|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś za coś, mi się akurat podoba zasada 1 wypłata darmowa w miesiącu... ale w zamian za to najlepsze kursy na rynku. Lepsze to niż nieograniczone darmowe wypłaty ale kursy do bani. Dokładnie. Czymże jest owe 10eur od wypłaty w zamian za tak wyborne kursy. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak ktoś gra za wyższe stawki to te 10 euro mu się szybko zwróci. Co z tego, że jakiś buk ma darmowe wypłaty jak kursy 10% niższe. [ Linked Image] Co to jest ten Rotation nr ? Jest to swego rodzaju wyszukiwarka po ID, jak np. interesuje Cię konkretne zdarzenie mające swój nr ID w ofercie pinka dla danej dyscypliny - w tym przypadku tenisa, i znasz ten nr(bo już wcześniej przeglądałeś ofertę i sobie go zapisałeś), to wpisując go w tym polu i wciskając Dalej po przeładowaniu masz widoczne tylko to zdarzenie. Przydatne np. przy pierwszej rundzie jakiegoś GS gdzie masz 64 pary a jesteśmy zainteresowani konkretnym typem, oczywiście możesz to też zrealizować za pomocą CTRL+F i wpisaniu konkretnego nazwiska. Nie wiem, ale może zamiarem programistów było ograniczenia obciążania serwera przez pobieranie tylko jednego zdarzenia, które nas interesuje przy kolejnych odświeżaniach kursów. A poza tym to pole powinno być na stronie głównej a nie dopiero w podkategoriach i drugi minus że jak już wejdziemy w daną kategorię załóżmy tenis i podkategorię jakiegoś turnieju ATP to wpisać możemy tylko nr ID z tej podkategorii, wpisanie np. jakiegoś nr ID z kategorii Piłka Nożna i podkategorii Premier League powoduje przeładowanie i informację o nie znalezieniu takiego zdarzenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie przejmuj się, zaraz Kuerten będzie narzekał, że Pinny nie daje $50 ekstra do każdej wypłaty i że nie wystawia kursów 2.20/2.20 na mecze tenisowe.  nie bede, nie mam tam konta, kiedys chcialem zalozyc, ale wlasnie powstrzymala mnie wyplata po miesiacu od wplaty o oplatach nawet nie wiedzialem
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Zależy ile obstawiasz, ale już nawet przy średnich kwotach to granie tam po bardzo atrakcyjnych kursach jest wystarczającym powodem by być ich częstym klientem.  Natomiast trzeba przyznać, że model biznesowy firmy wcale nie jest nastawiony na zysk z działalności bukmacherskiej...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dokonalywalem wczoraj wplaty przez przelewy24. ale wypelnilem w okienku banu(mbank) inna kwote niz zadeklarowalem podczas wypelniania na stronie pinna. kasa nie doszla. od konta odjete. pisalem do support'u ale odpisali ze: "Please be informed that upon reviewing our reports, your Przelewy24 deposit was not processed."
jak teraz bedzie to wygladalo?? fizycznie kasa musi dojsc na ich konto zagranica i wtedy dopisza?? kasa wroci do mnie na konto?? jak dzialaja przelewy 24??
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ile trwa pierwsza wyplata na konto bankowe? tzn wczesniej juz robilem wyplaty na MB ale teraz bedzie pierwsza na konto bankowe. ile to bedzie trwalo? z gory dzieki za odpowiedz.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy działa Wam strona. Mi się nie otwiera a kursy na betonvalue sa wyświetlane
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy wplacie/wyplacie przez MB jest weryfikacja? Starcza dokument czy trzeba rachunki jakies przesylac i wyciagi?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
z tego co pamietam to nie ma weryfikacji
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam, mam problem z dzialem obslugi klienta na Pinnacle. otoz gdy pisze do nich dostaje tylko takiego emaila: "Drogi Kliencie,
Dziękujemy za przesłany email. Nasza strona dostęna jest w kilku językach, aby ułatwić użytkownikom składanie zakładów.
Dział Obsługi Klienta (CSD) koresponduje w następujących językach: Angielski, Chiński, Duński, Francuski, Fiński, Indonezyjski, Malajski, Polski, Szwedzki, Niemiecki, Hebrajski, Włoski, Tajski, Hiszpański i Rosyjski.
Nasz Dział Obsługi Klienta (CSD) odpowiada na pytania 24h na dobę 7 dni w tygodniu.
Prosimy o przesłanie wiadomości email ponownie w języku angielskim lub jednym z powyższych, a odpowiemy na zapytanie bez zbędnych opóźnień.
Z góry przepraszamy za ewentualne problemy.
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta Pinnacle Sports" i nic wiecej, zadnej odpowiedzi. kiedys tez juz sie w innej sprawie kontaktowalem z nimi i pamietam ze po paru godzinach zawsze odpisywali, a teraz od ponad 2 tygodni tylko takie wiadomosci;/ oczywiscie pisze do nich jak zawsze w jezyku polskim. macie podobny problem? co moge w takiej sytuacji zrobic?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co moge w takiej sytuacji zrobic? napisać po angielsku na [email protected]
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jak zakładałem tam konto rok temu to też pierwszego maila z jakimś tam zapytaniem przesłałem im w naszym ojczystym języku i otrzymałem podobną odpowiedź do Twojej. Pisz po angielsku to na odpowiedź poczekasz tyle co na wypłatę na mb. Ich angielski support odpowiada na maile szybciej niż ich koledzy u innych bukmacherów na czacie. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co sie dzieje ze strona pinn'a. od rana mi sie nie otwiera. przerwe techniczna maja?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
"We regret but we cannot provide you an exact time frame. Our IT is currently working on this issue.
We deeply regret the inconvenience. "
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
"We regret but we cannot provide you an exact time frame. Our IT is currently working on this issue.
We deeply regret the inconvenience. " i wszystko jasne. oglaszali problemy techniczne na glownej sronie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nic nie było. Zdarza im się to ostatnio praktycznie codziennie. Biorą przykład z betfair 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Można się jakoś dostać na Pinnacle? Jakiś zapasowy adres www?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mozna logowac sie z tego linku?? bo przegladarki odradzaja... Prosze o porade.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|