Niedowaga < 18,5 Waga w normie 18,5 - 24,9 Nadwaga 25 - 29,9 Otyłość stopnia I 30 - 34,9 Otyłość stopnia II 35,00 - 39,99 Otyłość stopnia III > 40
---- tylko ja z tych pudzianowatych obiektywnie 10kg chcę zrzucić (czas nieokreślony) spokojnie do zrobienia. co ciekawe, gdy zrzucę te 10kg --> Twój wskaźnik BMI: 26.9
ja często kupuję mrożone warzywa , rozmrażam przyprawiam i zabieram to do pracy . Zwłaszcza wtedy kiedy mam nocne zmiany. Akurat to mi smakuje , chociaz muszę uważać żeby nie przesadzać bo nie chcę ważyć mniej niż 50 kg.
Nadal sobie kolana zepsuł , a ten grubas biega dwa lata i ma sie dobrze.
Bieganie jest dobre, a grubym nie zaszkodzi. Wlasnie slysze co chwile ze stawy sobie zniszcze itp, ale tyle ludzi odchudzilo sie dzieki temu i maja sie dobrze.
Nie mam. Malenkie zaplecze, i tak dobrze, ze jest mala lodoweczka, a szefostwo i tak jada na miescie
zaloze sie ze przeciagu 100-200 metrow od pracy znajdziez budke, restauracje czy pub, w którym jezeli zagradasz to nawet za piwo czy ladny usmiech bedziesz mogl sobie coś podgrzać... troche inwencji twórczej lupus, a Tobie sie jak zawsze nie chce
Niedowaga < 18,5 Waga w normie 18,5 - 24,9 Nadwaga 25 - 29,9 Otyłość stopnia I 30 - 34,9 Otyłość stopnia II 35,00 - 39,99 Otyłość stopnia III > 40
---- tylko ja z tych pudzianowatych obiektywnie 10kg chcę zrzucić (czas nieokreślony) spokojnie do zrobienia. co ciekawe, gdy zrzucę te 10kg --> Twój wskaźnik BMI: 26.9
Bieganie po biezni jest troche nudne, ale wiosla dla Ciebie w sam raz. Siedzisz wygodnie, plecy proste, siedzisko samo chodzi 20 min i masz dosc, oczywscie jak idziesz w tempie 2:27-2:35/500m