Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 15 1 2 12 13 14 15
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Macie jakiegoś linka z wymianami kto gdzie kiedy i za kogo? smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Brator
no właśnie zależy czy zależy im na $ czy na mistrzostwie, LBJ podpisał za 14,5 a mógł za maksimum z takimi Netsami

oczywiscie. Tylko, ze z Miami sytuacja byla nieco inna. Tam 3-ech graczy wyrzeklo sie pewnej czesci dla dobra ogolu. "Ok, kazdy z nas dostanie troche mniej kasy, ale dzieki temu jest szansa ze bedziemy grac w 3-ke w jednym zespole i mamy ogromne szanse na Mistrzostwo"
W NYK Melo juz jest podpisany. Ba! Podpisany za 65 mln za 3 lata! Amare za bodaj 100 mln za 5 lat. Znajac charakterki graczy NBA, ani CP3, ani D-Will nie beda grali za 13-15 mln.

Do tego dochodzi fakt, ze salary-cap pewnie bedzie nizsze i wtedy to w ogole lipa...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dyniu
Macie jakiegoś linka z wymianami kto gdzie kiedy i za kogo? smile

http://zawszepopierwsze.bloog.pl/?_ticrsn=3&ticaid=5bd5b

Stay tuned wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by juancarlos
Originally Posted by Brator
no właśnie zależy czy zależy im na $ czy na mistrzostwie, LBJ podpisał za 14,5 a mógł za maksimum z takimi Netsami

oczywiscie. Tylko, ze z Miami sytuacja byla nieco inna. Tam 3-ech graczy wyrzeklo sie pewnej czesci dla dobra ogolu. "Ok, kazdy z nas dostanie troche mniej kasy, ale dzieki temu jest szansa ze bedziemy grac w 3-ke w jednym zespole i mamy ogromne szanse na Mistrzostwo"
W NYK Melo juz jest podpisany. Ba! Podpisany za 65 mln za 3 lata! Amare za bodaj 100 mln za 5 lat. Znajac charakterki graczy NBA, ani CP3, ani D-Will nie beda grali za 13-15 mln.

Do tego dochodzi fakt, ze salary-cap pewnie bedzie nizsze i wtedy to w ogole lipa...

Salary wg. przewidywań może być nawet o 10mln dolarów mniejsze. Jakoś nie widzę szansy na podpisanie kolejnej "gwiazdy"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
będzie dużo chętnych na Paula i D-Willa, a NYK już zaszalało z Amare i Melo, wątpię, by odpuścił, zresztą w Nets obiecywano budowanie nowej siły i raczej będą go zatrzymywać i szukać kogoś drugiego. Ten schodzący kontrakt Billupsa to może być za mało.

Ciekaw jestem gdzie zostanie wytraedowany Felton, bo Lawson jest już gotowy zostać "jedynką" u Bryłek i takie głosy słychać.

ponoc DEN nie planuja teraz oddawac nikogo z nowych pozyskanych graczy. A jednym, ktory z miejsca wskoczy do starting 5 ma byc Gallo.

Szkoda mi Feltona. Facet mial naprawde swietny sezon i widac, ze pasowala mu gra Knicks oraz byla chemia miedzy nim a Amare. A jego losy w Denver moga potoczyc sie naprawde roznie...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
będzie dużo chętnych na Paula i D-Willa, a NYK już zaszalało z Amare i Melo, wątpię, by odpuścił, zresztą w Nets obiecywano budowanie nowej siły i raczej będą go zatrzymywać i szukać kogoś drugiego. Ten schodzący kontrakt Billupsa to może być za mało.

Ciekaw jestem gdzie zostanie wytraedowany Felton, bo Lawson jest już gotowy zostać "jedynką" u Bryłek i takie głosy słychać.

ponoc DEN nie planuja teraz oddawac nikogo z nowych pozyskanych graczy. A jednym, ktory z miejsca wskoczy do starting 5 ma byc Gallo.

Szkoda mi Feltona. Facet mial naprawde swietny sezon i widac, ze pasowala mu gra Knicks oraz byla chemia miedzy nim a Amare. A jego losy w Denver moga potoczyc sie naprawde roznie...

Na ZP1 podają że Gallo ma własnie zostać oddanym. 1 rozgrywającym na razie w Den będzie Lawson, a Felton będzie jego zmiennikiem.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Tak, ale Felton na ławce to marnotrawstwo. Ja jego pełne walory doceniłem w tym sezonie, bo u Bobków wiedziałem, że radzi sobie bardzo dobrze, ale teraz bardziej zwróciłem na Niego uwagę. Zresztą podobnie Tyson Chandler. Jak gra u moich Mavs to widzę jak znakomitym jest centrem, to tak ważny element układanki, że uwierzyłem nawet w walkę o mistrzostwo.

Ponoć zainteresowani są Nim Jastrzębie, a im by się akurat Felton bardzo przydał. Hawks wreszcie by zaliczyli jakościowy skok, pytanie tylko kogo by mogli zaoferować.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
juta!! najpierw wyjebalo sloana a teraz oddali dwilla LOLOL

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak, ale Felton na ławce to marnotrawstwo. Ja jego pełne walory doceniłem w tym sezonie, bo u Bobków wiedziałem, że radzi sobie bardzo dobrze, ale teraz bardziej zwróciłem na Niego uwagę. Zresztą podobnie Tyson Chandler. Jak gra u moich Mavs to widzę jak znakomitym jest centrem, to tak ważny element układanki, że uwierzyłem nawet w walkę o mistrzostwo.

Ponoć zainteresowani są Nim Jastrzębie, a im by się akurat Felton bardzo przydał. Hawks wreszcie by zaliczyli jakościowy skok, pytanie tylko kogo by mogli zaoferować.

Spadający kontrakt Crawforda wink

M
Krecik
Krecik
M Offline
rozsądne i bardzo prawdopodobne, jeśli będzie pomysł na taki trade wink

Crawford, Teague ( i mają od razu w miarę sensownego dublera dla Lawsona ) Evans, Pachulia

a Atlanta zyskałaby Feltona, Ala Harringtona ( Denver chcą się pozbyć jego długiego kontraktu, w Hawks by się przydał ) Ely

może, może... wink

shaken not stirred
shaken not stirred
młody jedyną przyczyna tego że Tyson Chandler gra jak gra, jest to że mu się kończy kontrakt i właśnie gra o nowy. Obczaj sobie jak mu "nagle" choćby procent rzutów wolnych skoczył...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Portland i Houston prowadzą rozmowy w sprawie pozyskania Geralda Wallace'a i Stephena Jacksona.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Czy Wizard nadal ma bilans 0 w away ?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
wygrali przecież w Cleveland

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by maaajo
Portland i Houston prowadzą rozmowy w sprawie pozyskania Geralda Wallace'a i Stephena Jacksona.

Wallace'a chca tez Portland i Cavs.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by maaajo

Wallace'a chca tez Portland i Cavs.

Cavs laugh niech lepieja przebudują skład, poodają wszyctkich i będzie jakis wysoki pick w drafcie. Może następny lebron się trafi.

M
Krecik
Krecik
M Offline
już nawet nazwisko jest znane. Kyrie Irving wink

Chociaż ciężko go nazwać nowym LeBronem, bo to rozgrywający.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Dyskusja rozgorzała a typów nie widać tongue

Jedziem
Orlando -14,5
Szóstki -7,5

oraz Clevs over 210
Mavs -7,5
Hornets under 193,5

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
na teraz:

kosz Pistons +8.5
hokej Atlanta +2

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hokej Ottawa / under

Strona 14 z 15 1 2 12 13 14 15

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników ($-man, latajaca_holenderka, aker, Sensei, Lukasz111, rymoholik, alfa, betowiec, rafal08, ANZELMO), 1,005 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,152
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025