|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
haase meczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja wielka jedna rada, na dobranoc temu beznadziejnemu dniu nie grajcie dokładny wynik 2-0 to zarówno w ATP/WTA, bo co raz częściej zauważam, że zawodnicy są tak pewni swojego zwycięstwa, że albo grają na pół gwizdka albo jak się zdarzy jakiś break to już odpuszczają seta, bo wiedzą, że i tak następnego wygrają  to samo tyczy się overów/underów szczególnie w WTA ... szkoda nerwów, panienki łamią się czasem i po 10 raz w meczu i później boli brak jednego gema, nawet tego z *40-0 przegranego ... dla mnie dzień tragedia, bo Seppi i Hampton umoczyli mi wszystkie kupony, nawet trafione Delice czy Cuneo nic nie pomogło, bo moje "peffy dnia" okazały się zabójcze  dobranoc, okradajcie buków  zamiast zagrac Delica czy Cuneo singlami po dobrych kursach przecie... no ale jak to akagi powiada kazdy jest sobie sterem i zeglarzem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
McHale  dobranoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja wielka jedna rada, na dobranoc temu beznadziejnemu dniu nie grajcie dokładny wynik 2-0 to zarówno w ATP/WTA, bo co raz częściej zauważam, że zawodnicy są tak pewni swojego zwycięstwa, że albo grają na pół gwizdka albo jak się zdarzy jakiś break to już odpuszczają seta, bo wiedzą, że i tak następnego wygrają  to samo tyczy się overów/underów szczególnie w WTA ... szkoda nerwów, panienki łamią się czasem i po 10 raz w meczu i później boli brak jednego gema, nawet tego z *40-0 przegranego ... dla mnie dzień tragedia, bo Seppi i Hampton umoczyli mi wszystkie kupony, nawet trafione Delice czy Cuneo nic nie pomogło, bo moje "peffy dnia" okazały się zabójcze  dobranoc, okradajcie buków  no ja dzis rusedski to wlasnie graniem na 2-0 zbilem fortune, trzeba tylko wyczuc co stawiac
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Haase, z dziadkiem? Nie wstyd ci?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
haase 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy Paszek ugra gema w meczu, tak- 6.0 nie- 1.1 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a na ewentualną trzysetówkę to może chęci i sił nie mieć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smyku jak przelamales to teraz po mecz na pelnej... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Haase w pape, Paszek w pape, narazie wzor.  Tylko Benesova nie przegrywa. Bo nie gra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja wielka jedna rada, na dobranoc temu beznadziejnemu dniu nie grajcie dokładny wynik 2-0 to zarówno w ATP/WTA, bo co raz częściej zauważam, że zawodnicy są tak pewni swojego zwycięstwa, że albo grają na pół gwizdka albo jak się zdarzy jakiś break to już odpuszczają seta, bo wiedzą, że i tak następnego wygrają  to samo tyczy się overów/underów szczególnie w WTA ... szkoda nerwów, panienki łamią się czasem i po 10 raz w meczu i później boli brak jednego gema, nawet tego z *40-0 przegranego ... dla mnie dzień tragedia, bo Seppi i Hampton umoczyli mi wszystkie kupony, nawet trafione Delice czy Cuneo nic nie pomogło, bo moje "peffy dnia" okazały się zabójcze  dobranoc, okradajcie buków  zamiast zagrac Delica czy Cuneo singlami po dobrych kursach przecie... no ale jak to akagi powiada kazdy jest sobie sterem i zeglarzem  nic mi nie mów o akagim, bo czasem coś dobrego zarzuci, ale dzisiaj mnie odwiódł od Prodona, którego chciałem grać bardzo grubo później jeszcze włodar powiedział, żeby odpuścić a jak zobaczyłem Prodon 6-3 6-1 to po pierwsze wkurzony na siebie, po drugie zastanawiałem się, czy to tak dziwny wynik czy po prostu jednak siedząc w tenisie od jakiś 10 lat coś wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szufler zaraz sie zmeczy i odda mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy Paszek ugra gema w meczu, tak- 6.0 nie- 1.1  Paszek jak moglas... 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
szufler zaraz sie zmeczy i odda mecz  ja się bardziej boje o kondychę Robina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja wielka jedna rada, na dobranoc temu beznadziejnemu dniu nie grajcie dokładny wynik 2-0 to zarówno w ATP/WTA, bo co raz częściej zauważam, że zawodnicy są tak pewni swojego zwycięstwa, że albo grają na pół gwizdka albo jak się zdarzy jakiś break to już odpuszczają seta, bo wiedzą, że i tak następnego wygrają  to samo tyczy się overów/underów szczególnie w WTA ... szkoda nerwów, panienki łamią się czasem i po 10 raz w meczu i później boli brak jednego gema, nawet tego z *40-0 przegranego ... dla mnie dzień tragedia, bo Seppi i Hampton umoczyli mi wszystkie kupony, nawet trafione Delice czy Cuneo nic nie pomogło, bo moje "peffy dnia" okazały się zabójcze  dobranoc, okradajcie buków  zamiast zagrac Delica czy Cuneo singlami po dobrych kursach przecie... no ale jak to akagi powiada kazdy jest sobie sterem i zeglarzem  i odwodząc mnie od Prodona, dał 3 typy Vinci, Hampton i Mattek-Sands/Shaugnessy chyba 2 pierwsze na razie z dymem  więc już nie rób z niego nie wiadomo kogo ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja wielka jedna rada, na dobranoc temu beznadziejnemu dniu nie grajcie dokładny wynik 2-0 to zarówno w ATP/WTA, bo co raz częściej zauważam, że zawodnicy są tak pewni swojego zwycięstwa, że albo grają na pół gwizdka albo jak się zdarzy jakiś break to już odpuszczają seta, bo wiedzą, że i tak następnego wygrają  to samo tyczy się overów/underów szczególnie w WTA ... szkoda nerwów, panienki łamią się czasem i po 10 raz w meczu i później boli brak jednego gema, nawet tego z *40-0 przegranego ... dla mnie dzień tragedia, bo Seppi i Hampton umoczyli mi wszystkie kupony, nawet trafione Delice czy Cuneo nic nie pomogło, bo moje "peffy dnia" okazały się zabójcze  dobranoc, okradajcie buków  zamiast zagrac Delica czy Cuneo singlami po dobrych kursach przecie... no ale jak to akagi powiada kazdy jest sobie sterem i zeglarzem  nic mi nie mów o akagim, bo czasem coś dobrego zarzuci, ale dzisiaj mnie odwiódł od Prodona, którego chciałem grać bardzo grubo później jeszcze włodar powiedział, żeby odpuścić a jak zobaczyłem Prodon 6-3 6-1 to po pierwsze wkurzony na siebie, po drugie zastanawiałem się, czy to tak dziwny wynik czy po prostu jednak siedząc w tenisie od jakiś 10 lat coś wiem  ja sie nie pytam wlodarow i jestem na +
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|