|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te biegi to mi wczoraj i przedwczoraj bokiem wyszly  wiem - byle czego bym nie polecał! tam nie ma innej opcji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fanatyk a jak na ten real się zapatrujesz ? trzeba powiedziec tak, Real pewne 1 miejsce ,w razie porazki nic sie nie stanie,Siena jest pewna 2 miejsca mecz o prestiz a ze jest w Madrycie to Realowi powinno bardziej zalezec dodatkowo w Sienie brak Kaukenasa a to bardzo wazny zawodnik
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Fanatyk a jak na ten real się zapatrujesz ? trzeba powiedziec tak, Real pewne 1 miejsce ,w razie porazki nic sie nie stanie,Siena jest pewna 2 miejsca mecz o prestiz a ze jest w Madrycie to Realowi powinno bardziej zalezec dodatkowo w Sienie brak Kaukenasa a to bardzo wazny zawodnik ok dzięki  a co jeszcze dzisiaj zamierzasz grać z kosza ? albo siatki bo wczoraj widziałem Twój trafiony typ z siatki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fanatyk a jak na ten real się zapatrujesz ? trzeba powiedziec tak, Real pewne 1 miejsce ,w razie porazki nic sie nie stanie,Siena jest pewna 2 miejsca mecz o prestiz a ze jest w Madrycie to Realowi powinno bardziej zalezec dodatkowo w Sienie brak Kaukenasa a to bardzo wazny zawodnik ok dzięki  a co jeszcze dzisiaj zamierzasz grać z kosza ? albo siatki bo wczoraj widziałem Twój trafiony typ z siatki  narazie czekam co sie wydarzy 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Caja mecz sezonu to i Lietuvos takze  ,ciezki mecz ja bym stawial plasko na Litwinow  ale jeszcze poczekam moze jakies info ciekawe ktos poda  Myślę, że ciekawym infem jest gruby bet gniewnego na Litwinów 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Fanatyk a jak na ten real się zapatrujesz ? trzeba powiedziec tak, Real pewne 1 miejsce ,w razie porazki nic sie nie stanie,Siena jest pewna 2 miejsca mecz o prestiz a ze jest w Madrycie to Realowi powinno bardziej zalezec dodatkowo w Sienie brak Kaukenasa a to bardzo wazny zawodnik ok dzięki  a co jeszcze dzisiaj zamierzasz grać z kosza ? albo siatki bo wczoraj widziałem Twój trafiony typ z siatki  narazie czekam co sie wydarzy  oki to ja czekam na Twoje propozycje bo ostatnio same dochodowe typy podajesz  nie pamiętam żeby coś Ci nie weszło  mam nadzieję, że zdążysz coś podrzucić coś koło 13:30 bo o tej się wybieram zagrać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Caja mecz sezonu to i Lietuvos takze  ,ciezki mecz ja bym stawial plasko na Litwinow  ale jeszcze poczekam moze jakies info ciekawe ktos poda  Myślę, że ciekawym infem jest gruby bet gniewnego na Litwinów  to teraz Provident zwiekszy ilosc kredytow 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja dziś próbuję Barcelone -16,5, absencje w Olimpiji wydają się być poważne, więc warto spróbować... Olimpija fired two expensive players, Perry and Pinkney. Ilievski is out due to injury.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belm0o jak cos wrzuce to popoludniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też myślę - gniewny - ze ten Twój gruby bet, ma duża szansę powodzenia. Jednocześnie, zdajesz Sobie chyba sprawę z tego, ile radości przyniesie niektórym fakt, jak taki gruby bet nie wejdzie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dziś próbuję Barcelone -16,5, absencje w Olimpiji wydają się być poważne, więc warto spróbować... Olimpija fired two expensive players, Perry and Pinkney. Ilievski is out due to injury. a w Barcelonie nie lepiej - Gianluca Basile is out for the season with a foot injury. - Pete Mickeal is our for the season due to a new health problem, pulmonary embolism. - Juan Carlos Navarro is questionable for Thursday's game after undergoing a dental procedure the dat before. - Erazem Lorbek is questionable for this week's game due to illness. - Regal FCB is already the Group G champion, so a different rotation may take place. Basile i Pete nie ma od dawna ,mysle ze JC i Erazem dostana dzis odpoczynek a wiecej pograja rezerwowi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też myślę - gniewny - ze ten Twój gruby bet, ma duża szansę powodzenia. Jednocześnie, zdajesz Sobie chyba sprawę z tego, ile radości przyniesie niektórym fakt, jak taki gruby bet nie wejdzie ?  co Ty masz na mysli ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko tych, co grają przeciwnie. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Belm0o jak cos wrzuce to popoludniu czyli mniej więcej o której ? koło 16 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belm0o jak cos wrzuce to popoludniu czyli mniej więcej o której ? koło 16 ? cos kolo tego
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hehe no to nie dobrze  to jak możesz to rzuć suche typki jak teraz na tę chwile myślisz  i tak to zagram  a najwyżej jak coś Ci się odmieni i po 16 napiszesz inaczej to polecę drugi raz 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Też myślę - gniewny - ze ten Twój gruby bet, ma duża szansę powodzenia. Jednocześnie, zdajesz Sobie chyba sprawę z tego, ile radości przyniesie niektórym fakt, jak taki gruby bet nie wejdzie ?  Akagi mi dużo radości przynosi czytanie Twoich postow  duże  dla Ciebie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hmmm a Fenerba +4,5 ... w sumie to jest mecz o awans tak ? pierwszy mecz Fenerba wygrało 2 punktami... więc jak przegrają więcej niż 2 to nie awansują dalej ? dobrze mówię czy źle ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dlaczego mecz barcelony w Eurolidze jest blokowany ? rozumiem ,gdyby to byla 2 albanska to w gre moglyby wchodzic walki ,ale w tym przypadku ...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe no to nie dobrze  to jak możesz to rzuć suche typki jak teraz na tę chwile myślisz  i tak to zagram  a najwyżej jak coś Ci się odmieni i po 16 napiszesz inaczej to polecę drugi raz  freeland over 12,5 fortuna 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|