|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
panie Piostar, co sądzisz o wspaniałym Simonie  ? Rozważam jego i Safarovą. Jedno pójdzie do gry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Austryjacy wcale nie sa w tak zlej sytuacji ... Melzer jak by wygral z Simonem to robi 2-2 a mecz Koubek - Chardy to 50-50 duzo blizej mi tu do Jurgena 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Austryjacy wcale nie sa w tak zlej sytuacji ... Melzer jak by wygral z Simonem to robi 2-2 a mecz Koubek - Chardy to 50-50 duzo blizej mi tu do Jurgena  a widziałeś wczoraj gre Jurgena ? grał przeciętnie... wczoraj debla wygrał Marach i tyle... Jurgen przegrał z Chardym... Simon zdemolował... ma formę a do tego jest wypoczty, więc wydaje mi się że Melzer nie będzie miał nic do powiedzenia... jedyne co będzie mu pomagało to publiczność
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teoretycznie tak aczkolwiek nie do konca mecz meczowi nie rowny ...
Simon moze i solidny ale to ew zawodnik bazujacy na bledach rywala jak Jurgen bedzie trafial to Simon poplynie ...
pozatym po co wczoraj wygrywali w deblu gdzie na papierze byli duzo slabsi przed meczem ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
teoretycznie tak aczkolwiek nie do konca mecz meczowi nie rowny ...
Simon moze i solidny ale to ew zawodnik bazujacy na bledach rywala jak Jurgen bedzie trafial to Simon poplynie ...
pozatym po co wczoraj wygrywali w deblu gdzie na papierze byli duzo slabsi przed meczem ... bo Marachowi zachciało się grać  gdyby grało dwóch Melzerów to by pewnie przegrali a po za tym fakt faktem że poniżej swojego poziomu zagrał Benek i Llodra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Fonbecie się pojawił Raonic po 1.13  lokata.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na dzis z tenisa Cilic na pełnej  Dwa dni wcześniej. "a obiecywalem sobie nigdy wiecej na pusiaka cilicia" "cilic 4 raz w tym roku mnie powieziesz nigdy wiecej na tego pusiaka"  marin to marin do tego roku jeden zm oich ulubionych graczy.. powiozl mnie konkretnie z nisikorim..pozniej z mayerem poprawil.. teraz bohli mayer i koszli oddadza to co wzial z nisihorim  Grunt to konsekwencja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzis z tenisa Cilic na pełnej  Dwa dni wcześniej. "a obiecywalem sobie nigdy wiecej na pusiaka cilicia" "cilic 4 raz w tym roku mnie powieziesz nigdy wiecej na tego pusiaka"  marin to marin do tego roku jeden zm oich ulubionych graczy.. powiozl mnie konkretnie z nisikorim..pozniej z mayerem poprawil.. teraz bohli mayer i koszli oddadza to co wzial z nisihorim  Grunt to konsekwencja  A dwa dni wcześniej "Marin to największy wałkarz w tenisie, już nigdy go nie zagram" "sprzedał mecz" "jakbym jeszcze kiedykolwiek wyrwał się z zagraniem marina to możecie mnie strzelić w łeb" "sprzedawczyk, jedzie go cienias"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dobra to co gramy z tego Devisa ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cilic Simon Roanic Troicki
to tak chyba najbezpieczniej... zastanawiam się jeszcze nad Mayerem i nad Nieminenem, ale jak widziałem ostatnio Nieminena to jakoś średnio mi się on widzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Litwini się już chyba poddali 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na dzis z tenisa Cilic na pełnej  Dwa dni wcześniej. "a obiecywalem sobie nigdy wiecej na pusiaka cilicia" "cilic 4 raz w tym roku mnie powieziesz nigdy wiecej na tego pusiaka"  marin to marin do tego roku jeden zm oich ulubionych graczy.. powiozl mnie konkretnie z nisikorim..pozniej z mayerem poprawil.. teraz bohli mayer i koszli oddadza to co wzial z nisihorim  Grunt to konsekwencja  A dwa dni wcześniej "Marin to największy wałkarz w tenisie, już nigdy go nie zagram" "sprzedał mecz" "jakbym jeszcze kiedykolwiek wyrwał się z zagraniem marina to możecie mnie strzelić w łeb" "sprzedawczyk, jedzie go cienias" nie wiesz co pisalem to nie mow zadne stwierdzenie nie padlo marin to marin pusiak jak mu idzie to zamiata jak nie idzie to sie obraza i wyrzuca wszystko co sie da  chwała mu za mecz z mayerem ze sie podniosl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
do tego Simon , Troicki , Roanic , a na drugim Staszek , Safarova 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
panowie a co myslicie o Jelence Jankovic na dzis??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stakhovsky-De Bakker a wiec holender sie wycofał ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stakhovsky-De Bakker a wiec holender sie wycofał ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka