Z mojego prywatnego tematu:
"SAN ANTONIO SPURS
2razy z rzedu mistrz NBA ...
Posiada zajebiscie zgrany zespol gdzie dominuje TiM#21DUNCAN, Francuz i Argentynczyk!!! TonY i Manu ... dochodzi do nich Bruce Bowen osoba ktora ze statystyk moze nie wyglada na gracza pierwszej piatki ale STATYSTYKI SA DO DUPY... Jest on top#5(juz nawet zanizam mu poziom zeby sie nie czepial nikt) OBROCOW NBA... nie ma on statystyk NAGANNYCH ale to jak gra i kryje przeciwnikow psuje totalnie innym stats... kryje ostro,skutecznie,agresywnie bez fauli...sam wymusze je na przeciwniku no i co nie mowic jego miara za3pkt latwiej mu trafic za 3niz mi dojsc do kibla.
teraz o samym meczu:
Nic w zyciu nie jest pewne ale SPURS TEN MECZ NIE PRZEGRA:
HUJSTON 3-1stats odkad wrocil Tracy Mc. i to nie lada slabeuszami... brawo...
Uwazam ze nie tylko w mojej pamieci pozostaje tragiczny mecz kiedy to SPURS prowadzilo 12 czy ilomas pkt a Tracy rzucil 13pkt w 30sekund;/ nie chce pamietac i nigdy nie ogladalem tej koncowki meczu... i nie obejrze...
To bylo cos co nie powinno sie stac;/ farty do fartowej potegi;/ ten mecz to ZEMSTA!! przynjamniej chcialbym by tak bylo...
kolejny +++ dla SPURS w zeszlym sezonie majac bilans 62-20 (+-2 nie pamietam dokladnie;/) przegrali 3mecze u siebie... jak widac OBRONA tego zespolu to potega na wyjezdzie a u Siebie to nawet BOG prosi o wejscie...
TiMi przez wszystkie mecze mial DOBULE DOBULE w ostatnim meczu szok... nie udalo sie mial 7zbiorek... gral malo i widac ze odpuscili wygrywajac 24pkt z Atlanta. W dzisiejszym meczu bedzie mial 2x wiecej niz w ostatnim 14+++zbiorek Timi>Yao
TYP: SPURS"
+ Tracy jestp o kontuzji wiadomo jak sie gra to nie czuje sie bolu chyba ze jest az tak silny ze nie da sie grac... nie wiadomo jak dzisiaj z jego plecami ktorym lekarze nie wrozyli zbyt pozytywnie...
SPURS na podwyzszenie ako albo HANDY nie wiem jakie jest w jakim buku ale w BaW -8 biore ale nie tak jak normalny mecz.
z dzisiaj widze jeszcze tylko fajny pojedynek tzn granie U/O
W.Szczerbiak ouver 13.5pkt
(po ostatnim slabym meczu dla mnie NAJLEPSZY rezerwowy zeszlego sezonu zrehabilituje sie i rzuci 15minimum;p)
Atlanta moze wyglada na chlocow do bicia ale SPREAD +14 to przesada i to jeszcze o kursie 2.0