|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
krótka piłka roddick+almagro za grubo:) no chodzi mi to od rana po głowie i pewnie co poniektórym tez:), przyzna się ktoś tutaj kto puścił tego dubelka za grubo? Też w tej chwili zagrałem takiego dubla grubo  Raonic w końcu musi odczuć jakieś zmęczenie, bez przesady  Wydaje mi się, że będzie dość gładkie 2-0 Rodda. Bardziej boję się o Almagro, ale mam nadzieję, że zgarnie kolejny tytuł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grajek poszło pw- ważne, pilne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
krótka piłka roddick+almagro za grubo:) no chodzi mi to od rana po głowie i pewnie co poniektórym tez:), przyzna się ktoś tutaj kto puścił tego dubelka za grubo? bez urazy Sensei ale Tobie chodzila tez Kuza od rana  ja mam na tasmie - aktualnie Marachy plus dubelek koncza tasme..  ale... nic na sile... bez zlosliwosci bo i Ty nigdy zlosliwy nie jestes - Boubson 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kuza chodziła i dałem ją, mówi się trudno :), woźniaki nie do przejścia na tym turnieju, ale dobrze ze ktoś gra grubo bo jest mi raźniej:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tutaj ktoś godny zaufania kto przjmnie na konto mbanku albo pka kase i po odebraniu wyśle mi ją na money??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marachy mini od razu oddane -.-
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Obydwa mecze bardzo ciężkie do gry i będzie bardzo ciężko żeby siadł Wam i Rodd i cygan, ja dziś odpuszczam oglądnę sobie na spokojnie finał w BA... ale jeśli musiałbym coś wybrać z tych meczów, to brałbym Raonica, bo kurs wygląda zachęcająco 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tutaj ktoś godny zaufania kto przjmnie na konto mbanku albo pka kase i po odebraniu wyśle mi ją na money?? co to jest pko... bp czy sa? bo mozesz byc mnie pewny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obydwa mecze bardzo ciężkie do gry i będzie bardzo ciężko żeby siadł Wam i Rodd i cygan, ja dziś odpuszczam oglądnę sobie na spokojnie finał w BA... ale jeśli musiałbym coś wybrać z tych meczów, to brałbym Raonica, bo kurs wygląda zachęcająco  ja ogólnie nie w temacie tenisowym, a właśnie chciałem zagrać Roda 2-0 kto to jest ten Raonic????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obydwa mecze bardzo ciężkie do gry i będzie bardzo ciężko żeby siadł Wam i Rodd i cygan, ja dziś odpuszczam oglądnę sobie na spokojnie finał w BA... ale jeśli musiałbym coś wybrać z tych meczów, to brałbym Raonica, bo kurs wygląda zachęcająco  bardziej sie boje o Cygana niz Rodda... Andy sobie poradzi.. a Cygan gra z gospodarzem a przyzman szczerze ze wczorajszy wynik (Chela-Wawrinka 6-2,6-2) bardzo mnie zaskoczyl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szlag mnie trafia zawsze jak stawiam debel z Marachem to lipa jest... teraz znowu mini oddane ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tutaj ktoś godny zaufania kto przjmnie na konto mbanku albo pka kase i po odebraniu wyśle mi ją na money?? co to jest pko... bp czy sa? bo mozesz byc mnie pewny  Pko Bp, PKO SA oba działają w niedziele więc jak coś to prosze się odezwać na pw
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szlag mnie trafia zawsze jak stawiam debel z Marachem to lipa jest... teraz znowu mini oddane ... bo ten marach jest taki dobry ... jak gra z kubotem to on prawie wszystko psuje ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brawo Marachy wy ciolki 2 pkt przy serwisie stracone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z **3-2 na 3-4** Marachy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tutaj ktoś godny zaufania kto przjmnie na konto mbanku albo pka kase i po odebraniu wyśle mi ją na money?? co to jest pko... bp czy sa? bo mozesz byc mnie pewny  Pko Bp, PKO SA oba działają w niedziele więc jak coś to prosze się odezwać na pw kropa bez sciemy - mam konto w PKO SA ale w tej chwili nie mam przy sobie karty kodow do przelewow - bede mial jutro po poludniu wiec nie bede Ci dupy zawracal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam zasadne nie stawiac debla kubot/marach teraz widze zeby nie stawiac nic z tym marachem bo on tradycyjnie pewnie daje dupy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3-6, 5-6* bronic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tutaj ktoś godny zaufania kto przjmnie na konto mbanku albo pka kase i po odebraniu wyśle mi ją na money?? co to jest pko... bp czy sa? bo mozesz byc mnie pewny  Pko Bp, PKO SA oba działają w niedziele więc jak coś to prosze się odezwać na pw teraz w pko karta kodow jest juz nie potrzebna  ja mam w inteligo i zmienilem sobie na kody sms, mozna zmienic tam gdzie sa karty jesli dobrze pamietam  warto sprawdzic w pko rowniez kropa bez sciemy - mam konto w PKO SA ale w tej chwili nie mam przy sobie karty kodow do przelewow - bede mial jutro po poludniu wiec nie bede Ci dupy zawracal 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|