|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ta strona UEFA chyba sobie jaja robi  Założyłem konto w lutym, zapisałem dane (login, hasło itp.) tam gdzie zawsze. Teraz próbuję się zalogować i obadać co i jak z zamawianiem. I nie mogę się zalogować. Podaję maila, hasło i nic... Przypomnieć hasła się nie da, bo system mi pier*oli, że nie ma takiego w bazie. To ciekawe kur.. dlaczego ciągle na tego maila dostaję od nich jakieś reklamowe maile? Chyba będę musiał zakładać nowe konto...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
po założeniu konta otrzymałeś email potwierdzający to wraz z numerem  ten numer jest teraz loginem (a nie twój adres email), podajesz jeszcze przy logowaniu hasło trochę techniki i człowiek się gubi daj znać jak ci się uda  trzymam kciuki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Green Arrow]Jedno konto może otrzymać maksymalnie cztery bilety na fazę grupową, więc jak ktoś wszędzie zamawiał zestaw czterech biletów i trafi jeden mecz, to w kolejnych losowanich będzie pomijany.
Czy to info jest 100% ?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Powiedziałbym, że na 1% bo nie widzę jednak tego w regulaminie. Jest tylko wzmianka, że nie można zamówić dwóch pakietów na ten sam dzień.
Ci co wylosują pakiet Follow My Team obejrzą wszystkie mecze Polaków.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy kupujac bilet stadionowy jestem ,,skazany'' na kategorie 2 tylko i wylacznie ? Tak wynika ze strony UEFA. Moze ktos to potwierdzic ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ci co wylosują pakiet Follow My Team obejrzą wszystkie mecze Polaków. czyli wszystkie 3 mecze? ;D
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Z tego co pamietam to w tym pakiecie tak. Sa to bilety na miejscowy za bramkami.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to lipa chyba troche....a wie ktos moze gdzie znajde schemat stadiony gdzie jaka kategoria biletu obowiazuje ?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
po założeniu konta otrzymałeś email potwierdzający to wraz z numerem  ten numer jest teraz loginem (a nie twój adres email), podajesz jeszcze przy logowaniu hasło  Rano próbowałem i tak, i tak. Dupa zbita. Teraz wszedłem, ale bezpośrednio z jakiegoś linka z maila aktywacyjnego - i... jestem zalogowany (pamięć przeglądarki). A przez stronę UEFA ni choooooooja się nie dało. Badziewie jakieś. Przynajmniej wiem już jak włazić na stronę.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
A czy mozna z jednego konta aplikowac o dwa pakiety?
Bo widzÄ™ ze moge wybrac pakiet na mecze grupowe w Warszawie oraz pakiet na mecze pucharowe w Warszawie.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ponad dwa miliony kibiców ze 178 krajów złożyło dotąd aplikacje na stronie internetowej UEFA na zakup biletów na mecze piłkarskich mistrzostw Europy, które w 2012 roku odbędą się w Polsce i na Ukrainie - poinformowała Europejska Unia Piłkarska.90 procent aplikacji wypełnili kibice z Polski i Ukrainy. 3,3 procent (65 tysięcy) wniosków wysłali fani z Niemiec, a niespełna dwa procent (40 tysięcy) arejestrowanych to Rosjanie.
Proces składania zamówień rozpoczął się 1 marca, a zainaugurował go w Warszawie prezydent UEFA Michel Platini. Tak wielka liczba wypełnionych wniosków oznacza, że przekroczono już limit zgłoszeń na 28 z 31 meczów.
Najmniejszym zainteresowaniem fanów cieszą się spotkania w grupie D, ale bez udziału Ukrainy na obiektach w Kijowie i Doniecku.
źródło (sf)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy pakiet stadionwoy obejmuje tylko mecze grupowe na danym stadionie czy jescze mecz pucharowy na tym satdionie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy pakiet stadionwoy obejmuje tylko mecze grupowe na danym stadionie czy jescze mecz pucharowy na tym satdionie ? Grupowe. Na pucharowe oddzielnie się składa.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
dobra co tam EURO, dzis ruszyla sprzedaz biletow na olimpiad 2012, a to chyba bedzie wieksze wydarzenie  jakies rady co zamawiac tam? bo na pierwszy rzut oka nudnie to wyglada,hehe
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Na jakiej stronie można zamawiać ? Właściwie to interesuje mnie tylko finał singla panów w tenisa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Finał na kortach Wimbledonu - jeszcze lepiej Dubel z Ferdkiem/Wawrinką w finale też by zły nie był Chyba też sobie wyśle zgłoszenie.
Prócz tego brałbym pływanie , handball [o ile Nasi awansują] , LA. Szermierka wygląda ciekawie , ale nie mam pojęcia , kto z kim i czym sie różni. Baseball wywalili [finał bym obejrzał lub mecz USA mimo ze to rezerwy - wiadomo stosunek bassebalistów do IO , ale ] Reczna moge isc - cwiercfinal lub wyzej Ciezary - Jednie , gdzie jakis Polak z dobrymi szansami bedzie stratowal
@Goget - nie wiesz czy trudno na Wimbledon [ten w Czerwcu] dostać bilety , czy niestety tylko na miejscu da się kupić wejściówki ??
Nic ciekawego poza tym [siata nie dla mnie]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam 2 małe pytania. Załóżmy hipotetycznie że mnie wylosują a akurat nie będę miał jak zapłacić za bilety, co wtedy? Czy mogę po prostu za nie nie zapłacić?
I ile meczów zostanie rozegranych w Warszawie?
Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
Wtedy ktos kto ma jak za nie zaplacic dostanie bilet, dlatego taki trick ze trzeba siano wylozyc na ponad rok wczesniej.
W-wa bedzie najbardziej oblegana wiec aplikowanie na mecze w stolicy znaczaco zmniejsza szanse wylosowania niz np. taki Poznan Gdansk czy Wroclaw.
W-wa bodajze 5, 3 grupowe i 2 playoffs.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zakładając że wylosuję bilety, ale część będę chciał odsprzedać, z zyskiem.. Płacę, po roku prawie je otrzymuję i wtedy wystawiam np. na allegro? Czy jest możliwe że wcześniej sprzedam na jakieś aukcji?
Wybieram w opcji 4 bilety a mi wystarczą tylko dwa... więc jak to dobrze sprzedać pozostałe dwa?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|