|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
banalne, totalnie beznadziejne tlumaczenie wytlumaczmy sobie jedno, OD MISTRZA MOZNA CZEGOS WYMAGAC, czego od reszty nie za bardzo, ALE KOLEJNY ROK MOZNA MIEC WIELKIE OBAWY O UPOKORZENIE... miemy nadzieje, ze to sie nie potwierdzi i ............................ mistrzem bedzie Legia  Banalne owszem ale beznadziejne? Tabela jest najlepszym weryfikatorem jakości drużyny i jak byś rzeczywistości nie zaklinał to inaczej nie będzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@WOLF
widzisz, a chwile temu pisales ze wcale wielkich sukcesow w ostatnich latach nie ma i to nie ma wplywu na frekwencje, SPOKOJNIE PANOWIE SPOKOJNIE Moment moment, gdzie ja napisałem coś takiego? Ja pisałem raczej w perspektywie ostatnich miesięcy (względnie 1-2 lat). Wiadomo że w ciągu 13 lat (od wejścia Cupiała) to mamy sukcesy jakich wcześniej nie było. no widzisz, domyslac sie to nikt nie ma zamiaru... a widze, niezdrowo sie robi ale warto przypomniec, Podbeskidzie-Wisła Kraków z 0-2 na 2-2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
banalne, totalnie beznadziejne tlumaczenie wytlumaczmy sobie jedno, OD MISTRZA MOZNA CZEGOS WYMAGAC, czego od reszty nie za bardzo, ALE KOLEJNY ROK MOZNA MIEC WIELKIE OBAWY O UPOKORZENIE... miemy nadzieje, ze to sie nie potwierdzi i ............................ mistrzem bedzie Legia  Banalne owszem ale beznadziejne? Tabela jest najlepszym weryfikatorem jakości drużyny i jak byś rzeczywistości nie zaklinał to inaczej nie będzie. jaki mistrz taka liga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się gra bez jaj to i lepsze 11 drewien z amnbicją, teraz opozycja będzie twierdzić że Wisła jest słaba bo odpadła z Podbeskidziem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i frekwencja oczywiście 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Chelsea, to są jednak pajace a Carlo A. to minimalista. Wstyd... Dać im Inter w losowaniu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JackHerer - jedno jest pewne, calej Polsce juz znudzily sie odpadki z Valerenga i reszta, nie chce mi sie dyskutowac czy to wyjatkowy pech Wisly czy ich nieudolnosc pucharowa ( choc pamietajac radosc po wylosowaniu Anderlechtu, rywalizacje z Panata jestem blizszy tej drugiej opcji ... ) ale jedna to zaczyna bolec normalnych kibicow polskiej pilki, Jaga odpadla a szkoda bo oprocz L ( w ktora strasznie watpie ) to innego kandydata oprocz sasiadki nie widac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka liga taki mistrz raczej ... a w glowie sie nie miesci zeby ostatnim byc w tak beznadziejnej lidze to jest dopiero porazka  Smieszna ta Wasza rozmowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
FCK szacun!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
banalne, totalnie beznadziejne tlumaczenie wytlumaczmy sobie jedno, OD MISTRZA MOZNA CZEGOS WYMAGAC, czego od reszty nie za bardzo, ALE KOLEJNY ROK MOZNA MIEC WIELKIE OBAWY O UPOKORZENIE... miemy nadzieje, ze to sie nie potwierdzi i ............................ mistrzem bedzie Legia  Banalne owszem ale beznadziejne? Tabela jest najlepszym weryfikatorem jakości drużyny i jak byś rzeczywistości nie zaklinał to inaczej nie będzie. jaki mistrz taka liga Jaka liga taki Mistrz. Dopóki w lidze bedą grały takie Cracovie, Polonie i inne Arki to również poziom tych lepszych drużyn nie będzie się podnosił. Ja spadam, trzymaj się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się gra bez jaj to i lepsze 11 drewien z amnbicją, teraz opozycja będzie twierdzić że Wisła jest słaba bo odpadła z Podbeskidziem  a jaki Ty wnisoek wysnuwasz z tego meczu ? ze pilkarze Wisly to c... bez ambicji ? czy za mocni zeby grac z takimi leszczami ? czy odpusciliscie PP ? czy nieszczesliwy wypadek przy pracy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się gra bez jaj to i lepsze 11 drewien z amnbicją, teraz opozycja będzie twierdzić że Wisła jest słaba bo odpadła z Podbeskidziem  a co twierdzić ;)Powiedz szczerze,uważasz,że macie taką niesamowitą pakę w tej rundzie i gracie tak fantastyczną piłkę  .Mecz z Arką wielkie szczęście,następnie Ruch który w tym roku z całym szacunkiem ale będzie bił się o utrzymanie,następnie Widzew który też nie jest przeciwnikiem dla Wisły jeśli chodzi o spotkanie na jej boisku,widziałem każde z tych spotkań i różnicy klas nie widziałem.Pogubicie jeszcze punkty w tym sezonie nie raz i nie dwa ;)mistrza sobie nie przyznajcie jeszcze bo w poprzednim sezonie się przejechaliście nieźle 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Dajcie już spokój z tymi krakowskimi "przepychankami", panowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JackHerer taka Cracovia wam wziela mistrzostwo  fajne to swiadczy o was
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po drugie JackHerer, spowazniej ale zapisz sobie : www.kibice.net [ kibice.net] i tam sie zabawiaj chlopaku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie już spokój z tymi krakowskimi "przepychankami", panowie. ciiiicho 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no Legia za to fantastycznie gra w pucharach w vetrze do przerwy przegrywac 2-0 to tez trzeba miec talent zreszta jak kazda inna ekipa z naszej ligi poziom jest dramtyczny to i wyniki w pucharach takie jak widzimy od czasu do czasu zdarzy sie jakas wisla groclin czy lech i to byloby na tyle w ostatnim 10leciu co cos udalo sie osaignac bo w naszym przypadku tak trzeba nazwac awanse do zimowych rozgrywek (ze tak sobie to nazwie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pi pierwsze, po drugie po trzydzieste craax bo Ci żyłka pęknie zaraz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawda to,że finał PP w tym roku w Gdyni,tak właśnie wyczytałem na forum,oczywiście podkreślić trzeba,że prawdopodobnie...
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
twarog ma racje Wisła wcale nie gra jakiejś super piłki, aby już księgować mistrzostwo. A to, że z taką grą wygrali 7 meczów z rzędu jest niebywałe. Wiadomo, że ciężko mi o obiektywizm, ale wg mnie Legia lepiej zagrała ze Śląskiem niż Wisła z Widzewem, ale jakie były wyniki wie każdy. Póki co są do bólu skuteczni i potrafią strzelił od razu po pierwszej sytuacji (jak z Widzewem) Jaga nie będzie się liczyć. Słabo grają, kupili ogórów. Do tego jakiś konflikt. Bardziej bym uważał na Lechię, która naprawdę gra ładną piłkę, a i inne drużyny nie napinają się na nich, jak na Wisłę i Legię, dzięki czemu nikt nie stawia autobusu w polu karnym. Reszta już się nie liczy.
A co do spadku to oby Polonia Bytom i? Myślę, że Ruch może mieć problem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|