Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 30 z 34 1 2 28 29 30 31 32 33 34
J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Originally Posted by craax
banalne, totalnie beznadziejne tlumaczenie

wytlumaczmy sobie jedno, OD MISTRZA MOZNA CZEGOS WYMAGAC, czego od reszty nie za bardzo, ALE KOLEJNY ROK MOZNA MIEC WIELKIE OBAWY O UPOKORZENIE... miemy nadzieje, ze to sie nie potwierdzi i ............................ mistrzem bedzie Legia grin

Banalne owszem ale beznadziejne?

Tabela jest najlepszym weryfikatorem jakości drużyny i jak byś rzeczywistości nie zaklinał to inaczej nie będzie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wolf
@WOLF

widzisz, a chwile temu pisales ze wcale wielkich sukcesow w ostatnich latach nie ma i to nie ma wplywu na frekwencje, SPOKOJNIE PANOWIE SPOKOJNIE

Moment moment, gdzie ja napisałem coś takiego? Ja pisałem raczej w perspektywie ostatnich miesięcy (względnie 1-2 lat). Wiadomo że w ciągu 13 lat (od wejścia Cupiała) to mamy sukcesy jakich wcześniej nie było.

no widzisz, domyslac sie to nikt nie ma zamiaru...

a widze, niezdrowo sie robi

ale warto przypomniec, Podbeskidzie-Wisła Kraków z 0-2 na 2-2 wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by JackHerer

wytlumaczmy sobie jedno, OD MISTRZA MOZNA CZEGOS WYMAGAC, czego od reszty nie za bardzo, ALE KOLEJNY ROK MOZNA MIEC WIELKIE OBAWY O UPOKORZENIE... miemy nadzieje, ze to sie nie potwierdzi i ............................ mistrzem bedzie Legia grin

Tabela jest najlepszym weryfikatorem jakości drużyny i jak byś rzeczywistości nie zaklinał to inaczej nie będzie.
jaki mistrz taka liga

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak się gra bez jaj to i lepsze 11 drewien z amnbicją, teraz opozycja będzie twierdzić że Wisła jest słaba bo odpadła z Podbeskidziem laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no i frekwencja oczywiście wink

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Chelsea, to są jednak pajace a Carlo A. to minimalista.
Wstyd...
Dać im Inter w losowaniu...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
JackHerer - jedno jest pewne, calej Polsce juz znudzily sie odpadki z Valerenga i reszta, nie chce mi sie dyskutowac czy to wyjatkowy pech Wisly czy ich nieudolnosc pucharowa ( choc pamietajac radosc po wylosowaniu Anderlechtu, rywalizacje z Panata jestem blizszy tej drugiej opcji ... ) ale jedna to zaczyna bolec normalnych kibicow polskiej pilki, Jaga odpadla a szkoda bo oprocz L ( w ktora strasznie watpie ) to innego kandydata oprocz sasiadki nie widac

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
jaka liga taki mistrz raczej ... a w glowie sie nie miesci zeby ostatnim byc w tak beznadziejnej lidze to jest dopiero porazka laugh

Smieszna ta Wasza rozmowa laugh piwo

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
FCK szacun!!!!!!!!!!!!!!!!!

J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Originally Posted by JackHerer

jaki mistrz taka liga
Jaka liga taki Mistrz.

Dopóki w lidze bedą grały takie Cracovie, Polonie i inne Arki to również poziom tych lepszych drużyn nie będzie się podnosił.

Ja spadam, trzymaj się wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by royalflush
jak się gra bez jaj to i lepsze 11 drewien z amnbicją, teraz opozycja będzie twierdzić że Wisła jest słaba bo odpadła z Podbeskidziem laugh
a jaki Ty wnisoek wysnuwasz z tego meczu ? ze pilkarze Wisly to c... bez ambicji ? czy za mocni zeby grac z takimi leszczami ? czy odpusciliscie PP ? czy nieszczesliwy wypadek przy pracy ?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by royalflush
a co twierdzić ;)Powiedz szczerze,uważasz,że macie taką niesamowitą pakę w tej rundzie i gracie tak fantastyczną piłkę laugh .Mecz z Arką wielkie szczęście,następnie Ruch który w tym roku z całym szacunkiem ale będzie bił się o utrzymanie,następnie Widzew który też nie jest przeciwnikiem dla Wisły jeśli chodzi o spotkanie na jej boisku,widziałem każde z tych spotkań i różnicy klas nie widziałem.Pogubicie jeszcze punkty w tym sezonie nie raz i nie dwa ;)mistrza sobie nie przyznajcie jeszcze bo w poprzednim sezonie się przejechaliście nieźle wink

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Dajcie już spokój z tymi krakowskimi "przepychankami", panowie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
JackHerer taka Cracovia wam wziela mistrzostwo smile fajne to swiadczy o was

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
po drugie JackHerer, spowazniej ale zapisz sobie : www.kibice.net [kibice.net] i tam sie zabawiaj chlopaku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by APOLLYON
Dajcie już spokój z tymi krakowskimi "przepychankami", panowie.

ciiiicho grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
no Legia za to fantastycznie gra w pucharach w vetrze do przerwy przegrywac 2-0 to tez trzeba miec talent zreszta jak kazda inna ekipa z naszej ligi poziom jest dramtyczny to i wyniki w pucharach takie jak widzimy od czasu do czasu zdarzy sie jakas wisla groclin czy lech i to byloby na tyle w ostatnim 10leciu co cos udalo sie osaignac bo w naszym przypadku tak trzeba nazwac awanse do zimowych rozgrywek (ze tak sobie to nazwie)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pi pierwsze, po drugie po trzydzieste craax bo Ci żyłka pęknie zaraz

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
prawda to,że finał PP w tym roku w Gdyni,tak właśnie wyczytałem na forum,oczywiście podkreślić trzeba,że prawdopodobnie...

wieczny student
wieczny student
twarog ma racje
Wisła wcale nie gra jakiejś super piłki, aby już księgować mistrzostwo. A to, że z taką grą wygrali 7 meczów z rzędu jest niebywałe.
Wiadomo, że ciężko mi o obiektywizm, ale wg mnie Legia lepiej zagrała ze Śląskiem niż Wisła z Widzewem, ale jakie były wyniki wie każdy. Póki co są do bólu skuteczni i potrafią strzelił od razu po pierwszej sytuacji (jak z Widzewem)
Jaga nie będzie się liczyć. Słabo grają, kupili ogórów. Do tego jakiś konflikt.
Bardziej bym uważał na Lechię, która naprawdę gra ładną piłkę, a i inne drużyny nie napinają się na nich, jak na Wisłę i Legię, dzięki czemu nikt nie stawia autobusu w polu karnym.
Reszta już się nie liczy.

A co do spadku to oby Polonia Bytom i? Myślę, że Ruch może mieć problem.

Strona 30 z 34 1 2 28 29 30 31 32 33 34

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, Lukasz111, latajaca_holenderka, ElNinho[mmdea], Akhu, 11kera11, kamel), 2,421 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,631
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025