|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no Franco teraz boksujemy żeby utrzymali  bo już 1 jest 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
no Franco teraz boksujemy żeby utrzymali  bo już 1 jest  Niestety nie zdążylem zagrać,tzn troche mnie expekt w błąd wprowadził,bo mieli mieć to na live więc się nie spieszyłem a okazało się że na live jest drugi mecz z argentyny - Colon
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Ty Piecia jesteś modem,nie wiesz czy można zmienić nicka tutaj na forum tak by zachować staż i nie rejestrować się od nowa ?? po zakończeniu konkursu Bet365 będzie taka możliwość ostatni raz w historii forum
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Ty Piecia jesteś modem,nie wiesz czy można zmienić nicka tutaj na forum tak by zachować staż i nie rejestrować się od nowa ?? po zakończeniu konkursu Bet365 będzie taka możliwość ostatni raz w historii forum Tylko jak się na nią załapać i kiedy to zrobić żeby mi nie umkneło skoro ostatni raz ???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no Franco teraz boksujemy żeby utrzymali  bo już 1 jest  Niestety nie zdążylem zagrać,tzn troche mnie expekt w błąd wprowadził,bo mieli mieć to na live więc się nie spieszyłem a okazało się że na live jest drugi mecz z argentyny - Colon uuu to lipka... :/ bo widzę że ładnie cisną... a bramka trochę fartowna  ale jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 CRACOVIA
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 CRACOVIA widzę, że ogólnie dzisiaj Kraków górą we wszystkich meczach 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Ty Piecia jesteś modem,nie wiesz czy można zmienić nicka tutaj na forum tak by zachować staż i nie rejestrować się od nowa ?? po zakończeniu konkursu Bet365 będzie taka możliwość ostatni raz w historii forum Tylko jak się na nią załapać i kiedy to zrobić żeby mi nie umkneło skoro ostatni raz ??? W tym temacie wpisz jaki chcesz mieć nowy nick i po zakończeniu konkursu który obecnie trwa Conrad zmieni Ci.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
 CRACOVIA  utrzymania się życzę, u nas przełożony a szkoda chciałem iść na meczyk
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Ty Piecia jesteś modem,nie wiesz czy można zmienić nicka tutaj na forum tak by zachować staż i nie rejestrować się od nowa ?? po zakończeniu konkursu Bet365 będzie taka możliwość ostatni raz w historii forum Tylko jak się na nią załapać i kiedy to zrobić żeby mi nie umkneło skoro ostatni raz ??? W tym temacie wpisz jaki chcesz mieć nowy nick i po zakończeniu konkursu który obecnie trwa Conrad zmieni Ci. Dzięki Piecia  Już piszę 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Polecam się w przyszłości 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 CRACOVIA  utrzymania się życzę, u nas przełożony a szkoda chciałem iść na meczyk dzieki, PIEKNY MECZ z obu stron
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Polecam się w przyszłości  haha,bede pamiętał  ciekawe tylko czy zmienią 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
 CRACOVIA  utrzymania się życzę, u nas przełożony a szkoda chciałem iść na meczyk dzieki, PIEKNY MECZ z obu stron Ty co się stało Vrdoljakovi ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal Gadali że na chwilę stracił przytomność i na Kopernika go zawiezli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal Gadali że na chwilę stracił przytomność i na Kopernika go zawiezli znany szpital kibicom Cracovii i Wisly  mysle, ze cos dosc powaznego w takim razie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wiem, bo z drugiej strony bylem ale odziwo dostal brawa jak odjezdzal, szkoda chlopa ale mysle ze jakis wstrzas mozgu czy cos podobnego bo zdawalo mi sie ze glowa o murawe walnal A ja czytalem, ze podobno byl zegnany gromkim 'wypierdalaj'.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
widzę, że Olimpo 2  udany debiut w tym dziale na tym forum  ... póki co 
|
|