|
|
veteran
|
|
veteran
Brawo Jastrzębie ! Za walkę ! Niemożliwe stało się możliwe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Noliko 3:0  I porażka w złotym  No to przewidziałem 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
@Wojtas trzeba było się założyć i byłbyś może niedługo bogatszy o kilka tysięcy  nie byłem tego az taki pewny, ale jeszcze daleka droga do FF  A widzisz. Mimo wszystko gratulacje za nosa. dzis overa nie trafilem, ale wazne, ze chociaz jedna polska ekipa w FF, niewazne, ze nie maja tam szans, wazne, ze sa i to sportowo, nie zadne organizacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze nie out  To raz, a dwa zobacz przeciwnikow JSW i Skry od samego poczatku. Jedno trzeba przyznac nastawili sie tylko i wylacznie na zloty set i jakos go wyrwali (podobnie jak i poprzedni mecz jakos wyrwany).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Wojtas trzeba było się założyć i byłbyś może niedługo bogatszy o kilka tysięcy  nie byłem tego az taki pewny, ale jeszcze daleka droga do FF  A widzisz. Mimo wszystko gratulacje za nosa. dzis overa nie trafilem, ale wazne, ze chociaz jedna polska ekipa w FF, niewazne, ze nie maja tam szans, wazne, ze sa i to sportowo, nie zadne organizacje  No szkoda, że to nie Skra. Ale tak jak piszesz, sam udział już będzie sukcesem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jednak taktyka dobra, trener ladnie wymyslil... nie tracili sil na caly mecz...tylko zlty set
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Brawo Jastrzębie ! Za walkę ! Niemożliwe stało się możliwe  o przepraszam...pamietam już tuż po losowaniu @Wojtas powiedzial ,,ale losowanie, JSW przy odrobinie szczescia w FF :D'' i słowo stało sie ciałem...  JSW I SKRA W FF 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jednak taktyka dobra, trener ladnie wymyslil... nie tracili sil na caly mecz...tylko zlty set ale w 3 secie musiał ich przystopowac w koncowce, bo za szybko ruszyli 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
JSW 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3 set byl na wejscie juz w rytm mysle, ale rzeczywiscie mozliwe ze kazal im przegrac zeby nie grac kolejnego
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Brawo Jastrzębie ! Za walkę ! Niemożliwe stało się możliwe  o przepraszam...pamietam już tuż po losowaniu @Wojtas powiedzial ,,ale losowanie, JSW przy odrobinie szczescia w FF :D'' i słowo stało sie ciałem...  JSW I SKRA W FF  potwierdzam, było tak  pozdro dla karuzela, ktory byl pewny, ze nie awansuja z grupy nawet  to teraz FF i walka o utrzymanie w pluslidze, hehe jak to brzmi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawy jestem czy Wungiel w FF wyjdzie z 15 w którymś z setów bo o ugraniu seta to nie ma co marzyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba dlugo nie potrwa cos czuje ze trener jastrzebia zdaje sobie sprawe ze meczu nie wygra i liczy na to ze sie gosp wystrzelaja wygraja 3-0 izi i ich sprobuja w zlotym ograc nic bardziej mylnego w zlotym tez dostana i jak kolega wczesniej pisal 4-0  "prawie" wyczulem trenera wegla ale jednak z tego mojego hurra na 4-0 wstydze sie  ale przynajmiej oglodniemy ich FF 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
najserdeczniejsze gratulacje dla jastrzebia od starego kibola z chemika kedzierzyn. chlopaki zagrali jak stare wygi odpuscili slusznie 3 sety zeby dobic przeciwnika w zlotym secie . szacun za strategie warto bylo. te pajacyki antygwiazdy z belchatowa powinni sciagac czapki z głow przed Wami
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
to chyba dlugo nie potrwa cos czuje ze trener jastrzebia zdaje sobie sprawe ze meczu nie wygra i liczy na to ze sie gosp wystrzelaja wygraja 3-0 izi i ich sprobuja w zlotym ograc nic bardziej mylnego w zlotym tez dostana i jak kolega wczesniej pisal 4-0  "prawie" wyczulem trenera wegla ale jednak z tego mojego hurra na 4-0 wstydze sie  ale przynajmiej oglodniemy ich FF  i tak bysmy ogladali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co by nie mówić te zasady że się sety nie liczą to zdecydowanie handicap dla drużyn słabszych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skra niech sie uczy od kolegow z Jastrzebia do finalow wchodzi sie sportowa walka a nie kupowaniem organizacji! Niech biora przyklad i jutro dupe w kroki jechac z kacapami!
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
nie maja jutro szans  Zenit izi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co by nie mówić te zasady że się sety nie liczą to zdecydowanie handicap dla drużyn słabszych dokladnie! przeciez jakby wpadli na genialny pomysl z UEFY to przeciez by ich zaje...... prosty przyklad przegrywa barca z arsenalem w anglii 2-3(2 gole away) gra u siebie jest 4-0 i niestety graja dogrywke(niby zlote minuty) to jest lekka przesada dla mnie to noliko w dwumeczu bylo lepsze. ale jestesmy polakami wiec chyba lepiej oglodac naszych niz belgow 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|