Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 16 1 2 4 5 6 7 8 15 16
Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by termii
"Polowanie na Czarownice" z Nicolasem Cage, nawet dobry, jak ktos lubi takie klimaty wink
Będę oglądał w środę, bo jutro gra Roma wink
Planowałem obejrzeć dzisiaj, ale w końcu pierwszeństwo dostało nasze "Śniadanie do łóżka". Na Karolaku się nie zwiodłem, ale ogólnie szału, ten film na mnie nie zrobił... "Lekka i przyjemna" komedia z dobrą obsadą, i tyle.
Aaa... No i jeszcze ten "ciul", słyszany od czasu do czasu. I to wypowiadany z ust kobiety laugh

Bonus: Unibet
M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
kojarzy ktos taki film o gorach (chyba Himalaje) gdzie ludzie sie wspinali (mieli chyba pobic jakis rekord) ,ale zeszla lawina i na pomoc im ruszyla ekipa pod przewodnictwem samotnika mieszkajacego w tych gorach (poczatkowo byl niechetny) , ktory kiedys podczas wspinaczki stracil w tychze gorach swoja zone ...

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Originally Posted by mez
kojarzy ktos taki film o gorach (chyba Himalaje) gdzie ludzie sie wspinali (mieli chyba pobic jakis rekord) ,ale zeszla lawina i na pomoc im ruszyla ekipa pod przewodnictwem samotnika mieszkajacego w tych gorach (poczatkowo byl niechetny) , ktory kiedys podczas wspinaczki stracil w tychze gorach swoja zone ...

Ja kojarze z:
http://www.filmweb.pl/film/Granice+wytrzyma%C5%82o%C5%9Bci-2000-1437

?

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by Sphinx
Originally Posted by mez

Ja kojarze z:
http://www.filmweb.pl/film/Granice+wytrzyma%C5%82o%C5%9Bci-2000-1437

?

dzieki , o ten chodzilo smile

addict
addict
Ostatnio zacząłem oglądać w kinie filmy rodzimej produkcji. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że obok "Jeża Jerzego" nike można przejść obojętnie laugh. Film pokazuje jaka jest Polska. Jej popkultura, politycy, społeczeństwo i... jedzenie z tzw. "Wietnamca" laugh. Bordo polecam.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Nickel
Ostatnio zacząłem oglądać w kinie filmy rodzimej produkcji. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że obok "Jeża Jerzego" nike można przejść obojętnie laugh. Film pokazuje jaka jest Polska. Jej popkultura, politycy, społeczeństwo i... jedzenie z tzw. "Wietnamca" laugh. Bordo polecam.

Chyba sobie jaja robisz ?
Film bezwglednie przez wiekszosc uznany za słaby(nie mowie o srodowiskach filmowych,krytyków - oni to na nim suchej nitki nie zostawili,a o normalnej publice),gdyby nie wulgaryzmy, smiesznych watków jak na lekarstwo(Wlasnie w/w wietnamce z lektorem Knapikiem).
Reklamowe hasła o "najlepszej komedii od czasów seksmisji" jest bezczelne.

Komiks Jeż jerzy uwydatnia nam jakie jest polskie spoleczenstwo i rzeczywiscie jest sie z czego posmiac,film - słaby.

PS.bordo nie polecam , z Monaco przegrali smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
http://www.filmweb.pl/film/Ja+w+%C5%9Brodku+ta%C5%84cz%C4%99-2004-162368

ja w środku tańczę.
jestem pod duzym wrażeniem, polecam!

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
http://www.filmweb.pl/Factotum#

Ekranizacja powieści Bukowskiego, mi się podobała - 7/10.

K
old hand
old hand
K Offline
potrzebuje jakiegoś dobrego serialu na zabicie czasu podczas choroby :/ coś humorem typu Californication... polecie coś?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Weeds

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Originally Posted by kondzik
potrzebuje jakiegoś dobrego serialu na zabicie czasu podczas choroby :/ coś humorem typu Californication... polecie coś?

obejrzyj sobie Skins o brytyjskiej młodzieży... na youtube masz pełne odcinki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

nie tacy sprawni jak Hank w tych sprawach wink , ale The Big Bang Theory to dla mnie najlepszy serial komediowy smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Ja ostatnio White Collar zalczylem.
2 odcinki na razie, ciekawe nawet, nie wiem jak na dluzsza mete, bo wydaje mi sie, ze jakos tak zrobione to jest, ze bedzie nudne sie robilo, ale poogladam jeszcze.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Dziabor

nie tacy sprawni jak Hank w tych sprawach wink , ale The Big Bang Theory to dla mnie najlepszy serial komediowy smile

Dokladnie, dobry serialik, choc poczatek byl dretwy wink Potem lepsze dialogi i sie zdecydowanie rozkrecil, teraz z niecierpliwoscia czekam na kazdy nowy odcienk tongue

Villain
Villain
ja ogladałem White Collar dwa odcinki wlasnie i sobie odpuscilem, moim zdaniem naciągane na maxa i nie warto tracić czasu,

wreszcie obejrzałem Skazanego na Bluesa o Ryśku Riedlu - kawał solidnego kina, niezła, smutna historia, no i ta muzyka...
zdecydowanie polecam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Hmmmm a ja mam totalnie odwrotne zdanie. Początki Big Bang Theory mi się podobały, a im dalej tym nudniej i mniej śmiesznie.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Co prawda nie ma odpowiedniego tematu, ale ten się chyba nada... wink
Wczoraj byłem w teatrze 6 piętro na spektaklu "Zagraj to jeszcze raz, Sam". Świetna komedia, wzbogacona o teksty nawiązujące do bieżących wydarzeń na świecie, fantastyczna gra aktorska (w obsadzie Olbrychski, Żebrowski, Socha, Cieślak, Wojewódzki <główny bohater - bardzo dobrze sobie poradził z rolą>) Jeżeli ktoś ma możliwość,a jeszcze nie był to gorąco polecam - warto!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kerogh
Ja ostatnio White Collar zalczylem.
2 odcinki na razie, ciekawe nawet, nie wiem jak na dluzsza mete, bo wydaje mi sie, ze jakos tak zrobione to jest, ze bedzie nudne sie robilo, ale poogladam jeszcze.

Drugi sezon jest lepszy, co obecnie nie zdarza się często smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Piecia
obejrzyj sobie Skins o brytyjskiej młodzieży... na youtube masz pełne odcinki

W sobotę z nudów obejrzałem pierwszy odcinek, a dzisiaj skończyłem trzeci sezon smile
Nie do końca jest taki lajtowy i pewnie tym bardziej dlatego przypadł mi do gustu. Sporo dziur w scenariuszu, ale w zamian fajne zwroty akcji.
Pierwsze dwa sezony zdecydowanie lepsze od trzeciego.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Po pierwszych 2 sezonach z wysp przeskocz na wersję US ... na wyspach zakończył się 5 sezon więc musisz trochę jeszcze nadrobić wink

Strona 6 z 16 1 2 4 5 6 7 8 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, burbon, $-man), 1,722 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,258
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025