|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barcelona i atmosfera w Multikinie na meczu
cos pieknego!!!! jestem w glebokim szoku moglbys cos wiecej napisac, co sie dzialo i jak to wygladalo ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niezła moda na tą Barcelonę teraz. No, ale jedni wolą kibicować w Multikinie, drudzy na sopcaście, inni zapewne na scoreboardach, a jeszcze inni kibicują, bo... inni też kibicują Barcelonie. Cóż, ja tam wolę kibicować na żywo, zrobić oprawę, jechać na wyjazd. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety tak to już jest. Połowa nie wymieniłaby nawet kilku zawodnikow sprzed kilku lat, znaja tylko Messiego i jego ferajne. A w Multikinie jak to w Multikinie. Pewnie młyn, Visca el Barce, pozniej hymn odspiewali i do domu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakladam, ze skoro taka atmosfera to nawet fala mogla pojsc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barcelona i atmosfera w Multikinie na meczu
cos pieknego!!!! Dużo ludzi było ? Po ile bilet  doslownie pelna sala, nie wiem czy 10 miejsc bylo wolnych ulgowy 14 normalny 19 ale atmosfera miazga Popcorn po ile? Fani Realu nie czaili się gdzieś w okolicach? fani z Madrytu to pewnie byli w tym czasie na świeżej bagietce w Realu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fani z Madrytu to pewnie byli w tym czasie na świeżej bagietce w Realu postawili kase na Barce i ogladali na sopcascie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety tak to już jest. Połowa nie wymieniłaby nawet kilku zawodnikow sprzed kilku lat, znaja tylko Messiego i jego ferajne. A w Multikinie jak to w Multikinie. Pewnie młyn, Visca el Barce, pozniej hymn odspiewali i do domu. chyba troszke mnie nie zrozumiales  czy gdzies napisalem, ze byli tylko kibice Barcy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsza czesc mojej wypowiedzi byla odpowiedzia na post Shane'a. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fani z Madrytu to pewnie byli w tym czasie na świeżej bagietce w Realu Chodza słuchy, ze Litar podpisał umowe z poznańskim Multikinem. Niech ktos spróbuje podczas nastepnego meczu Barcy nie kupic kiełbachy A swoja droga atmosfera na Camp Nou jest wypisz-wymaluj taka sama jak w polskich multikinach, dzis to najwiekszy cyrk swiata, a w nastepnym roku szykuje sie zakup nowego zonglera i dwóch klaunów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fani z Madrytu to pewnie byli w tym czasie na świeżej bagietce w Realu Ale Real chyba tylko do 22 jest czynny, co więc robili przez pozostałe 43 minuty do zakończenia spotkania? Wzięli z Reala tatara na wynos? A może byli nieopodal w McDonalds, albo w OBI kupowali sprzęt ogrodniczo- kuchenny. Dobrze że nikomu nic się nie stało tej nocy. Ja tych wszystkich fanów Barcy podziwiam, są megaodważni, czasami można ich nawet na ulicach spotkać przyodzianych w barwy klubowe. Każdy to powie, FC Barcelona rządzi w Krakowie! 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Bardzo ladna liczba postow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus kup se bryle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus kup se bryle  Lupus ma ta przewage, ze bryle dostanie u kazdego optyka bez problemu, ty biedaku natomiast masz wiekszy zgryz, bo gdzie kupisz sobie mózg ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie pisałem do ciebie popaprańcu, więc się grzecznie odpierdol.  W sumie czego można oczekiwać od kogoś kto większość swojego czasu spędza na forum, a jedyna jego rozrywka to dopierdalanie się do każdego. Wyjaśniając: Lupus skomentował liczbę postów, nie zauważył jednak, że jest ona ręcznie wpisana w pozycji "Skąd".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie pisałem do ciebie popaprańcu, więc się grzecznie odpierdol.  W sumie czego można oczekiwać od kogoś kto większość swojego czasu spędza na forum, a jedyna jego rozrywka to dopierdalanie się do każdego. Wyjaśniając: Lupus skomentował liczbę postów, nie zauważył jednak, że jest ona ręcznie wpisana w pozycji "Skąd". Wyjasniajac, odniosłem się do twoich komentarzy po meczu Barca - Arsenal i riposty Lupusa. Tylko bezmyslny fan madryckich pedałów bedzie szczekał na Blaugrane. To tak, jakby dostawać regularny wpierdol od kogoś i nazywać go ciotą  A teraz już sie grzecznie odpierdalam, bowiem wymiana postów z typami twojego pokroju rzeczywiscie jest biegunowo odległa od własciwie pojmowanej rozrywki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakich komentarzy po meczu sieroto? Już nawet zdjęcią w temacie ŚMIESZNE nie można wkleić bo wszechwiedzący i wszechobecny Amkwish od razu podważy poziom jego śmieszności?  Każdy na własne oczy widział, która drużyna była lepsza na boisku i nie potrzeba tutaj dodatkowej polemiki. Szkoda tylko, że sędzia znowu musiał wciąć udział w tym cyrku, ale to już ostatnio stało się normą w meczach na tym poziomie rozgrywek. I nie mam tutaj na myśli tylko spotkań Barcelony. Ale kibicuj sobie dalej Barcelonie, Realom, czy innym Manchesterom. Pewnie zostało Ci to z czasów dzieciństwa w pokoju wśród plakatów z Bravo Sport  Ja wolę pooglądać grę chłopaków z regionalnej ligi. Pod warunkiem, że sędzia nie wpłynie bezpodstawnie na przebieg meczu. 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Lupus kup se bryle  Faktycznie moj blad. Katem oka widzialem trojki i uznalem, ze to liczba postow  PS Fajnie se wrzucacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygrany turniej ligowy na ladku mimo ze bylem juz shortem 
|
|