|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już po meczu  wyszedłem od znajomego w trakcie pierwszego seta, myślałem, że zdążę przynajmniej na końcówkę, przychodzę a tu już po meczu tylko nie wiedziałem jaki wynik, całkiem inny niż się spodziewałem, Baku musiało grać "super", ale jak widzę tu komentarze to było inaczej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to teraz Łódź 0-3, Lech tak z 2-0 w palnik i będzie komplet.  i bedzie dzień "polskiego sportu" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie jednak nie znam i czas dac sobie spokoj z tym graniem bo ja sie nei umie to sie czegos nie robi.... wiec ja daje sobie wolne i to na dlugo bardzo dlugo pewnie nei na zawsze bo sie nie da ale na bardzo dlugo.... Gratuluje tym co grali na Rabite , Darwin miales racje chyba z tymi jajakami .... eh 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rabita +1,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urbino 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
ja sie jednak nie znam i czas dac sobie spokoj z tym graniem bo ja sie nei umie to sie czegos nie robi.... wiec ja daje sobie wolne i to na dlugo bardzo dlugo pewnie nei na zawsze bo sie nie da ale na bardzo dlugo.... Gratuluje tym co grali na Rabite , Darwin miales racje chyba z tymi jajakami .... eh  Nie ma jajków, nie ma gry. Nasze drużyny pewnego poziomu nie przeszkoczą tak jak już ktoś powiedział bo są do tego nieprzygotowane mentalnie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja sie jednak nie znam i czas dac sobie spokoj z tym graniem bo ja sie nei umie to sie czegos nie robi.... wiec ja daje sobie wolne i to na dlugo bardzo dlugo pewnie nei na zawsze bo sie nie da ale na bardzo dlugo.... Gratuluje tym co grali na Rabite , Darwin miales racje chyba z tymi jajakami .... eh  Nie ma jajków, nie ma gry. Nasze drużyny pewnego poziomu nie przeszkoczą tak jak już ktoś powiedział bo są do tego nieprzygotowane mentalnie. Zgadza się
|
|
|
Link skopiowany do schowka