Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 45 z 71 1 2 43 44 45 46 47 70 71
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AMATORnowicjusz
Originally Posted by barney
Originally Posted by craax
jedyne o co sie moge bac, 3 tys ludzi po 30 zl to jest 90 000 zl do kasy, duzo czy malo ?
jak na polskie realia to chyba odpowiedz cisnie sie sama wink

tyle to filipiak moglby wydac na kobity jednej nocy tongue

Nie wierze w to ze beda chcieli przedluzac dizs sobie sezon wygrywamy mamy wakacje ejstesmy mistrzami i czeka nas z.a.j.ebisty powrot do domu dla mnie to wystarczajace argumenty plus to ze jestesmy o wiele lepsi i mamy dwojke jak nic....

Jest jeszcze plan "B", też realny.

Przedłużamy sobie sezon, przekładamy wakacje, świętujemy w Krakowie, szef zarabia na biletach, my zarabiamy u buków.

Gra gitara.

Ale każdy wybiera to, co lubi,

albo nie wybiera nic.

Bonus: Unibet
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by akagi
Originally Posted by AMATORnowicjusz
Originally Posted by barney
jedyne o co sie moge bac, 3 tys ludzi po 30 zl to jest 90 000 zl do kasy, duzo czy malo ?
jak na polskie realia to chyba odpowiedz cisnie sie sama wink

tyle to filipiak moglby wydac na kobity jednej nocy tongue

Nie wierze w to ze beda chcieli przedluzac dizs sobie sezon wygrywamy mamy wakacje ejstesmy mistrzami i czeka nas z.a.j.ebisty powrot do domu dla mnie to wystarczajace argumenty plus to ze jestesmy o wiele lepsi i mamy dwojke jak nic....

Jest jeszcze plan "B", też realny.

Przedłużamy sobie sezon, przekładamy wakacje, świętujemy w Krakowie, szef zarabia na biletach, my zarabiamy u buków.

Gra gitara.

Ale każdy wybiera to, co lubi,

albo nie wybiera nic.

Szef tez moze u bukow zarobic wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kurs az tak bardzo na Pasy nie spadl, zeby na Pasach nie mozna bylo zarobic tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
jesli chodzi o bukow to kurs nie jest na tyle niski zeby musieli grac przeciwko sobie ja tak uwazam bynajmniej a swietowac w krakowie i tak beda dzis w nocy po powrocie a pozniej w niedziele wydaje mi sie to o wiele lepsza perspektywa swietowania a nawet nie wydaje mi sie znam to z autopsji niech Wam juz bedzie smile
Ja pogralem Cracovie i jestem o nia spokojny ... a pisze bo moze uda mi sie kogos przekonac i sobie zarobi na frytki zadarmoszke smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Gostek no prawda jest taka że 90k minus koszty organizacji meczu to chyba nie jest mało co ? Widzę że masz podobne zdanie, więc nie wiem w czym problem smile

spoko looz piwo, za duzo tego "ale" jak dla mnie w tym meczu poki co

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tylko to "ale" moze byc po prostu wyssane z palca, cala Polska spodziewam sie odpuszczenia meczu przez Cracovie, po ch.. sobie robic problemy, sady, prokuratury - przeciez to chory kraj i za wszystko moga sie zabrac ot tak nagle, a wygrac tytul 4-0 po zeszlorocznym 0-4 smakowaloby wysmienicie

spodziewalem sie 1.50 dzisiaj, widzac 1.85 wzialem i zaczynam byc bardzo spokojny, takie tam krakowskie informacje kibicowskie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
spodziewa*

C
old hand
old hand
C Offline
Originally Posted by RaFiGW
90tys + kasa z transmisji w tv.

Racja, o tym zapomniałem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
barney - tak z ciekawości.

na QC prawie Cię nie widać,

to na czym narypałeś, tych 84 koła postów ?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
No i pelna zgoda Craax ja zupelnie nei rozumiem czemu ludzie komplikuja sobie zycie maja 80% lokate .... ich sprawa kazdy zyje tak jak chce wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

a gdzie Ty widzisz 84k postow u mnie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

laugh

Sorry

pomyliło mi się.

posty z podpisem

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
tylko to "ale" moze byc po prostu wyssane z palca, cala Polska spodziewam sie odpuszczenia meczu przez Cracovie, po ch.. sobie robic problemy, sady, prokuratury - przeciez to chory kraj i za wszystko moga sie zabrac ot tak nagle, a wygrac tytul 4-0 po zeszlorocznym 0-4 smakowaloby wysmienicie

spodziewalem sie 1.50 dzisiaj, widzac 1.85 wzialem i zaczynam byc bardzo spokojny, takie tam krakowskie informacje kibicowskie wink

za co sady i prokuratury? za przegrany mecz w finale do 4 zwyciestw? ja nie wiem do czego mogli by sie doczepic ;] nie takie "walki" w tym kraju przechodzily bez echa;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by RaFiGW

teraz jest final i kazdy sie tego spodziewa, nie raz juz rozpoczynane byly postepowania z podejrzeniem CZEGOS TAM.. tak sobie tylko glosno mysle, bo jest to mozliwe

jak mowie po 1.50 ( tam bym to dzis ustawil ) bym nie zagral, ale 1.85 biore i handi tez biore a wieczorem bede pijany piwo

za co sady i prokuratury? za przegrany mecz w finale do 4 zwyciestw? ja nie wiem do czego mogli by sie doczepic ;] nie takie "walki" w tym kraju przechodzily bez echa;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
teraz jest final i kazdy sie tego spodziewa, nie raz juz rozpoczynane byly postepowania z podejrzeniem CZEGOS TAM.. tak sobie tylko glosno mysle, bo jest to mozliwe

jak mowie po 1.50 ( tam bym to dzis ustawil ) bym nie zagral, ale 1.85 biore i handi tez biore a wieczorem bede pijany piwo

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
tylko co wygra? sport czy ekonomia? laugh

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
ja pograłem remis cracovia po 4.40 w totomix za 190zł. do wyjęcia 735 zł. uwazam ze cracovia doprowadzi do remisu i w dogrywce odpusci, takie moje spostrzezenia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie wiem czy jest sens psuc sobie tak genialny sezon w pucharach i w lidze ostatnim meczem, gdzie kazdy w kraju powie, ze Cracovia odpuscila.. ale moze Tychy dzis zagraja zupelnie inaczej i wygraja po normalnej walce wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Fortunie o 0.03 mniej na Craxę

C
old hand
old hand
C Offline

laugh

Sorry

pomyliło mi się.

posty z podpisem

laugh piwo

To nie była normalna akcja smile

śmiesznie wyszło, od razu mi się humor poprawił smile

Strona 45 z 71 1 2 43 44 45 46 47 70 71

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, latajaca_holenderka, rafal08, Akhu, $-man, rymoholik, alfa, ANZELMO, Lukasz111, forty, poozon, 11kera11), 3,620 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,981
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025