|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Macie jakiegoś linka z wymianami kto gdzie kiedy i za kogo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie zależy czy zależy im na $ czy na mistrzostwie, LBJ podpisał za 14,5 a mógł za maksimum z takimi Netsami oczywiscie. Tylko, ze z Miami sytuacja byla nieco inna. Tam 3-ech graczy wyrzeklo sie pewnej czesci dla dobra ogolu. "Ok, kazdy z nas dostanie troche mniej kasy, ale dzieki temu jest szansa ze bedziemy grac w 3-ke w jednym zespole i mamy ogromne szanse na Mistrzostwo" W NYK Melo juz jest podpisany. Ba! Podpisany za 65 mln za 3 lata! Amare za bodaj 100 mln za 5 lat. Znajac charakterki graczy NBA, ani CP3, ani D-Will nie beda grali za 13-15 mln. Do tego dochodzi fakt, ze salary-cap pewnie bedzie nizsze i wtedy to w ogole lipa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie zależy czy zależy im na $ czy na mistrzostwie, LBJ podpisał za 14,5 a mógł za maksimum z takimi Netsami oczywiscie. Tylko, ze z Miami sytuacja byla nieco inna. Tam 3-ech graczy wyrzeklo sie pewnej czesci dla dobra ogolu. "Ok, kazdy z nas dostanie troche mniej kasy, ale dzieki temu jest szansa ze bedziemy grac w 3-ke w jednym zespole i mamy ogromne szanse na Mistrzostwo" W NYK Melo juz jest podpisany. Ba! Podpisany za 65 mln za 3 lata! Amare za bodaj 100 mln za 5 lat. Znajac charakterki graczy NBA, ani CP3, ani D-Will nie beda grali za 13-15 mln. Do tego dochodzi fakt, ze salary-cap pewnie bedzie nizsze i wtedy to w ogole lipa... Salary wg. przewidywań może być nawet o 10mln dolarów mniejsze. Jakoś nie widzę szansy na podpisanie kolejnej "gwiazdy"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będzie dużo chętnych na Paula i D-Willa, a NYK już zaszalało z Amare i Melo, wątpię, by odpuścił, zresztą w Nets obiecywano budowanie nowej siły i raczej będą go zatrzymywać i szukać kogoś drugiego. Ten schodzący kontrakt Billupsa to może być za mało.
Ciekaw jestem gdzie zostanie wytraedowany Felton, bo Lawson jest już gotowy zostać "jedynką" u Bryłek i takie głosy słychać. ponoc DEN nie planuja teraz oddawac nikogo z nowych pozyskanych graczy. A jednym, ktory z miejsca wskoczy do starting 5 ma byc Gallo. Szkoda mi Feltona. Facet mial naprawde swietny sezon i widac, ze pasowala mu gra Knicks oraz byla chemia miedzy nim a Amare. A jego losy w Denver moga potoczyc sie naprawde roznie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będzie dużo chętnych na Paula i D-Willa, a NYK już zaszalało z Amare i Melo, wątpię, by odpuścił, zresztą w Nets obiecywano budowanie nowej siły i raczej będą go zatrzymywać i szukać kogoś drugiego. Ten schodzący kontrakt Billupsa to może być za mało.
Ciekaw jestem gdzie zostanie wytraedowany Felton, bo Lawson jest już gotowy zostać "jedynką" u Bryłek i takie głosy słychać. ponoc DEN nie planuja teraz oddawac nikogo z nowych pozyskanych graczy. A jednym, ktory z miejsca wskoczy do starting 5 ma byc Gallo. Szkoda mi Feltona. Facet mial naprawde swietny sezon i widac, ze pasowala mu gra Knicks oraz byla chemia miedzy nim a Amare. A jego losy w Denver moga potoczyc sie naprawde roznie... Na ZP1 podają że Gallo ma własnie zostać oddanym. 1 rozgrywającym na razie w Den będzie Lawson, a Felton będzie jego zmiennikiem.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Tak, ale Felton na ławce to marnotrawstwo. Ja jego pełne walory doceniłem w tym sezonie, bo u Bobków wiedziałem, że radzi sobie bardzo dobrze, ale teraz bardziej zwróciłem na Niego uwagę. Zresztą podobnie Tyson Chandler. Jak gra u moich Mavs to widzę jak znakomitym jest centrem, to tak ważny element układanki, że uwierzyłem nawet w walkę o mistrzostwo.
Ponoć zainteresowani są Nim Jastrzębie, a im by się akurat Felton bardzo przydał. Hawks wreszcie by zaliczyli jakościowy skok, pytanie tylko kogo by mogli zaoferować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juta!! najpierw wyjebalo sloana a teraz oddali dwilla LOLOL
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, ale Felton na ławce to marnotrawstwo. Ja jego pełne walory doceniłem w tym sezonie, bo u Bobków wiedziałem, że radzi sobie bardzo dobrze, ale teraz bardziej zwróciłem na Niego uwagę. Zresztą podobnie Tyson Chandler. Jak gra u moich Mavs to widzę jak znakomitym jest centrem, to tak ważny element układanki, że uwierzyłem nawet w walkę o mistrzostwo.
Ponoć zainteresowani są Nim Jastrzębie, a im by się akurat Felton bardzo przydał. Hawks wreszcie by zaliczyli jakościowy skok, pytanie tylko kogo by mogli zaoferować. Spadający kontrakt Crawforda 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
rozsądne i bardzo prawdopodobne, jeśli będzie pomysł na taki trade  Crawford, Teague ( i mają od razu w miarę sensownego dublera dla Lawsona ) Evans, Pachulia a Atlanta zyskałaby Feltona, Ala Harringtona ( Denver chcą się pozbyć jego długiego kontraktu, w Hawks by się przydał ) Ely może, może... 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
młody jedyną przyczyna tego że Tyson Chandler gra jak gra, jest to że mu się kończy kontrakt i właśnie gra o nowy. Obczaj sobie jak mu "nagle" choćby procent rzutów wolnych skoczył...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Portland i Houston prowadzą rozmowy w sprawie pozyskania Geralda Wallace'a i Stephena Jacksona.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy Wizard nadal ma bilans 0 w away ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wygrali przecież w Cleveland
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Portland i Houston prowadzą rozmowy w sprawie pozyskania Geralda Wallace'a i Stephena Jacksona. Wallace'a chca tez Portland i Cavs.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Portland i Houston prowadzą rozmowy w sprawie pozyskania Geralda Wallace'a i Stephena Jacksona. Wallace'a chca tez Portland i Cavs. Cavs  niech lepieja przebudują skład, poodają wszyctkich i będzie jakis wysoki pick w drafcie. Może następny lebron się trafi.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
już nawet nazwisko jest znane. Kyrie Irving  Chociaż ciężko go nazwać nowym LeBronem, bo to rozgrywający.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dyskusja rozgorzała a typów nie widać  Jedziem Orlando -14,5 Szóstki -7,5 oraz Clevs over 210 Mavs -7,5 Hornets under 193,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na teraz:  Pistons +8.5  Atlanta +2
|
|