Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Aek-Perstieri
I kwarta 24-21
II kwarta 9-5

shocked laugh

Bonus: Unibet
Joker
Joker
Dwóch zawianych gości miało ochotę na drinka, ale mieli ze sobą tylko dolara i parę centów. W końcu jeden z nich proponuje:- Złóżmy się i kupmy sobie hot doga.- Hot doga? A po kiego? Ja chcę drinka!!!- Otóż to. Zrobimy tak: kupimy hot doga, wyjmiemy z niego parówkę i
przymocuję ją sobie do rozporka. Pójdziemy do baru, zamówimy drinki,
wypijemy. Kiedy przyjdzie do płacenia, ty uklękniesz i zaczniesz ssać
parówkę, tak jakbyś robił mi laskę. Barman nas wyrzuci i nie będziemy
musieli płacić.Jak uradzili, tak zrobili. Zamówili dwie whisky, wypili, odegrali
scenkę, barman ich wyrzucił i kazał nie wracać. Odstawili ten numer w
19 barach.- Wiesz co? - mówi w końcu ten drugi - Zamieńmy się rolami, bo mnie już kolana bolą.- OK, ale muszę ci coś powiedzieć. Zgubiłem hot doga w trzecim barze.

laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Rally Driver Forgets Something Video

Baqu #4490099 27/02/2011 03:00
M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Od jakiegoś czasu zajmuję się dorywczo, w domu, przepisywaniem prac dyplomowych. Dopóki pisałem dla znajomych lub ludzi poleconych, nie było najmniejszych problemów z zapłatą, ze stawką za stronę czy za dodatkowe ilustracje, wykresy itp.
Jednak gdy wywiesiłem ogłoszenie w Uczelni, nie daleko mojego bloku, miałem jedną sytuację, gdzie zawierzyłem Klientce, że doniesie brakujące 50 PLN, wydałem płytkę z pracą i ślad po Klientce zaginął. Wyciągnąłem więc wnioski z tej nauczki. Pisząc prace w Wordzie, robiłem kopie na dysku a plik przed zapisaniem na CD zaopatrywałem w hasło przed otwarciem. Jeśli Klientka płaciła od razu, pisałem niezmywalnym mazakiem hasło na płycie i OK.

Dwa lata temu jednak trafiłem na bardzo ,,bystrą,, Klientkę, która po umówiony odbiór pracy na płycie CD przysłała swoją siostrę. Ta nie miała pieniędzy przy sobie, więc poprosiłem by weszła i zaczekała aż ja zadzwonię do [K]lientki:
-[Ja] - Witam, mam dla Pani pracę już na płycie ale Pani siostra nie ma pieniążków.
-[K] - A to ile miało być? 100PLN?
-[Ja] - Nie, umawialiśmy się na 150 przecież, nie pamięta pani?
-[K] - A bo wie pan, mam w domu takie kłopoty że zapomniałam. Ale da pan siostrze płytę? Ja jutro wpadnę z pieniędzmi po pracy.
-[Ja] - Wolałbym dzisiaj mieć zapłacone..

... po kolejnych 5 powodach, dla których Klientka nie może sama odebrać a zapłaci jutro na bank, wiedziałem na 95% że chce mnie przekręcić, nie płacąc w ogóle. Wydałem płytę, w duchu zastanawiając się kiedy odkryje zabezpieczenie i zadzwoni!

Pierwszy telefon nastąpił po około 5 minutach od wyjścia siostry z mojego mieszkania na 3p. więc zakładam że Klientka czekała w aucie:
-[Ja] - Tak, słucham?
-[K] - Gówno dostaniesz nie pieniądze! Naiwniak! Bujaj się! (śmiechy w tle, towarzystwo ubawione)
-[Ja] - (po odczekaniu jak towarzystwo się wyśmieje, ze stoickim spokojem) Dostanę pieniądze, szybciej niż pani myśli. O ile pani myśli. - I rozłączyłem się.

Po 3 godzinach telefon od Klientki:
-[Ja] - O, jak miło że Pani dzwoni.
-[K] - Hasło!!! Jakie !!!
-[Ja] - 150 złotych!
-[K] - Uważaj bo ci dam!!!
-[Ja] - 170.
-[K] - Ty #$%^%#@#%^&, ja Cię #$%$%^^$## !!!
-[Ja] - Doprawdy? Teraz cena skoczyła na 200!
-[K] - Sp##$$$% !!! i trzask rzucanej słuchawki ...

Na drugi dzień, jestem w pracy i widzę na wyświetlaczu że Klientka dzwoni. Wyszedłem więc na dwór, by nie gorszyć współpracowników tymi jej krzykami, bo mój telefon ma doskonały głośnik.

-[Ja] - Taaak?
-[K] - No przepraszam pana, że tak się darłam wczoraj, ale MUSZĘ mieć tę pracę wydrukowaną do 12:30 bo jak nie oddam to mi termin przepadnie i będę się bronić chyba w sierpniu.
-[Ja] - (zaczynam tłumaczyć Klientce, że to nie cacy tak chcieć kogoś wykiwać - tłumaczę z ironią lecz grzecznie i spokojnie, prawie już mam powiedzieć, że nie ma sprawy, każdy się ma prawo zdenerwować, niech da 150 PLN i zapomnimy o tym incydencie... na co Klientka mi przerywa słowami:
-[K] - Nie p**** tylko hasło dawaj!!!
-[Ja] - 350!!! - I rozłączyłem się.

Po zaledwie 30 minutach dzwoni zdziwiona żona z domu, gdzie siedziała z młodszym dzieckiem i mówi, że właśnie jakaś kobieta przyniosła dla mnie w kopercie 350 PLN, przeprasza że tak późno i prosi o jakieś hasło. Powiedziałem, że wiem i żeby jej przekazała, że hasło to jej imię. Podobno Klientka miała tak wielkie oczy, kiedy usłyszała jakie jest hasło, że groził jej wytrzeszcz!
Wrzucone 24 lutego 2011 o 1:17 przez arturion37 | Skomentuj (24)
Ocena: 909 (głosów: 941)

w ch.j dlugie ,ale warto przeczytac

ladnie gosc zalatwil cwaniare , swoja droga co za czasy ...ja nie moglbym nawet obcej osoby oszukac bo juz taki mam charakter a co dopiero na zyczliwosc reagowac w taki sposob (dzwonic i smiac sie "w twarz" )

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
nie wierze laugh

veteran
veteran
widziałem kiedyś wersję oryginalną ale ta też jest dobra, może i lepsza

Zaixi #4490405 27/02/2011 04:40
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline

codi #4490975 27/02/2011 18:23
Pooh-Bah
Pooh-Bah

codi #4491132 27/02/2011 19:09
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Po meczu trener ekipy z Madrytu, Jose Mourinho, był wściekły. - Graliśmy przeciwko jednemu bramkarzowi i dziesięciu obrońcom - powiedział.

kto jak kto, ale Jose laugh

a.k.a. "Stewie"
a.k.a. "Stewie"

Io sono Interista
Io sono Interista
I jak tu się nie wkurw** ? grin

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by Kameleon
Po meczu trener ekipy z Madrytu, Jose Mourinho, był wściekły. - Graliśmy przeciwko jednemu bramkarzowi i dziesięciu obrońcom - powiedział.

Zapomniał wół jak cielęciem był.

Bzyku #4491488 27/02/2011 21:11
Joker
Joker
Pietka z Wowcikom poszli do teatru na „Lampę
Alladyna” Przed spektaklem napili się piwa.. Pietce w czasie spektaklu
zachciało się do kibla. Wyszedł na korytarz a tam cała masa drzwi.
Wchodzi do pierwszych – garderoba. Wchodzi do drugich –
charakteryzacja. Wchodzi do trzecich.. półmrok – mało co
widać...Patrzy.. na środku coś na kształt nocnika leży..I dawaj rozpiął rozporek i zrobił co miał zrobić. Wraca na sale a tam cały sala wręcz pokłada się ze śmiechu. Piet`ka pyta:- Wowcik, z czego oni się tak śmieją co?- Nooo stary... jak wszedłeś na scenę – sala milczała. Kiedyś rozpiął
rozporek – sala zamarła. Jak żeś nalał do tego tam... – mało którego
nie zmroziło.No ale kiedy z tej lampy tam wyszedł Dżin i powiedział:„Nie no pie**ole taką rolę!”– wierz mi nikt nie wytrzymał i wszyscy ryknęli śmiechem !!!

laugh

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Kameleon

było powiedziane, że obie drużyny miały dwie koncepcję grę. Deportivo grało o remis i się tylko broniło. Real o zwycięstwo i atakował. I zwycięska okazała się drużyna broniąca. Nie było jazdy po Deportivo, że się bronili całym zespołem.

veteran
veteran
-I co z tym murzynem, który był oskarżony o zabójstwo tej dziewczynki?
- skazali go na rok więzienia...
- co?! na rok za taką zbrodnie?
-No sąd wziął pod uwagę to, że to jednak nie on zabił

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Imprezka w bloku.
- Otwierać! Policja!
- Nie zamawialiśmy policji, tylko dziwki!
- Ale to sąsiedzi nas wzywali!...
- Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruchają!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

G
veteran
veteran
G Offline
Śmieszne? Nie wydaje mnie się.

O
veteran
veteran
O Offline
Zdjęcie jakie zamieszczono w programie meczowym Aris-Man City. Autentyk. Nadal można kupić taki program na aukcji [cgi.ebay.co.uk]

[Linked Image] klasyczny fail

i kolejny

pojedynek rolników na miecze świetlne

Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, rafal08, 11kera11, haczyk, aker, Szuman, kamel, burbon, JelineK, bukma), 2,814 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025