|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki wielkie 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Bulls mogą realnie powalczyć o tytuł w tym roku. Jeżeli ominą ich kontuzje to będą groźni w playoffach z tak dobrą obroną.  nic tylko pograć (już to zrobilem) że wygrają konferencję Wschodu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bulls mogą realnie powalczyć o tytuł w tym roku. Jeżeli ominą ich kontuzje to będą groźni w playoffach z tak dobrą obroną. Dallas ich odprawi z kwitkiem w finale  wg mnei Dallas jak co roku poleci szybciutko. Na zachodzie San Antonio zdecydowanie wg mnie. Bardzo dobry i doświadczony skład mają.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Bulls mogą realnie powalczyć o tytuł w tym roku. Jeżeli ominą ich kontuzje to będą groźni w playoffach z tak dobrą obroną.  nic tylko pograć (już to zrobilem) że wygrają konferencję Wschodu  marzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bulls mogą realnie powalczyć o tytuł w tym roku. Jeżeli ominą ich kontuzje to będą groźni w playoffach z tak dobrą obroną. takk takk o tytuł dobre sobie bo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bulls mogą realnie powalczyć o tytuł w tym roku. Jeżeli ominą ich kontuzje to będą groźni w playoffach z tak dobrą obroną. Dallas ich odprawi z kwitkiem w finale  wg mnei Dallas jak co roku poleci szybciutko. Na zachodzie San Antonio zdecydowanie wg mnie. Bardzo dobry i doświadczony skład mają. Dallas niby nie ma doświadczonego? Kidd + Nowitzki+ Terry+ Marion to są doświadczeni gracze. Plus młodzi jak Beabois czy Brewer. Do tego wielka siła pod koszem Haywood + Chandler 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miami Walka po win !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bulls mogą realnie powalczyć o tytuł w tym roku. Jeżeli ominą ich kontuzje to będą groźni w playoffach z tak dobrą obroną. Dallas ich odprawi z kwitkiem w finale  wg mnei Dallas jak co roku poleci szybciutko. Na zachodzie San Antonio zdecydowanie wg mnie. Bardzo dobry i doświadczony skład mają. Dallas niby nie ma doświadczonego? Kidd + Nowitzki+ Terry+ Marion to są doświadczeni gracze. Plus młodzi jak Beabois czy Brewer. Do tego wielka siła pod koszem Haywood + Chandler  i te rzuty Mariona z brzucha 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
bo nie maja szanss z Bostonem proste i logiczne to jeszcze nie to
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Bulls mogą realnie powalczyć o tytuł w tym roku. Jeżeli ominą ich kontuzje to będą groźni w playoffach z tak dobrą obroną.  nic tylko pograć (już to zrobilem) że wygrają konferencję Wschodu  marzenia Tak to się zawsze można pospinać. Kurs za duży wg mnie to wziąłem i tyle. Nie będę nic pisał o Bostonie, by Ci pompka nie strzeliła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
loozer co czape dostał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tyle że Dallas ostatnimi laty nawet jak byli nr 1 czy 2 po zasadniczym odpadali szybciutko w playoffach. Jakoś im nie idzie. A SAS ma ponadto Popovicha na ławce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wielka trójka 64 pkt. reszta 12 pkt. 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
nic tylko pograć (już to zrobilem) że wygrają konferencję Wschodu  [/quote] marzenia [/quote] Tak to się zawsze można pospinać. Kurs za duży wg mnie to wziąłem i tyle. Nie będę nic pisał o Bostonie, by Ci pompka nie strzeliła [/quote] pisz jak chcesz jak na moje nie maja szans z Celtics to jesszze nie te progi!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miami co za piach 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Kieras - może jeszcze nie te progi, nie wiem. Wg mnie mają szanse bo fajnie bronią stąd kurs oferowany na starcie był fajny  Wiem, że kibicujesz Bostonowi i może wyjść na Twoje. Dla mnie i tak zachód bierze tytuł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak w ogóle to ten mecz może mieć niebagatelne znaczenie dla drużyny która będzie w finale konferencji. Drugie miejsce oznacza po pierwsze ominięcie NYK (bo pewnie oni będą nr 6), którzy mogą być bardzo groźni (może nie żeby odpaść ale 6-7 meczy prawdopodobne), a ponadto później wiadomo gwarantuje przewage parkietu.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Miami co za piach  dno jak ostatnio
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Kieras - może jeszcze nie te progi, nie wiem. Wg mnie mają szanse bo fajnie bronią stąd kurs oferowany na starcie był fajny  Wiem, że kibicujesz Bostonowi i może wyjść na Twoje. Dla mnie i tak zachód bierze tytuł  niby La znow? nikt osatnimi czasy nie stawil sie La jak Boston bo w tamtym sezonie mieli pecha i jesszcze te sedziowanie... w tym oddali najlepszego centra i tu troche robi ssie klopot jak nie beda mieli kontuzjii to Celtics zdobedą majstra .Oklahoma bedzie silna ale jak wszyscy wyzdrowieja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmers 
|
|