|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajomy chodzil na mecze River Plate, w szczegolnosci te z Boca. Pilka nozna to dyscyplina nr 2 w Argentynie, zaraz po seksie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hehe zebrali się w końcówce jak wczoraj Lech i pewnie tak samo się skończy...
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Znajomy chodzil na mecze River Plate, w szczegolnosci te z Boca. Pilka nozna to dyscyplina nr 2 w Argentynie, zaraz po seksie  A to ciekawe, Barciu. Dzięki... Już wiem, do jakiego kraju wybiorę się na wakacje w tym roku A podobno to futbol jest u nich nr1... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Sędziowie w Ameryce Płd. i Latino, nie znają się na przepisach. Azjaci są bardziej skrupulatni, jeśli chodzi o naukę zasad pn. Niejeden z nich, mógłby posędziować w takiej Primera Division czy P'ship. Czyli widzę APOLLO że też przekonałeś się na własnej skorze o ich umiejętnościach  Eeeee tam, Generale...  Ja na tamtym kontynencie ma tylko jedną miłość i jestem jej wierny. To jest River Plate BA. Jeśli mogę, to oglądam ich mecze. Zbyt wielkiego pojęcia o piłce na tamtym kontynencie niem i nie uważam sie za eksperta w sprawach futbolu w Ameryce Południowej. Również niezbyt intersuje mnie latynoamerkańska piłka  ale ostatnio zdarza mi sie czasem obejrzeć mecze CopaLibertadores czy też Chile oraz Brazylie
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Bezdomny jesteś? Coś tu pisałeś przed chwilą...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dobra lecę się zregenerować na jutrzejszy dzień, dobranoc
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
dobra lecę się zregenerować na jutrzejszy dzień, dobranoc hehe,świeżak  Dobranoc 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
dobra lecę się zregenerować na jutrzejszy dzień, dobranoc Dobrej nocy, kolego 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ech jeszcze Olimp wyciągnął na 3-3 super... już mogli przegrać :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajomy chodzil na mecze River Plate, w szczegolnosci te z Boca. Pilka nozna to dyscyplina nr 2 w Argentynie, zaraz po seksie  A to ciekawe, Barciu. Dzięki... Już wiem, do jakiego kraju wybiorę się na wakacje w tym roku A podobno to futbol jest u nich nr1...  nununu seks nr 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde zmeczony a w szczegolnosci po % usiadlem do betfair i skonczylo sie fatalnie. Pomylilem rynki hahaha i przegralem 32 funty co za beka 
|
|
|
Link skopiowany do schowka