|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Jeszcze Coach Carter, czyli Trener z Samuelem L. Jacksonem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
I saw the devil- solidna porcja koreańskiego hardkoru  Dużo przemocy, krwi, gwalcenia, troche ucisku w przełyku, troche szczypania oczu. Oldboy to nie jest, ale fanom gatunku powinno się spodobać. Ode mnie 7,5/10. ooo k**** co za debile kręcą takie filmy ... oglądam dopiero 13 minut, a spijam już drugie piwo nie wiem czy skończe cały bo mam tylko czteropaka - nie polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I saw the devil- solidna porcja koreańskiego hardkoru  Dużo przemocy, krwi, gwalcenia, troche ucisku w przełyku, troche szczypania oczu. Oldboy to nie jest, ale fanom gatunku powinno się spodobać. Ode mnie 7,5/10. ooo k**** co za debile kręcą takie filmy ... oglądam dopiero 13 minut, a spijam już drugie piwo nie wiem czy skończe cały bo mam tylko czteropaka - nie polecam  1. Ostrzegałem  2. Oceniajcie filmy najwcześniej w momencie zobaczenia napisow końcowych.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Szukam filmow o NBA zwalszcza o Michaelu Jordanie ale nie tylko, moze moglby ktos cos polecic, z gory dzieki Biali nie potrafją skakać Trener Kosmiczny mecz Coach Carter Król kosza Nad obręczą Drużyna Asów NBA at 50 Gra o honor Kontrola gniewu-Rebound Michael Jordan to the max Michael Jordan Come fly with Me Love&Basketball Rebound:The legend of Earl''The Goat''Manigault W obręczy marzeń Chluba Boston Celtics Pistol:Narodziny legendy Magiczne buty 1 i 2 część Droga sławy Niebo jest boiskiem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Eh, i skonczyl sie nam "Spartacus: Gods of the Arena". Szkoda ... wielka szkoda, ze prequel mial tylko szesc odcinkow. Ostatni z nich (odcinek) oczywiscie zmiazdzyl swietnymi scenami walki, jak i bardzo dobra muzyka. Jesli komus nie podoba sie "Spartacus ...", to lubi - jak to mawial Batiatus - huja (z wylaczeniem kobiet  ) w dupie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie nie wiecie gdzie moge znalezc napisy do wersji :
Eden Lake 2008 DVDRip Xvid BigPerm LKRG ?
Sciagnalem z napisy.info napisy do wersji DVDRip Xvid DMT i nie pasuja , pare innych probowalem i zawsze mialem dobre kilka sekund szybsze napisy a nie potrafie ich zmodyfikowac aby wszystko bylo cacy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie potrafie ich zmodyfikowac aby wszystko bylo cacy subedit player -> napisy -> przesuń czas napisów.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie nie wiecie gdzie moge znalezc napisy do wersji :
Eden Lake 2008 DVDRip Xvid BigPerm LKRG ?
Sciagnalem z napisy.info napisy do wersji DVDRip Xvid DMT i nie pasuja , pare innych probowalem i zawsze mialem dobre kilka sekund szybsze napisy a nie potrafie ich zmodyfikowac aby wszystko bylo cacy sgiagnij napiProjekt, sam znajdzie i dopasuje napisy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie potrafie ich zmodyfikowac aby wszystko bylo cacy subedit player -> napisy -> przesuń czas napisów. Kiedys to sciagnalem i cos mi chcial mi sie ten program otworzyc A napiprojekt juz wczesniej sciagnalem ,ale jakies ostrzezenia mi wyskakiwaly ,ze ten program jest niezaufany , jakiegos certyfikatu nie ma itp. wiec odpuscilem - tez tak mieliscie ? Sciagnalem nowy film , przez torrenty idzie szybko ,ale na przyszlosc bym sobie ten napiprojekt zostawil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smialo mozesz używac napiprojektu
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
I saw the devil- solidna porcja koreańskiego hardkoru  Dużo przemocy, krwi, gwalcenia, troche ucisku w przełyku, troche szczypania oczu. Oldboy to nie jest, ale fanom gatunku powinno się spodobać. Ode mnie 7,5/10. ooo k**** co za debile kręcą takie filmy ... oglądam dopiero 13 minut, a spijam już drugie piwo nie wiem czy skończe cały bo mam tylko czteropaka - nie polecam  jest lekki hardcore, ale żeby aż tak... mi się osobiście podobał, bez jakiegoś szału, ale wart obejrzenia zwłaszcza ze mamy mało koreanskiego kina i ten klimat jest jednak specyficzny, trochę naciągany ale chyba polecam 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Natalka ze złotą palmą i oscarem  to był ostatni mój wpis w tym temacie  
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
To się jeszcze okaże 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Prosze o polecenie kilku pozycji dokumentalnych z dziedziny budownictwa. np budowa mostu lub wiezowca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bob Budowniczy  sory za offtop 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Prosze o polecenie kilku pozycji dokumentalnych z dziedziny budownictwa. np budowa mostu lub wiezowca  seria "Superkonstrukcje" i "Inżynieria ekstremalna" z National Geographic
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
"Dom nie do poznania" 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
@maciey @lelu Prosze opanujcie sie  @Maku_1 Moze polecilbys jakis odcinek ktory szczegolnie Ci sie spodobal?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inżynieria ekstremalna: Tunele w Islandii w sumie nie do mnie pytanie, ale polecam ten odcinek  Z jakimi problemami musi uzerac sie sztab ludzi z calego swiata od spawaczy do inzynierow...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|