|
|
Krecik
|
|
Krecik
a co sie dzieje z Knezeviciem ? na bocznego obrońcę za wolny, na środkowego za słaby. Podobno pierwszy do odstrzelenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a z zagranicznych? Mam Polsat Cyfrowy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Al-Shabab(U21)po o2,5
@witam  Weszło  
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
25 lat,ponoc mlody i utalentowany. Ma byc gwiazdą chociaz nawet w ogorkowych ligach sobie nie radzil  a później paszport Polski i gra w reprezentacji  wypić lubi i kobicie przylać... zaaklimatyzuje sie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "typer 1986"
|
|
a.k.a. "typer 1986"
Manu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co sie dzieje z Knezeviciem ? na bocznego obrońcę za wolny, na środkowego za słaby. Podobno pierwszy do odstrzelenia. W Partizanie podstawowy obronca...a na Legie juz za slaby...ciekawe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich ...
Akhu jak dzisiaj widzisz Inter ? nie przegra ? A kto to wie... Ja mam nadzieję, że dadzą radę 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25 lat,ponoc mlody i utalentowany. Ma byc gwiazdą chociaz nawet w ogorkowych ligach sobie nie radzil  a później paszport Polski i gra w reprezentacji  wypić lubi i kobicie przylać... zaaklimatyzuje sie  witam  podobno lubi tez dostac od kobiety, moze jakis fetysz 
|
|
|
|
|
|
|
duet manu ogbuke robi dym jak cholera  to juz ten lazenga znaczy mazenga lepiej stał znaczy grał
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Smalling, Brown, Evra, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Hernandez, Rooney. Subs: Kuszczak, Berbatov, Fabio Da Silva, Rafael Da Silva, Valencia, Obertan, Gibson. Marseille: Mandanda, Fanni, Heinze, Diawara, Taiwo, M'bia Etoundi, Cheyrou, Remy, Gonzalez, Andre Ayew, Gignac. Subs: Andrade, Hilton, Cisse, Kabore, Jordan Ayew, Abriel, Valbuena. Referee: Carlos Velasco Carballo (Madrid) po honor Wysp ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich ...
Akhu jak dzisiaj widzisz Inter ? nie przegra ? A kto to wie... Ja mam nadzieję, że dadzą radę  coś za mało optymizmu z Ciebie bije , poczekam na live
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Witam, panowie  Carlisle - Plymouth. Takie mam info: Po sobotniej porażce w Hartlepool, "Pielgrzymi" nie pojechali do domu, ale zostali na północy kraju i dzięki znajomościom ich menago - Petera Reida, który prowadził kiedyś "Czarne koty", korzystali z obiektów treningowych Sunderlandu. Stamtąd dopiero dzisiaj, udali się w krótką podróż do Carlisle. Wypoczęci. Warto postawić jakieś "drobne" na gości.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam, panowie  Carlisle - Plymouth. Takie mam info: Po sobotniej porażce w Hartlepool, "Pielgrzymi" nie pojechali do domu, ale zostali na północy kraju i dzięki znajomościom ich menago - Petera Reida, który prowadził kiedyś "Czarne koty", korzystali z obiektów treningowych Sunderlandu. Stamtąd dopiero dzisiaj, udali się w krótką podróż do Carlisle. Wypoczęci. Według mnie pewna 2 Warto postawić jakieś "drobne" na gości.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Witam, panowie  Carlisle - Plymouth. Takie mam info: Po sobotniej porażce w Hartlepool, "Pielgrzymi" nie pojechali do domu, ale zostali na północy kraju i dzięki znajomościom ich menago - Petera Reida, który prowadził kiedyś "Czarne koty", korzystali z obiektów treningowych Sunderlandu. Stamtąd dopiero dzisiaj, udali się w krótką podróż do Carlisle. Wypoczęci. Warto postawić jakieś "drobne" na gości. hej 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Witam wszystkich ...
Akhu jak dzisiaj widzisz Inter ? nie przegra ? A kto to wie... Ja mam nadzieję, że dadzą radę  coś za mało optymizmu z Ciebie bije , poczekam na live Nie ma co się dziwić, absencja Javiera daje znać .. 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
for fun MU 1-0 lub 2-0 Inter 1-1, 2-2 lub wygrana 2-1 tak to dzis widze, a teraz lece na meczyk, powodzenia panowie ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczorek  Gra ktoś ten zakład bez ryzyka w Tobecie na CL? Niby tylko 2 dyszki zwracają, ale zawsze coś 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Witam, panowie  Carlisle - Plymouth. Takie mam info: Po sobotniej porażce w Hartlepool, "Pielgrzymi" nie pojechali do domu, ale zostali na północy kraju i dzięki znajomościom ich menago - Petera Reida, który prowadził kiedyś "Czarne koty", korzystali z obiektów treningowych Sunderlandu. Stamtąd dopiero dzisiaj, udali się w krótką podróż do Carlisle. Wypoczęci. Warto postawić jakieś "drobne" na gości. hej  Siemanko  To info znalazło się też w stosowonym do tego temacie  niech nikt nie myśli, że Plymouth zapierd.alało przez cały kraj, żeby ten mecz rozegrać. Choćby to było nawet wczoraj. Oni są zwarci i "świeżutcy"  To, tak, jakby Piast Gliwice jechał na mecz do Katowic.
|
|
|
|
|
|
|
L awans izi 
|
|