|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda popcorn do zwrotu.
Tylko panowie jak sobie wyjaśniacie to w granicach elementarnej kultury proszę. Spoko. Z mojej strony tylko riposta, a stopień kultury, zależy tylko, od poziomu kultury adwersarza. Bądźmy dobrej myśli.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
gram dzisiaj coś takiego Gulbis wygra pierwszego seta i przegra mecz - 9,00 bet365 Ernest, jak ktoś wcześniej zauważył na QC jest takim ciągle niespełnionym talentem, który kiedy jest w formie potrafi urzec swoją grą, ale i tak brakuje mu zawsze trochę do pokonywania tych najlepszych.Jak dla mnie to właśnie taki zawodnik na "urywanie setów", straszenie najlepszych.Przypomnę, że to Gulbis jako pierwszy urwał seta na mączce Nadalowi w tamtym sezonie, kiedy wielu z Was wróżyło, że nikt nawet nie draśnie Rafy na ziemi.Pamiętam potem, że podobne scenariusze miały mecze z Rogerem,Andym-zawsze Gulbis zaczynał wspaniale, rozrzucał przeciwników po korcie, by w najważniejszym momencie, kiedy wygrana była blisko, nagle kompletnie się pogubić i przegrać cały mecz.Jest pewna szansa, że i tym razem dostaniemy podobny scenariusz.Wystarczy, że Novakowi za bardzo słoneczko przygrzeje, a Ernest spręży się w pierwszym secie i bardzo szybko może zdobyć tego pojedynczego seta.Potem oczywiście Novak się spręży, a Ernestowi w czajniku zacznie się gotować.. Mało prawdopodobne?Za 9 chętnie spróbuję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spokojnie, troche cierpliwosci, posatra sie ogarnac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spokojnie, troche cierpliwosci, posatra sie ogarnac  Oby jakimś cudem jeszcze w tym secie...
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Bester po mecz  ! przylaczam boksa  ... i dla Nielsena  po przeczytaniu Twojego posta się zdecydowałem zagrać  Oby szybko odłamał.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
siemanko na dziś upatrzyłem sobie Azarenka Clijsters Roanic jakieś za albo przeciw albo jakieś inne propozycje np. z Challengerów ?  pomoże ktoś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bester po mecz  ! przylaczam boksa  ... i dla Nielsena  po przeczytaniu Twojego posta się zdecydowałem zagrać  Oby szybko odłamał. oby szybko skreczowal to nie wjebiemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram dzisiaj coś takiego Gulbis wygra pierwszego seta i przegra mecz - 9,00 bet365 Ernest, jak ktoś wcześniej zauważył na QC jest takim ciągle niespełnionym talentem, który kiedy jest w formie potrafi urzec swoją grą, ale i tak brakuje mu zawsze trochę do pokonywania tych najlepszych.Jak dla mnie to właśnie taki zawodnik na "urywanie setów", straszenie najlepszych.Przypomnę, że to Gulbis jako pierwszy urwał seta na mączce Nadalowi w tamtym sezonie, kiedy wielu z Was wróżyło, że nikt nawet nie draśnie Rafy na ziemi.Pamiętam potem, że podobne scenariusze miały mecze z Rogerem,Andym-zawsze Gulbis zaczynał wspaniale, rozrzucał przeciwników po korcie, by w najważniejszym momencie, kiedy wygrana była blisko, nagle kompletnie się pogubić i przegrać cały mecz.Jest pewna szansa, że i tym razem dostaniemy podobny scenariusz.Wystarczy, że Novakowi za bardzo słoneczko przygrzeje, a Ernest spręży się w pierwszym secie i bardzo szybko może zdobyć tego pojedynczego seta.Potem oczywiście Novak się spręży, a Ernestowi w czajniku zacznie się gotować.. Mało prawdopodobne?Za 9 chętnie spróbuję  Musisz mieć " Atom Heart Mother ", żeby to grać. Chyba na to wpadłeś po Psychodelicznym Śniadaniu Allana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siemanko na dziś upatrzyłem sobie Azarenka Clijsters Roanic jakieś za albo przeciw albo jakieś inne propozycje np. z Challengerów ?  pomoże ktoś ? Wyrzuć Azarenkę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Machado co ugra to zaraz odda bez sensu...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
gram dzisiaj coś takiego Gulbis wygra pierwszego seta i przegra mecz - 9,00 bet365 Ernest, jak ktoś wcześniej zauważył na QC jest takim ciągle niespełnionym talentem, który kiedy jest w formie potrafi urzec swoją grą, ale i tak brakuje mu zawsze trochę do pokonywania tych najlepszych.Jak dla mnie to właśnie taki zawodnik na "urywanie setów", straszenie najlepszych.Przypomnę, że to Gulbis jako pierwszy urwał seta na mączce Nadalowi w tamtym sezonie, kiedy wielu z Was wróżyło, że nikt nawet nie draśnie Rafy na ziemi.Pamiętam potem, że podobne scenariusze miały mecze z Rogerem,Andym-zawsze Gulbis zaczynał wspaniale, rozrzucał przeciwników po korcie, by w najważniejszym momencie, kiedy wygrana była blisko, nagle kompletnie się pogubić i przegrać cały mecz.Jest pewna szansa, że i tym razem dostaniemy podobny scenariusz.Wystarczy, że Novakowi za bardzo słoneczko przygrzeje, a Ernest spręży się w pierwszym secie i bardzo szybko może zdobyć tego pojedynczego seta.Potem oczywiście Novak się spręży, a Ernestowi w czajniku zacznie się gotować.. Mało prawdopodobne?Za 9 chętnie spróbuję  Musisz mieć " Atom Heart Mother ", żeby to grać. Chyba na to wpadłeś po Psychodelicznym Śniadaniu Allana  nie baw się w badanie mojej "Ummagummy", ja po zanucę Ernestowi"Shine on.." w pierwszym secie, a potem zarzucę go kawałkami z "The Final cut" 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
siemanko na dziś upatrzyłem sobie Azarenka Clijsters Roanic jakieś za albo przeciw albo jakieś inne propozycje np. z Challengerów ?  pomoże ktoś ? Wyrzuć Azarenkę a dlaczego ? i co zamiast niej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bester po mecz  ! przylaczam boksa  ... i dla Nielsena  po przeczytaniu Twojego posta się zdecydowałem zagrać  Oby szybko odłamał. oby szybko skreczowal to nie wjebiemy  ha ha  z tenisowego punktu widzania nie widze najmniejszej opcji na wtope Bestera ... po prostu nie widze ... jak odda seta to wygra dwa nastepne ... a jak przegra ... hmmm ... to nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belmo a czy ja matka Teresa albo Nostradamus? Jak chcesz cos grac to pomysl troszku przeanalizuj...
A nie czekaj an typy od innych ja rozumiem pomagac jeden drugiemu dyskutopwac itp itd ale posty takiego pokroju jak Twoje totalnie mi psychike rozpie****
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paire  ten koleś ma nierówno pod kopułą, ale myślałem, że tego Lindella to chociaż pokona @Rusedski, Lindell to spory talent. parę fajnych wyników miał, ale może Paire nie ma wielkiego potencjału ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paire  ten koleś ma nierówno pod kopułą, ale myślałem, że tego Lindella to chociaż pokona @Rusedski, Lindell to spory talent. parę fajnych wyników miał, ale może Paire nie ma wielkiego potencjału ? Paire i potencjał, tutaj bym dyskutował, no chyba że... jądrowy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|