|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karpat 1 gol w 20 sek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craxa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i pewnie dobrze zaczna a zle skoncza i bedzie ze za bardzo sie wyluzowali...... cos tak czuje. ja zagrałem remis też czuje remis, ale ja się na polskim hokeju kompletnie nie znam a ja sie znam i Ci powiem tyle ze dzisiejsze spotkanie bym odpuscil i nie grał 1X2. Wiadomo ze Cracovia zdobedzie mistrzostwo ale zastanow sie troche, czy zwycieski mecz nie smakowałby lepiej przed własną publicznością ? Nawet gdyby dzisiaj DALI wygrac GKSowi to pozniej sa 2 spotkania w Krakowie. Pasy w Naszej smiesznej lidze rozjechaliby kazdego jak chcą wiec o zwrot wydarzen nie muszą sie martwić. Kondycyjnie i technicznie sa o klase lepsi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie Stavanger dzisiaj izunia ? Raczej tak,powinni dzisiaj zakonczyć rywalizację,a jako że kurs mały pogram ich z win Cracovii  ja chcialem zagrac Karpaty, Stavanger i Craxa ale spoznilem sie o 10 sek z Karpatami... A co Ty sadzisz o Craxie ? Dadza rade? Pogral bym ich grubiej z innymi "pewnymi" typami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i pewnie dobrze zaczna a zle skoncza i bedzie ze za bardzo sie wyluzowali...... cos tak czuje. ja zagrałem remis też czuje remis, ale ja się na polskim hokeju kompletnie nie znam a ja sie znam i Ci powiem tyle ze dzisiejsze spotkanie bym odpuscil i nie grał 1X2. Wiadomo ze Cracovia zdobedzie mistrzostwo ale zastanow sie troche, czy zwycieski mecz nie smakowałby lepiej przed własną publicznością ? Nawet gdyby dzisiaj DALI wygrac GKSowi to pozniej sa 2 spotkania w Krakowie. Pasy w Naszej smiesznej lidze rozjechaliby kazdego jak chcą wiec o zwrot wydarzen nie muszą sie martwić. Kondycyjnie i technicznie sa o klase lepsi  Osobiscie zagrałem over5,5 gola po 1,60 Zwyciestwa gosci nie gram z wiadomego powodu (  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i pewnie dobrze zaczna a zle skoncza i bedzie ze za bardzo sie wyluzowali...... cos tak czuje. ja zagrałem remis też czuje remis, ale ja się na polskim hokeju kompletnie nie znam a ja sie znam i Ci powiem tyle ze dzisiejsze spotkanie bym odpuscil i nie grał 1X2. Wiadomo ze Cracovia zdobedzie mistrzostwo ale zastanow sie troche, czy zwycieski mecz nie smakowałby lepiej przed własną publicznością ? Nawet gdyby dzisiaj DALI wygrac GKSowi to pozniej sa 2 spotkania w Krakowie. Pasy w Naszej smiesznej lidze rozjechaliby kazdego jak chcą wiec o zwrot wydarzen nie muszą sie martwić. Kondycyjnie i technicznie sa o klase lepsi  tak tylko z drugiej strony co musieliby dzis zrobic zeby przegrac ? prawdopodobnie i fizjoterapeuci, sprzatacze oraz prezesi cracovi pojechaly by grajkow z tych
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Bez bramek w Jarosławiu po 1 tercji... i juz jest jeden zonk w khl, petersburg w plecy wiec loko bedzie izi  he he W pierwszym meczu SKA przegrywało już 1-3 a skończyło się 5-3 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Karpat - Ilves LB 6,5 KalPa - SaiPa LB 5,5 strzxelac i dawać moje overy!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tylko z drugiej strony co musieliby dzis zrobic zeby przegrac ? prawdopodobnie i fizjoterapeuci, sprzatacze oraz prezesi cracovi pojechaly by grajkow z tych z toba na czele? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
malo walkow bylo w tym i w poprzednich sezonach w PLH? Tychy dzis wygraja, na bank 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i pewnie dobrze zaczna a zle skoncza i bedzie ze za bardzo sie wyluzowali...... cos tak czuje. ja zagrałem remis też czuje remis, ale ja się na polskim hokeju kompletnie nie znam a ja sie znam i Ci powiem tyle ze dzisiejsze spotkanie bym odpuscil i nie grał 1X2. Wiadomo ze Cracovia zdobedzie mistrzostwo ale zastanow sie troche, czy zwycieski mecz nie smakowałby lepiej przed własną publicznością ? Nawet gdyby dzisiaj DALI wygrac GKSowi to pozniej sa 2 spotkania w Krakowie. Pasy w Naszej smiesznej lidze rozjechaliby kazdego jak chcą wiec o zwrot wydarzen nie muszą sie martwić. Kondycyjnie i technicznie sa o klase lepsi  tak tylko z drugiej strony co musieliby dzis zrobic zeby przegrac ? prawdopodobnie i fizjoterapeuci, sprzatacze oraz prezesi cracovi pojechaly by grajkow z tych juz bez przesady  moze zaraz napiszesz ze wzialbys kolegow z podwórka i wygrał? Cracovia klase lepsza i tyle  Tyszanie nie bez powodu maja 2 miejsce prawda?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
malo walkow bylo w tym i w poprzednich sezonach w PLH? Tychy dzis wygraja, na bank  Wiesz, pasiaki pewne mistrzostwa to mogą sobie jeszcze dorobic stawiajac na Tychy po kursie ponad 3  hehe, druga wyplata przed mistrzostwem.
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Panowie Stavanger dzisiaj izunia ? Raczej tak,powinni dzisiaj zakonczyć rywalizację,a jako że kurs mały pogram ich z win Cracovii  ja chcialem zagrac Karpaty, Stavanger i Craxa ale spoznilem sie o 10 sek z Karpatami... A co Ty sadzisz o Craxie ? Dadza rade? Pogral bym ich grubiej z innymi "pewnymi" typami  Napewno Cracovii nie graj grubiej.Zdania są jak widzisz podzielone.Nie sugeruj się więc tym co wyczytasz na forum tylko sam pomyśl co będzie najlepsze do zagrania... Nie musisz grać 1X2,są jeszcze overy,opcje z handicapami itd w zależności od buka...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tylko z drugiej strony co musieliby dzis zrobic zeby przegrac ? prawdopodobnie i fizjoterapeuci, sprzatacze oraz prezesi cracovi pojechaly by grajkow z tych juz bez przesady  moze zaraz napiszesz ze wzialbys kolegow z podwórka i wygrał? Cracovia klase lepsza i tyle  Tyszanie nie bez powodu maja 2 miejsce prawda? [/quote] dokladnie  chlopaka poniosła wyobraznia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzis do gry jeszcze liberec 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
malo walkow bylo w tym i w poprzednich sezonach w PLH? Tychy dzis wygraja, na bank  Wiesz, pasiaki pewne mistrzostwa to mogą sobie jeszcze dorobic stawiajac na Tychy po kursie ponad 3  hehe, druga wyplata przed mistrzostwem. no wlasnie o tym mowie  a jutro lub za tydzien w fakcie lub w se pracownik Tobetu bedzie plakal, ze duza kasa poszla na GKS 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Karpatki 1  małoo  KalPa 1  małoo  teraz HIFK 
|
|