|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
1 możesz wybrać walutę albo zł albo euro. Jeśli mieszkasz za granicą (podajesz adres zamieszkania) to tylko w euro
2 płaci się dopiero po wylosowaniu
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Chciałabym kupić bilet na mecz Hiszpanii z obojętnie jakim przeciwnikiem, skąd mam wiedzieć w jakiej grupie bedzie grała i na jakim stadionie..?:) Muszę po prostu obstawiać w ciemno..?:((
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Chciałabym kupić bilet na mecz Hiszpanii z obojętnie jakim przeciwnikiem, skąd mam wiedzieć w jakiej grupie bedzie grała i na jakim stadionie..?:) Muszę po prostu obstawiać w ciemno..?:(( Hiszpania będzie z pewnością w pierwszym koszyku, więc nie trafi do grupy A (Polska) ani do grupy D (Ukraina). Zostają grupy B oraz C. Jeśli Hiszpanie trafią do grupy C to wszystkie swoje spotkania zagrają w Gdańsku w dniach 10, 14 i 18 czerwca. Drużyny z grupy B będą rywalizować na Ukrainie, więc pewnie ta opcja Cię nie interesuje. W każdym razie jeżeli Hiszpania trafi do tej grupy to wszystkie swoje mecze rozegra w Charkowie w dniach 9, 13 i 17 czerwca. Jak Hiszpanie wylądują w grupie B, to w grupie C zagrać powinna Holandia. Też dobrą piłkę grają 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1. czy po wylosowaniu moge zmienić sposób wpłaty 2 czy jak np. wybiore że chce 4 bilety na jeden mecz, tzn. że dostane 4 albo wcale ?? czy istnieje możliwośc że przydzielą mi np.3 bilety lub mniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy te bilety na pewno bedzie mozna potem sprzedac?
bo różne głosy się słyszy..
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
czy jak np. wybiore że chce 4 bilety na jeden mecz, tzn. że dostane 4 albo wcale ?? czy istnieje możliwośc że przydzielą mi np.3 bilety lub mniej Na innym forum spotkałem się z taką wersją, że losują konta a nie miejsca przy każdym meczu. Z tego wynika, że albo cztery bilety albo nic. Jedno konto może otrzymać maksymalnie cztery bilety na fazę grupową, więc jak ktoś wszędzie zamawiał zestaw czterech biletów i trafi jeden mecz, to w kolejnych losowanich będzie pomijany. Nie wiem czy jest tak, że jak ktoś zamówi po jednym bilecie na cztery różne mecze to ma szanse dostać bilet na każdy z nich. Czy te bilety na pewno bedzie mozna potem sprzedac?
bo różne głosy się słyszy.. Bilety na Euro 2012 imienne, ale bez sprawdzania. Ufamy że przyjdą sami kibice [ orange.pl] Mam nadzieję, że tanich cwaniaczków chcących zarobić na kibicach będzie jak najmniej.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podczas zamawiania biletów jest opcja ,,ilosc'' jezeli klikam 1 tzn ze prosze o 4 bilety,tak ? 1 ilosc = 4 bilety czy 1 ilosc = 1 bilet ? Zaznacze, ze interesuje mnie pakiet stadionowy. Moze ktos podeslac schemat jak wyglada satdion z tymi kategoriami zeby raz jescze spojrzec na nie Dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aplikacja udana, jednak podawanie numeru karty przed losowaniem to totalna głupota.... ale co zrobić, oby losowanie było pomyślne 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Aplikacja udana, jednak podawanie numeru karty przed losowaniem to totalna głupota.... ale co zrobić, oby losowanie było pomyślne  Polacy i Ukraińcy mogą zmienić w formularzu kartę na przelew bankowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racja, mój błąd!
Dzięki Goget
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ja się dopiero dzisiaj rejestrowałem i aplikowałem bilety. 15 min na polskiej wersji ( chyba już boooom minął ;)) Obstawione miasta Wrocław i Poznań . Zobaczymy co przyniesie los 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Jedno konto może otrzymać maksymalnie cztery bilety na fazę grupową, więc jak ktoś wszędzie zamawiał zestaw czterech biletów i trafi jeden mecz, to w kolejnych losowanich będzie pomijany.
Na stronie Uefy pisze coś takiego. Jeśli danebedzie "nieatrakcyjne"to zamówione bilety dostaje się od reki. Jeślimecz bedzie "atrakcyjny" to wtedy dopiero przeprowadzane jest na niego losowanie.
hmmm Czy to oznacza, że jak dostanę te od reki to bede brany pod uwagę przy losowaniu choćby jednego z pozostałych zestawów ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moim zdaniem na wszystko bedzie losowanie. Na poprzednie euro na bilety bylo kilka mln chetnych osob....
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Też mi się tak wydaje. Czyli, pozostaje liczyć na 1 zestaw.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na cala faze pucharowa mozna apilkowac tylko o 4 bilety ?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
na cala faze pucharowa mozna apilkowac tylko o 4 bilety ? tak
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Ktos mi powie dlaczego jak biorę pakiet na miasto faza grupowa to mam tylko druga kategorie do wyboru?
Nie ma pakietow na pierwsza kategorie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś wie dlaczego nie mogę przejść do sekcji zapłaty za bilety?
Znajomy rejestrował się i bez problemu wszedł na tą sekcję, mi natomiast cały czas pojawia się wykrzynik na czerwonym tle, ale nic kompletnie nie jest pod nim napisane, więc nie wiem co robię źle.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam,
SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prosze zignorować powyższy wpis, już poradziłem sobie z problemem. Przez przpadek, przy jednym z meczów wybrałem dwie kategorie cenowe, co powodowało brak możliwości zapłaty za bilety.
Pozdrawiam,
SLAV
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|