|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie naszej ekstra skopanej dalej nie można grac u buków ziemnych? Już wiosną wyniki meczów Ekstraklasy będzie można legalnie obstawiać w stacjonarnych punktach bukmacherskich.
W minionym tygodniu Ekstraklasa SA podpisała umowę z jedną ze stacjonarnych firm bukmacherskich, na mocy której uzyskała ona prawo do wykorzystywania wyników piłkarskiej Ekstraklasy w zakładach wzajemnych na terenie Rzeczpospolitej Polskiej
To dobra wiadomość dla kibiców, którzy będą mogli legalnie obstawiać wyniki meczów piłkarskiej Ekstraklasy w punktach bukmacherskich. Ale gdzie i od kiedy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
EKSTRAKLASA!!!  A komu Filipku teraz w Radomsku się kibicuje, że tak na start ekstraklasy się cieszysz ?  PS. Ptaszki ćwierkają, że Kowalczyk wraca z Dynama do Bełchatowa  Kibicuje sie nadal, nie martw sie Ciekaw jestem jakaby byla frekwencja w Belchatowie na okregowce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie naszej ekstra skopanej dalej nie można grac u buków ziemnych? Już wiosną wyniki meczów Ekstraklasy będzie można legalnie obstawiać w stacjonarnych punktach bukmacherskich.
W minionym tygodniu Ekstraklasa SA podpisała umowę z jedną ze stacjonarnych firm bukmacherskich, na mocy której uzyskała ona prawo do wykorzystywania wyników piłkarskiej Ekstraklasy w zakładach wzajemnych na terenie Rzeczpospolitej Polskiej
To dobra wiadomość dla kibiców, którzy będą mogli legalnie obstawiać wyniki meczów piłkarskiej Ekstraklasy w punktach bukmacherskich. Ale gdzie i od kiedy  W Betako
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
EKSTRAKLASA!!!  A komu Filipku teraz w Radomsku się kibicuje, że tak na start ekstraklasy się cieszysz ?  PS. Ptaszki ćwierkają, że Kowalczyk wraca z Dynama do Bełchatowa  Kibicuje sie nadal, nie martw sie Ciekaw jestem jakaby byla frekwencja w Belchatowie na okregowce  No offense, pewnie, że marna  Zresztą marna będzie i w Ekstraklasie, bo ludzie coś niechętnie zaopatrują się w sławetne Karty Kibica 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To dobra wiadomość dla kibiców, którzy będą mogli legalnie obstawiać wyniki meczów piłkarskiej Ekstraklasy w punktach bukmacherskich. Ale gdzie i od kiedy  W Betako W ofercie Betako na necie nie ma polskiej skopanej
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Można gdzieś zagrać, że Bakero poleci jako pierwszy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znacie jakieś strony z typowaniem wyników ligi polskiej? Najlepiej z nagrodami... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HJK po over do mojego fińskiego dubletu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisełka @2.25 z kursem naprawdę zaszaleli, ja wiem że nowy stadion itp. ale to jeszcze większa presja dla Arki więc 0;2 na luzaku..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co sie wysilac na wrozbite ekstraklasy ? Dzisiaj tradycyjnie do pierwszej kolejki jeden typ : Wszystkie mecze under 2.5 , za 20 PLN ~420 do wyjecia. + wszytskie mecze [email protected]W expekcie za undery 2,5 za 20 zl placa 520  No nic,juz poszlo , tobet zrobił sobie jaja. EKSTRAKLASA!!!  A komu Filipku teraz w Radomsku się kibicuje, że tak na start ekstraklasy się cieszysz ?  Teraz ? Chyba raczej jak od dawna Widzewowi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Wisłę widać ludzie grają.
Arka by mogła, uczcić nowy stadion.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sorry, ze tutaj ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Mam telefon z Simlockiem ORANGE, bedzie dzialac karta Play? Poprzedni wlasciciel mowi, ze uzywal Playa, ale nie bede kasy na marne wydawal jak sie okaze, ze nie dziala. Ktos mzoe potwierdzic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry, ze tutaj ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Mam telefon z Simlockiem ORANGE, bedzie dzialac karta Play? Poprzedni wlasciciel mowi, ze uzywal Playa, ale nie bede kasy na marne wydawal jak sie okaze, ze nie dziala. Ktos mzoe potwierdzic? raczej wątpie, tym bardziej że play i orange się nie lubią i maja do siebie wysokie stawki to i simlocki tez sie blokują, ale to tylko przypuszczenia
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Teraz ? Chyba raczej jak od dawna Widzewowi. Hłe, hłe, hłe, toś mi humor poprawil :E Dzisiaj chyba underowo bedzie, zwlaszcza Gdynia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Wisłę widać ludzie grają.
Arka by mogła, uczcić nowy stadion. tylko czym mają straszyć? nawet jednego sparingu nie wygrali, remis w doliczonym czasie na inauguracje stadionu z jakimiś nikomu nie znanymi bułgarami czy rumunami.. Wisła @2.25
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem, wiem - Azazel77. Jednak z mojego punktu widzenia, byłoby to wskazane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takiego typera, to żal nie słuchać. 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Bedzie X dzisiaj w Polsce. dokladny wynik 0:0 under 9/10
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Najkonkretniejszy under w tej kolejce zdaje się ujrzymy jutro w Bytomiu  0-0 mnie nie zdziwi  Chłopaki przede wszystkim nastawiają się na 'zero z tyłu', a wątpie, żeby
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|