsze coś do mnie mieli. Malo tego strasznie nie lubię studentów oraz bezrobotnych pseudofachowców. Jest tez pewna grupa która uważa się za ekspertów w pewnych dziedzinach, oni także nie przypadli mi do gustu. Jednak to czego nie znoszę najbardziej to zakłamanie. Mam nadzieje ze będziecie wiedzieli o co chodzi. Wiele osób chce wystrychnąć mnie na dudka! Myślę, że mieli by problemy aby tu w ogóle przeżyć. Jeśli nie znają mojej ciężkiej sytuacji to niech zamilcza proszę. Osobiście uważam, ze posiadam o wiele szersza wiedzę niż oni. Wykształcenie średnie, jakie zdobyłem, jest wystarczające i nie muszę się obawiać poboru do wojska. Nie tak jak spora cześć hipokrytów. 5 lat spędzone poza granicami państwa wywarło na mnie olbrzymi wpływ, dlatego nie chce tego ubierać w piękne słowa. Staram się używać prostego języka tak aby przekaz był zrozumiały dla wszystkich. Jebię chojraków.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Dobre Self  Takiego analfabety pełniącego funkcję na tym forum nie było. Liczę na to że Conrad przeczyta te wypociny 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|