Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 28 z 34 1 2 26 27 28 29 30 33 34
E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Mattek Sands B / Shaughnessy M zwrocil moja uwage, dosc ladny kurs, warty ryzyka chyba.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cybi
robin rebreak
laugh

M
Krecik
Krecik
M Offline
Haase smirk

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
akgul jednak oddaje

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Rusedski no offence, ale weź się ogarnij.
Długo jesteś w tym 'biznesie' to już się powinieneś nauczyć żeby grać tylko swoje typy. Ogólnie granie DW uważam za średni pomysł, a u kobiet to już nie skomentuje. Wyciągnij wnioski, weź przerwę i do przodu piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Rusedski
Originally Posted by Finanz
moja wielka jedna rada, na dobranoc temu beznadziejnemu dniu

nie grajcie dokładny wynik 2-0 to zarówno w ATP/WTA, bo co raz częściej zauważam, że zawodnicy są tak pewni swojego zwycięstwa, że albo grają na pół gwizdka albo jak się zdarzy jakiś break to już odpuszczają seta, bo wiedzą, że i tak następnego wygrają smile

to samo tyczy się overów/underów szczególnie w WTA ... szkoda nerwów, panienki łamią się czasem i po 10 raz w meczu i później boli brak jednego gema, nawet tego z *40-0 przegranego ...

dla mnie dzień tragedia, bo Seppi i Hampton umoczyli mi wszystkie kupony, nawet trafione Delice czy Cuneo nic nie pomogło, bo moje "peffy dnia" okazały się zabójcze laugh

dobranoc, okradajcie buków kasa

zamiast zagrac Delica czy Cuneo singlami po dobrych kursach przecie...
no ale jak to akagi powiada
kazdy jest sobie sterem i zeglarzem smirk

i odwodząc mnie od Prodona, dał 3 typy

Vinci, Hampton i Mattek-Sands/Shaugnessy chyba

2 pierwsze na razie z dymem smile

więc już nie rób z niego nie wiadomo kogo ...

wlasnie nie robie, dlatego tez slucham... siebie
i potem nie mam do nikogo żalu wink

old hand
old hand
Mam pytanie nie wiecie czy Jarko Nieminen grał ostatnio w Davisie pytam bo może być po podróży albo coś a wiadomo jak to z tym bywa aklimatyzacja itp.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by JelineK
Mam pytanie nie wiecie czy Jarko Nieminen grał ostatnio w Davisie pytam bo może być po podróży albo coś a wiadomo jak to z tym bywa aklimatyzacja itp.

grał

M
addict
addict
M Offline
Czasami swoje przeczucie jest lepsze od czyjegos innego. Graj swoje Typy Rusedski. Nie nauczyles sie ze jak ktos podaje typy na forum to trzeba grac ich przeciwienstwo? laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by JelineK
Devvarman grał 6.03 w Serbii, od 8.03 już 3 mecze wygrał w USA.

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
Berrer GSM

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by MagiK
Długo jesteś w tym 'biznesie' to już się powinieneś nauczyć żeby grać tylko swoje typy. Ogólnie granie DW uważam za średni pomysł, a u kobiet to już nie skomentuje. Wyciągnij wnioski, weź przerwę i do przodu piwo

MagiK
ja nie mam do nikogo pretensji ... przecież to tylko tenis, tutaj decyduje czasem 1 piłka i najlepsza analiza idzie w łeb

chodzi mi tylko o to, że niektórzy tutaj niektórych uważają za bogów, ja dzisiaj i tak pograłem po swojemu, wczoraj urwałem, dzisiaj nie, taki biznes laugh ale już teksty, że trzeba było sugerować się akagim, są bezsensowne ...

włodar ma niesamowitą wiedzę, ale jednak typów nie podaje za wiele, bo jak sam pewnie wie, sama to jego wiedza, może do niczego nie wystarczyć ... za to akagi, tutaj prawie co do każdego meczu ma multum do powiedzenia, wydaje się jakby wiedział wszystko i dla niektórych jest wyrocznią laugh

tylko to jest śmieszne, nie mam pretensji, że mnie od jakiegoś meczu chcieli oddalić, bo sam tak wiele razy kumplom mówię, że mecz może być na styku, nie graj, a się okazuje, że było gładko i spokojnie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
schuti haase wta

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Robin rebreak po raz drugi. Teraz się nie łam, bo już nie będzie okazji na rebreaka.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Haase odlamal. Teraz zeby tylko utrzymal.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Szitler, nie bądź daremny. blush

M
Krecik
Krecik
M Offline

MagiK
ja nie mam do nikogo pretensji ... przecież to tylko tenis, tutaj decyduje czasem 1 piłka i najlepsza analiza idzie w łeb

chodzi mi tylko o to, że niektórzy tutaj niektórych uważają za bogów, ja dzisiaj i tak pograłem po swojemu, wczoraj urwałem, dzisiaj nie, taki biznes laugh ale już teksty, że trzeba było sugerować się akagim, są bezsensowne ...

włodar ma niesamowitą wiedzę, ale jednak typów nie podaje za wiele, bo jak sam pewnie wie, sama to jego wiedza, może do niczego nie wystarczyć ... za to akagi, tutaj prawie co do każdego meczu ma multum do powiedzenia, wydaje się jakby wiedział wszystko i dla niektórych jest wyrocznią laugh

tylko to jest śmieszne, nie mam pretensji, że mnie od jakiegoś meczu chcieli oddalić, bo sam tak wiele razy kumplom mówię, że mecz może być na styku, nie graj, a się okazuje, że było gładko i spokojnie smile

zastanów się lepiej ilu tu na forum osób pisze, a ile ma do zaoferowania cokolwiek ciekawego.

A niektórzy nawet jak mają to i tak ograniczą się do GSM na koniec meczu.

H
veteran
veteran
H Offline
Bogomolov Jr boks
Nieminen boks

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Poszlo jeszcze Matek/Shaughnessy.

Paszek moze typowe WTA. Latwo 1 set w ryj. A pozniej na odwrot. Ale raczej nie.
Haase po 5.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny

MagiK

zastanów się lepiej ilu tu na forum osób pisze, a ile ma do zaoferowania cokolwiek ciekawego.

A niektórzy nawet jak mają to i tak ograniczą się do GSM na koniec meczu.

tak na prawdę większość to pytania czy coś jest do grania ... rzetelnych analiz bardzo mało

ja ich nie robię, bo jak to robiłem to przynosiło mi to pecha laugh było to jakiś czas temu, bo od dawna nie podaję typów w dziale tenisowym, ewentualnie na quasi coś tam napiszę, popytam jak coś wypatrzę smile

o Benesovej dzisiaj nikt nie mówił, ja zobaczyłem 3-0 H2H, Lepchenko nędzny sezon, ktoś tam podchwycił na quasi, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo sam jestem ciekaw, ale po 1,33 już bym nie grał , a tak kurs spadł ...

Strona 28 z 34 1 2 26 27 28 29 30 33 34

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11), 1,112 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,926
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025