|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany kurs na Danilidou nie za duzy? jak dla mnie to niespodziewanie pokonała Razzano, slabo obie sprawowały się przy swoim podaniu, to bardzo niewygodna przeciwniczka i do tego mysląca na korcie, to nie jest safina napierd.. ile fabryka dała. A.Riske w zeszłym sezonie objawienie, w tym jeszcze się nie pokazała ale to ciekawa ofensywnie grająca dziewczyna, dobry serwis i to może być decydujacy atut w tym spotkaniu,
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mertensa jest ten mecz w bet-at ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Piostar o jakich meczach mówisz ? Bo przeglądając temat to nie za wiele wywnioskowałem ? No Franki i Tajki, to były ciekawe mecze ze zwrotami, to i można było ładnie zarobić.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pany kurs na Danilidou nie za duzy? jak dla mnie to niespodziewanie pokonała Razzano, slabo obie sprawowały się przy swoim podaniu, to bardzo niewygodna przeciwniczka i do tego mysląca na korcie, to nie jest safina napierd.. ile fabryka dała. A.Riske w zeszłym sezonie objawienie, w tym jeszcze się nie pokazała ale to ciekawa ofensywnie grająca dziewczyna, dobry serwis i to może być decydujacy atut w tym spotkaniu, Dzieki za opinie, pogralem +1.5seta w dublu z Sidorenko
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Groenefeld A.L./King V. - Errani S./Oudin M. że taka izunia wsumie tak patrze i tylko 2 Panie widzialem w akcji 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Pora kończyć i pójść na spacer. Powodzenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bohli Schuettler Ebden Matosević Daniilidou Wożniak  Marinko pierwszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat sidorenki nie ruszam, to niestablny psychicznie człowiek  niezależnie od przeciwnika omijam go szerokim łukiem, podobnie jak większość francuzów 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
domyślam się że w Salinas pada ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Groenefeld A.L./King V. - Errani S./Oudin M. że taka izunia wsumie tak patrze i tylko 2 Panie widzialem w akcji  napisałem o tym pare stron wcześniej... powinno wejść Groenefeld/King zbierają się na większe imprezy ogólnie żeby grać razem w deblu... jak widać tutaj też lubią grac bo rok temu były w finale... a podobno Oudin cieniutka w deblu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat sidorenki nie ruszam, to niestablny psychicznie człowiek  niezależnie od przeciwnika omijam go szerokim łukiem, podobnie jak większość francuzów  Dokładnie pamiętam jak grał kwale do RG prowadził bezpiecznie z Patiencem i nagle jeb wtopił i po tym był wywiad Patiencea że gdyby nie te zwyciestwo myslal juz o zakonczeniu kariery i jak widac nawet chyba z kims pare gemow pozniej ugral i gra do dzisiaj.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
akurat sidorenki nie ruszam, to niestablny psychicznie człowiek  niezależnie od przeciwnika omijam go szerokim łukiem, podobnie jak większość francuzów  Pavol to chyba większy szajbus, byle co potrafi wystarczyć, by uznał, że on za taką grę dziękuje i szybki tank. Przynajmniej go kojarzę. No i czelek we Francji, więc standardowo tu powinni przechodzić. Do tego ja Słowaka bardzo nisko cenię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat sidorenki nie ruszam, to niestablny psychicznie człowiek  niezależnie od przeciwnika omijam go szerokim łukiem, podobnie jak większość francuzów  Pavol to chyba większy szajbus, byle co potrafi wystarczyć, by uznał, że on za taką grę dziękuje i szybki tank. Przynajmniej go kojarzę. No i czelek we Francji, więc standardowo tu powinni przechodzić. Do tego ja Słowaka bardzo nisko cenię. Sidorenko jest tu farorytem, tego nie kwestionuje.  po prostu nie gram go podobnie jak omijam kaszkieta..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przynajmniej jest stream do dallas wiec bedzie co ogladac w nocy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bohli Schuettler Ebden Matosević Daniilidou Wożniak  Marinko pierwszy  że na dzisiaj too 2 mecze przeanalizowałem do reszty jakoś brak mi podstaw moze koledzy po pare zdań 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bohli Schuettler Ebden Matosević Daniilidou Wożniak  Marinko pierwszy co do wta to myslalem nad wozniak ale odpuscilem bo jeszcze niestabilna jest. a danilidu, lubi potankowac czasem wiec nie ruszam  że na dzisiaj too 2 mecze przeanalizowałem do reszty jakoś brak mi podstaw moze koledzy po pare zdań 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bohli Schuettler Ebden Matosević Daniilidou Wożniak  Marinko pierwszy co do wta to myslalem nad wozniak ale odpuscilem bo jeszcze niestabilna jest. a danilidu, lubi potankowac czasem wiec nie ruszam  że na dzisiaj too 2 mecze przeanalizowałem do reszty jakoś brak mi podstaw moze koledzy po pare zdań  hmm no to właśnie jeden z tych odpuściłem na początek a teraz to już 2  Więc co dalej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ktoś się zarejestrował na Front Row Tennis HD? Jaka jakość? W zeszłym roku było HQ bez rejestracji, teraz mi się nie chce. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|