|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Zaraz ich chyba pogram na live
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Zaraz ich chyba pogram na live U nie zdążyłem a tu gol w drugą stronę,może teraz warto zagrać na Guimares ? ogląda ktoś ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie macie jakieś info na temat meczu Olimpo - Godoy ... bo ja co nieco się dowiedziałem i sprawdzam czy to są wiarygodne informacje smile ktoś wchodził w ten meczyk albo ma zamiar ? ja osobiście już wszedłem i potrzebuję jakiś słów otuchy bo fajny kuponik zamykają 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie macie jakieś info na temat meczu Olimpo - Godoy ... bo ja co nieco się dowiedziałem i sprawdzam czy to są wiarygodne informacje smile ktoś wchodził w ten meczyk albo ma zamiar ? ja osobiście już wszedłem i potrzebuję jakiś słów otuchy bo fajny kuponik zamykają  no to czego się dowiedziałeś?
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
panowie macie jakieś info na temat meczu Olimpo - Godoy ... bo ja co nieco się dowiedziałem i sprawdzam czy to są wiarygodne informacje smile ktoś wchodził w ten meczyk albo ma zamiar ? ja osobiście już wszedłem i potrzebuję jakiś słów otuchy bo fajny kuponik zamykają  Ktoś tutaj coś wcześniej pisał o głebokich rezerwach drużyny gości ale nie wiem skąd miał zaczerpnięte takowe info.No chyba że to byłeś Ty ? Nie zwróciłem uwagi na nick piszącego o tym meczu wcześniej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie macie jakieś info na temat meczu Olimpo - Godoy ... bo ja co nieco się dowiedziałem i sprawdzam czy to są wiarygodne informacje smile ktoś wchodził w ten meczyk albo ma zamiar ? ja osobiście już wszedłem i potrzebuję jakiś słów otuchy bo fajny kuponik zamykają  Ktoś tutaj coś wcześniej pisał o głebokich rezerwach drużyny gości ale nie wiem skąd miał zaczerpnięte takowe info.No chyba że to byłeś Ty ? Nie zwróciłem uwagi na nick piszącego o tym meczu wcześniej tak to byłem ja  wyczytałem to na innym forum, typ opisał i polecił gościu które zwykle podawał dobre typki...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaraz ich chyba pogram na live U nie zdążyłem a tu gol w drugą stronę,może teraz warto zagrać na Guimares ? ogląda ktoś ? cisną ale czasu coraz mniej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie macie jakieś info na temat meczu Olimpo - Godoy ... bo ja co nieco się dowiedziałem i sprawdzam czy to są wiarygodne informacje smile ktoś wchodził w ten meczyk albo ma zamiar ? ja osobiście już wszedłem i potrzebuję jakiś słów otuchy bo fajny kuponik zamykają  Ktoś tutaj coś wcześniej pisał o głebokich rezerwach drużyny gości ale nie wiem skąd miał zaczerpnięte takowe info.No chyba że to byłeś Ty ? Nie zwróciłem uwagi na nick piszącego o tym meczu wcześniej tak to byłem ja  wyczytałem to na innym forum, typ opisał i polecił gościu które zwykle podawał dobre typki... nie wiem jak Wy, ale ja za niecałe 10 min zaczynam boksować Olimpo  mógłby ktoś w to wejść nie byłbym sam 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
panowie macie jakieś info na temat meczu Olimpo - Godoy ... bo ja co nieco się dowiedziałem i sprawdzam czy to są wiarygodne informacje smile ktoś wchodził w ten meczyk albo ma zamiar ? ja osobiście już wszedłem i potrzebuję jakiś słów otuchy bo fajny kuponik zamykają  Ktoś tutaj coś wcześniej pisał o głebokich rezerwach drużyny gości ale nie wiem skąd miał zaczerpnięte takowe info.No chyba że to byłeś Ty ? Nie zwróciłem uwagi na nick piszącego o tym meczu wcześniej tak to byłem ja  wyczytałem to na innym forum, typ opisał i polecił gościu które zwykle podawał dobre typki... nie wiem jak Wy, ale ja za niecałe 10 min zaczynam boksować Olimpo  mógłby ktoś w to wejść nie byłbym sam  Zagram to delikatnie i obejrze bo nie wybieram się do spania jeszcze:)
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Zaraz ich chyba pogram na live U nie zdążyłem a tu gol w drugą stronę,może teraz warto zagrać na Guimares ? ogląda ktoś ? cisną ale czasu coraz mniej Zagrałem za drobne że coś wturlają:)
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
fajnie wrócić do domu i zobaczyć iż Cracovia punktuje 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
fajnie wrócić do domu i zobaczyć iż Cracovia punktuje  Swietny mecz jak na ligę polską,aczkolwiek chodzą gadki że sędzia trochę skrzywdził Legię
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
fajnie wrócić do domu i zobaczyć iż Cracovia punktuje  Swietny mecz jak na ligę polską,aczkolwiek chodzą gadki że sędzia trochę skrzywdził Legię nie widziałem meczu i trochę żałuję...
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
fajnie wrócić do domu i zobaczyć iż Cracovia punktuje  Swietny mecz jak na ligę polską,aczkolwiek chodzą gadki że sędzia trochę skrzywdził Legię nie widziałem meczu i trochę żałuję... Ja słuchałem relacji audio,caly czas coś się działo  A Vrdoljak w szpitalu wylądował po jednym ze starć w zamieszaniu
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
obejrzę w niedzielę L+ a jutro emocje będą w meczu Leeds walka o awansik ciągle trwa 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Ty Piecia jesteś modem,nie wiesz czy można zmienić nicka tutaj na forum tak by zachować staż i nie rejestrować się od nowa ??
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
obejrzę w niedzielę L+ a jutro emocje będą w meczu Leeds walka o awansik ciągle trwa  Kibic Leeds ???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zagram to delikatnie i obejrze bo nie wybieram się do spania jeszcze:) [/quote] no to miło z Twojej strony  i jaki kursik złapałeś ? bo ogólnie ja na wygraną mam 1,8 a spadają z 2,1 teraz już jest 1,7... oby coś z tego było 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
obejrzę w niedzielę L+ a jutro emocje będą w meczu Leeds walka o awansik ciągle trwa  Kibic Leeds ??? tak wspieram ich żeby awansowali i powróciły dawne czasy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|