Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 32 z 34 1 2 30 31 32 33 34
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
kubi20, przynajmniej dla mnie moze to byc Proszowianka, wazne zeby WIELKA CRACOVIA grala, nieistotne z kim smile wazne by istniala

niech istnieje, bo co to za liga bez Derbów Krakowa?

co do samego meczu, obiektywnie Podbeskidzie zasłużyło na zwycięstwo. Ja osobiście cieszę się z odpadnięcia bo jednak w jakimś stopniu przełoży się to na skupienie się na meczach ligowych. Nie rozumiem po co trzymać w klubie takich zawodników jak Żurawski z całym szacunkiem za przeszłość, ale gość powinien zakończyć karierę

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by twarog2006
Jak tak czytam Wiślaków jak się tu mądrzą to ogarnia mnie jedynie laugh.Dobrze pamiętam co Wisła znaczyła przed przyjściem Cupiała,wtedy pełniła tą rolę co Cracovia a na meczach były pustki,a teraz kilka mistrzostw i już zespół z wspaniałą historią,tylko historii nie buduje się tylko na krajowym podwórku,ale też w Europie,a tam oprócz sezonu gdzie graliście z Schalke,Lazio nie ma czym się chwalić.Co nie zmienia faktu,że Cupiałowi powinniście przed stadionem pomnik postawić wink
O czym ty pierdolisz laugh pustkę to masz w głowie wink Chodziłem na mecze od drugiej ligi to wiem jak było

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak tak czytam Wiślaków jak się tu mądrzą to ogarnia mnie jedynie laugh.Dobrze pamiętam co Wisła znaczyła przed przyjściem Cupiała,wtedy pełniła tą rolę co Cracovia a na meczach były pustki,a teraz kilka mistrzostw i już zespół z wspaniałą historią,tylko historii nie buduje się tylko na krajowym podwórku,ale też w Europie,a tam oprócz sezonu gdzie graliście z Schalke,Lazio nie ma czym się chwalić.Co nie zmienia faktu,że Cupiałowi powinniście przed stadionem pomnik postawić wink

a ty kim jesteś bo już nie ogarniam? Legionista po przyjściu Waltera? z historią w Europie? może popytamy europejczyków czy kojarzą twój klub

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Cerro boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no wg mnie Zuraw "drugie starcie w Wis;e" to TOTALNY CYRK = ale nie moja w sumie sprawa, szkoda mi chlopa bo mogl byc troszke legenda tego klubu za zapamietaja to jak ciptoka

oczywscie, ze liga bez DERBOW KRAKOWA straci na wartosci, ale duzoe prawdopodobienstwo ze jednak do tego dojdzie, ale tak jak mowie, jesli powalczymy do konca bez wstydy to mozemy spokonie spadac - zasluzymy na to wiec spadamy i gramy w 1 lidze piwo

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by kubi20
Cracovia teraz wygrywa z Koroną i już prawie łapie cały peleton,u siebie myślę,że Cracovia nie raz napunktuje bo w tej rundzie prezentuje się lepiej niż przyzwoicie i nie ma porównania do tego co było jesienią.Spadnie Polonia Bytom,a kto drugi? teraz zapewne Arka przynajmniej na to wygląda.

a co ty jesteś jasnowidz? na czym popierasz swoją teorię o spadku dla Polonii? grają niezłą piłkę, różnica punktowa pomiędzy wieloma drużynami jest niewielka, jeszcze mnóstwo kolejek do końca, nie rozumiem tak bezpodstawnych wypowiedzi, ludzie
Ta dobra piłka to 2 remisy:)a terminarz jest wręcz beznadziejny,sam sobie sprawdź z tymi zespołami z którymi będziecie się bić o utrzymanie w większości gracie na wyjeździe,a u siebie Lech,Jagiellonia,Wisła dojdzie jeszcze Cracovia ale ta gra zdecydowanie lepszą piłkę od was na tą chwilę,i Górnik na którym pewnie zapunktujecie,będzie wam cholernie ciężko by się utrzymać,ale jasnowidzem nie jestem i nie dam sobie ręki uciąć ,że spadniecie na 100% jednak uważam,że spore szanse na to są.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
royal.. a byles na Cracovii w 2 lidze ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na drugą ligę spokojnie chodziło średnio po 5k po awansie 7k
Na jakieś PP we wczesnej fazie bywało ze 3.5

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
twarog2006 : on nie kibicuje Polonii ze swojego miasta, kibicuje sasiadce

wieczny student
wieczny student
no to kiepski terminarz, bo gracie na wyjeździe z drużynami, które bronią się przed spadkiem, ale mimo to powinniście się utrzymać tongue
tak, atmosfera na trybunach też robi swoje, na pewno dodaje skrzydeł
do tego dochodzi szczęście z nami (sędzia), ze Śląskiem (Kaczmarek) no i z Lechem trochę fartowny gol
biorąc wszystko do kupy wychodzi utrzymanie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

No na Cracovii nie byłem ale to były wypas derby wtedy, w ogóle lepsze kibicowsko czasy niż teraz nawet w 1 lidze

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline

a ty kim jesteś bo już nie ogarniam? Legionista po przyjściu Waltera? z historią w Europie? może popytamy europejczyków czy kojarzą twój klub
cymbale prześledź historię ,za Waltera to gówno osiągnęliśmy bo i w dupie z takim sponsorem,ale pierdolenie ,że nic nie osiągnęliśmy laugh Ćwierćfinał LM ,Półfinał ,Półfinał PZP ,faktycznie nic szczególnie,że Ćwierćfinał i półfinał PZP to już lata 90 laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szanse na spadek jak i utrzymanie ma każdy i przy tym pozostanę. Nie mniej jednak liga do końca będzie bardzo emocjonująca. Okaże się 30 maja smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by podstawek
no to kiepski terminarz, bo gracie na wyjeździe z drużynami, które bronią się przed spadkiem, ale mimo to powinniście się utrzymać tongue
tak, atmosfera na trybunach też robi swoje, na pewno dodaje skrzydeł
do tego dochodzi szczęście z nami (sędzia), ze Śląskiem (Kaczmarek) no i z Lechem trochę fartowny gol
biorąc wszystko do kupy wychodzi utrzymanie smile

one maja pecha grin

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Baya 1-1!!!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

cymbale prześledź historię ,za Waltera to gówno osiągnęliśmy bo i w dupie z takim sponsorem,ale pierdolenie ,że nic nie osiągnęliśmy laugh Ćwierćfinał LM ,Półfinał ,Półfinał PZP ,faktycznie nic szczególnie,że Ćwierćfinał i półfinał PZP to już lata 90 laugh

no to zagiąłeś mnie tymi osiągnięciami, chyba zacznę oglądać mecze Legii..

a cymbała szukaj tam pośród kumpli

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by royalflush

No na Cracovii nie byłem ale to były wypas derby wtedy, w ogóle lepsze kibicowsko czasy niż teraz nawet w 1 lidze
zupelnie inni klimat, inni kibice

shaken not stirred
shaken not stirred
(o Legii) może popytamy europejczyków czy kojarzą twój klub

ciekawe skąd wytrzaśniesz tych całych "europejczyków" laugh

chyba że "Euro" + "pejczyk" = redakcja GW ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bager
Originally Posted by thesamethis
masówka, masówka jak i wczoraj na Ległę :), bo i czemu się dziwić, zdecydowanie najlepsza drużyna wiosennej odsłony naszej kopaklasy.

Dlaczego wszyscy uwazaja ze Podbeskidzie dzisiaj przegra?

Bo grają z Wisłą?

a co to jest Wisła? Druzyna jak kazda inna. Dlaczego ma

wygrac? Dla zasady bo to Ekstraklasa?

Originally Posted by thesamethis
bo Wisła ma szansę na podwójną koronę ? No przepraszam, ale z całym szacunkiem, nikt nie jest w stanie w tym momencie konkurować z tym zespołem o majstra, a czemu nie zdobyć też pucharu ? Poza tym, mam już taki swój prywatny scenariusz, a propos końca sezonu: korona do Krakowa, puchara do Poznania

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Skiper
(o Legii) może popytamy europejczyków czy kojarzą twój klub

ciekawe skąd wytrzaśniesz tych całych "europejczyków" laugh

chyba że "Euro" + "pejczyk" = redakcja GW ?

a ty jesteś widzę zamknięty w czterech polskich ścianach, cóż współczuję

Strona 32 z 34 1 2 30 31 32 33 34

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, rafal08, alfa, burbon), 2,973 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,758
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025