|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niedzielne żale pod adresem strony www Betfair:
3 lata temu strona Betfair była wzorowa, szybko się wczytywała, była przjerzysta. Teraz wpieprzają masę popieprzonych dodatków, kombinują i efekt jest taki, że strona dużo dłużej się wczytuje, często wczytuje się niepełna (!), bardzo muli.
Wróciliby do starego, dobrego, a nie płacą za "rozwój" witryny sztabowi ludzi, a wychodzi z tego regres. Wkurzają takie zmiany.
No ale co z tego, że jest gorzej, może ktoś zagra w jakieś popieprzone gry, bo jest szybki dostęp do nich po prawej stronie.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
widze ,ze maja mozliwosc wplaty paysafecard, ale nie wiem czy da rade bo nominaly w euro, przewalutuja ???
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bez problemu kupujesz w złotówkach i policzą w euro, 2.5% opłaty.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
dzieki 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Niedzielne żale pod adresem strony www Betfair:
3 lata temu strona Betfair była wzorowa, szybko się wczytywała, była przjerzysta. Teraz wpieprzają masę popieprzonych dodatków, kombinują i efekt jest taki, że strona dużo dłużej się wczytuje, często wczytuje się niepełna (!), bardzo muli.
Wróciliby do starego, dobrego, a nie płacą za "rozwój" witryny sztabowi ludzi, a wychodzi z tego regres. Wkurzają takie zmiany.
No ale co z tego, że jest gorzej, może ktoś zagra w jakieś popieprzone gry, bo jest szybki dostęp do nich po prawej stronie. Zainstaluj sobie Geeksa. Od jakiś 2 miesięcy na strone bf wchodziłem jedynie żeby zrobić wypłate, sprawdzić czy bf padł albo zerknąć na bilans. Po tych ostatnich kolorowych dodatkach strona muli znacznie bardziej i na witrynie handlować się juz moim zdaniem nie da. Zresztą jak się zacznie handel przez Geeksa to ciężko wrócić do www.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie uznaję instalowania czegokolwiek do Betfair, po tym, co 3,5 roku temu zobaczyłem na jednym rynku Asian Handicap, kursy na handicap -0 & 0,5 były ponad 4 podczs gdy na +0 & +0,5 ponad 7, człowiek tego nie zrobił, tylko jakiś soft, nie ja dziękuję za softy. Przez stronę daje radę jeszcze, mimo, że bardzo wolno działa, jest automatyczne wystawianie lay z gorszym kursem, niżby to wynikało z przestawienia kursu na opcję przeciwną w zdarzeniu dwudrogowym, gdy stawiamy back na naszą opcję, np.
Under 2,5 daję back po 2.04, to na Over 2,5 wskakuje automatycznie lay po 1.97 - na takich operacjach Betfair miesięcznie kilkaset tysięcy funtów zarabia, czytałem na ten temat jakiś czas temu, sami się chwalili.
Tak czy owak, softowi mówię nie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zależy jakiej jakości to jest soft bo jednak pomyłki ludzi zdarzają sie czesciej niż pomyłki maszyny/kompa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety w firefoxie ta strona strasznie przymula ale to dopiero po jakimś czasie (powiedzmy 10-15 minut przełączania się między rynkami itd). Po restarcie przeglądarki jest jak nowa, parę minut i znowu to samo. To wybitnie dowodzi, że soft jest źle napisany. Pod tym względem przydałaby się jednak rewolucja.
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
3 lata temu strona Betfair była wzorowa co takiego? Ja pamiętam czasy , 4 lata temu jak razem z z o R r o jęczeliśmy  że bf padał raz za razem.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
lite tez nie działa... przynajmniej zalogować się nie moge. Mam nadzieje, że na serwerach brytyjskich i australijskich podobnie ze stroną bo inaczej... [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brawa dla bf,jakosc to u nich norma  moze dokladaja teraz lige mongolska i 3 lige indyjska 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Loko mi Lite działa, zalogowałem się bez problemu około 5 minut temu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3 lata temu strona Betfair była wzorowa co takiego? Ja pamiętam czasy , 4 lata temu jak razem z z o R r o jęczeliśmy  że bf padał raz za razem. jak ty mogłaś 4 lata temu pisać na forum chyba , że pod innym nickiem - może Carola ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nie jestem pewien ale Carola to był meżczyzna. Dominicca zaś twierdzi że jest kobietą. Nie pasuje, chyba że zaszła mała zmiana 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Z Zielonej Góry bodajże 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
1 wypłata na MB musi być zlecona na taką samą kwotę ile wcześniej tym sposobem wpłaciłem? (tak jak to było przy wypłacie na karte, tzw. closed loop) Czy mogę wypłacić większą kwotę?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
3 lata temu strona Betfair była wzorowa co takiego? Ja pamiętam czasy , 4 lata temu jak razem z z o R r o jęczeliśmy  że bf padał raz za razem. Ja pamiętam czasy, że nie wiedziałem z kim iść na 100-dniówesię. Pamiętam czasy, że nie było mecz.pl a sie grało na zakładach, mimo że kolejka przy niedzieli do kasy... Ja pamiętam czasy, że się Tsubasę oglądało.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|