|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Valerenga 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Valerenga 2-4 musi byc 4-4 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie ma co sie oszukiwac, lyzwiarstwo figurowe w naszym wykonaniu dzis
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
20 sek 3 tercji i brama na 2-4 ehhhh ale ja wam powiem ze wierze w Valerenge
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie sprawa jest prosta..Craxa chciała dzis pokazać że niby mecz zaciety.Remis,porażka po OT tylko na szkiełku tv wyglądało to już dużo gorzej.Szkoda "oszukanych" kibiców którzy tam pojechali by dopingowac i liczyli na czystą gre.Dla nas lepiej bedzie co grać w niedz  a co Twoim zdaniem mieli zrobic, powiedziec, ze dzisiaj przegrywają, gdyż chcą fetować w domu, nie jedzcie na mecz i nas nie kibicujcie ? : ) bądzmy poważni... prawdziwi kibice i tak wiedzą imo o co chodzi i beda świętować, ale faktycznie, jezeli prezes chce byc fair, milym gestem bylyby darmowe bilety na kolejne spotkanie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
20 sek 3 tercji i brama na 2-4 ehhhh ale ja wam powiem ze wierze w Valerenge nie w tym meczu niestety, ale zycze Ci powodzenia 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no nie ma co sie oszukiwac, lyzwiarstwo figurowe w naszym wykonaniu dzis Crax dobrze to określiłeś tylko szkoda że kosztem zwykłego kibica..bo jestem przekonany że nikt by nie wydawał na bilet na paliwo i sam stracony czas ( sam srodek tyg.) by tam jechac żeby obejrzec "takie cos"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nie ma co sie oszukiwac, lyzwiarstwo figurowe w naszym wykonaniu dzis Crax dobrze to określiłeś tylko szkoda że kosztem zwykłego kibica..bo jestem przekonany że nikt by nie wydawał na bilet na paliwo i sam stracony czas ( sam srodek tyg.) by tam jechac żeby obejrzec "takie cos" trudno sie mowi, sama atmosfera byla rewelacyjna - mowie o nas, teraz poltorej godziny niecale i domek 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dla mnie sprawa jest prosta..Craxa chciała dzis pokazać że niby mecz zaciety.Remis,porażka po OT tylko na szkiełku tv wyglądało to już dużo gorzej.Szkoda "oszukanych" kibiców którzy tam pojechali by dopingowac i liczyli na czystą gre.Dla nas lepiej bedzie co grać w niedz  a co Twoim zdaniem mieli zrobic, powiedziec, ze dzisiaj przegrywają, gdyż chcą fetować w domu, nie jedzcie na mecz i nas nie kibicujcie ? : ) bądzmy poważni... prawdziwi kibice i tak wiedzą imo o co chodzi i beda świętować, ale faktycznie, jezeli prezes chce byc fair, milym gestem bylyby darmowe bilety na kolejne spotkanie... ale kolego,zobacz co pisałem wcześniej bo widze nie czytałeś.Pisałem że nie mają wyboru inaczej mówic.W tym wszystkim kwestia "jak mówić" i jak się zachowac.Jednym słowem kwestia dobrego smaku.Choćby tych biletów...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale kolego,zobacz co pisałem wcześniej bo widze nie czytałeś.Pisałem że nie mają wyboru inaczej mówic.W tym wszystkim kwestia "jak mówić" i jak się zachowac.Jednym słowem kwestia dobrego smaku.Choćby tych biletów... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
No i po Wałkerendze 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Djurgarden walka w 3 tercji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Valerenga straciła bramkę w pierwszej minucie II i III tercji oraz w ostatniej minucie II tercji 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale kolego,zobacz co pisałem wcześniej bo widze nie czytałeś.Pisałem że nie mają wyboru inaczej mówic.W tym wszystkim kwestia "jak mówić" i jak się zachowac.Jednym słowem kwestia dobrego smaku.Choćby tych biletów...  ale to w niedziele bo nawet na KZ bedzie się opłacało na Craxe grać mocno..To jedyny plus tego dzisiejszego meczu  Gorzej jak prezes bedzie chciał więcej z biletów i bedzie 2-3  : D 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Może i Valerenga przegra i na to się zanosi ale część wyładowuje tutaj tylko swoją flustracje 9 min do końca !! To tylko hokej !!!!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale kolego,zobacz co pisałem wcześniej bo widze nie czytałeś.Pisałem że nie mają wyboru inaczej mówic.W tym wszystkim kwestia "jak mówić" i jak się zachowac.Jednym słowem kwestia dobrego smaku.Choćby tych biletów...  ale to w niedziele bo nawet na KZ bedzie się opłacało na Craxe grać mocno..To jedyny plus tego dzisiejszego meczu  Gorzej jak prezes bedzie chciał więcej z biletów i bedzie 2-3  : D  hehe a jakiego kursu się spodziewasz na KZ po 1,1 chcesz grać tak mocno :/ ? kurde takie fajny kupon mi dzisiaj popsuli... miałem KZ a oni zamykali kupon i to był najniższy kurs :/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@ bramki w 8 min ? Co to jest ? Przegrają to przegrają..Ostatnio w norweskiej wynik 7-6 40 sek przed koncem 5-6 a walka byla o stawke
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Djurgarden walka 
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Wszystko dziś w pape. Djurgarden jedziemy chociaż Wy !!!   
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|