Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 19 1 2 6 7 8 9 10 18 19
M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Oczywiscie o mecz.pl tez nigdy nie slyszal.

Bonus: Unibet
A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by mazik
Oczywiscie o mecz.pl tez nigdy nie slyszal.

a co to takiego? wink

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Prawdopodobnie pierwsze, najstarsze, największe forum o tematyce bukmacherskiej w Polsce wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Marze maja ogromna, ale za to nie ma zadnego problemu z limitami.
Nawet na egzotyki czy wynalazki typu siatka.
Oferta na siatke tez calkiem spora - co prawda same win/lose, ale czesto jako jedyni maja jakies mniej popularne ligi (i mecze te mozna laczyc bez ograniczen czy wymagan i stawiac za czterocyfrowe stawki).

Do tego co jakis czas proponuja jakiegos niezlego bonusa, np na MŚ 400zł.

Potrzebne sa i takie buki jak Bah, tak samo jak azjaci czy Pinnek.
Kazdy ma swoje wymagania, ja gram praktycznie wszedzie gdzie sie da (po najwyzszym mozliwm kursie) i wbrew pozorom w Bah co jakis czas pogram po najkrozystniejszym kursie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Prawdopodobnie pierwsze, najstarsze, największe forum o tematyce bukmacherskiej w Polsce wink
Widzę, że Ty za to jesteś świetnie zorientowany kopara
Originally Posted by agr1
Brak limitów też idzie wytłumaczyć. Nikt poważny z poważnymi pieniędzmi nie będzie tam grał. Bo zdaje sobie sprawę, że marża go pochłonie...

Te bonusy są tylko po to żeby go wziąć i spróbować złapać gdzieś sure beta.

Granie tam, w sensie obracanie, też nie ma sensu. Bo rzadko kiedy znajdzie się coś co jest najwyższe na rynku.

a.k.a. "croydoncabman"
a.k.a. "croydoncabman"
Originally Posted by Vader
[quote=mazik]Prawdopodobnie pierwsze, najstarsze, największe forum o tematyce bukmacherskiej w Polsce wink
[quote=agr1]

tez tak myslalem (napisz mi prv z tym wiekszym prosze)

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by Vader
Brak limitów też idzie wytłumaczyć. Nikt poważny z poważnymi pieniędzmi nie będzie tam grał. Bo zdaje sobie sprawę, że marża go pochłonie...

Te bonusy są tylko po to żeby go wziąć i spróbować złapać gdzieś sure beta.

Granie tam, w sensie obracanie, też nie ma sensu. Bo rzadko kiedy znajdzie się coś co jest najwyższe na rynku.

A co Ty wszystkich powaznych graczy znasz i za nich odpowiadasz ? Powazny gracz gra tam gdzie jest najwyzszy kurs ( i ma mozliwosc zagrania) a sam przyznales ,ze czasem cos sie znajdzie (dlaczego wiec gra tam nie ma sensu ? sam piszesz bez sensu) dlatego lepiej miec tam troche kasy a osoba traktujaca zaklady zawodowo ma wystarczajaco gotowki aby starczylo dla pinna , bukow azjatyckich , betfair i calej reszty tam gdzie ma konta

mez #4539065 18/03/2011 02:47
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Bah to sponsor wielu dyscyplin-często wystawiają kursy pierwsi na rynku,dlatego kursy czasami b.atrakcyjne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nawet na egzotyki czy wynalazki typu siatka.
Oferta na siatke tez calkiem spora - co prawda same win/lose, ale czesto jako jedyni maja jakies mniej popularne ligi (i mecze te mozna laczyc bez ograniczen czy wymagan i stawiac za czterocyfrowe stawki).

Potrzebne sa i takie buki jak Bah, tak samo jak azjaci czy Pinnek.
Kazdy ma swoje wymagania, ja gram praktycznie wszedzie gdzie sie da (po najwyzszym mozliwm kursie) i wbrew pozorom w Bah co jakis czas pogram po najkrozystniejszym kursie.

Ja się podpisuję pod tym postem, mam identyczne zdanie. Sam często tam pogrywam, bo naprawdę można słono przyłożyć.

Że marże mają wysoką? OK, w większości przypadków prawda. Ale sporo spotkań wystawiają jako jedni z pierwszych, kiedy to kurs jest sporo zawyżony. Ponadto umożliwiają łączenie niemal wszystkiego, co powoduje nie kumulację marży, ale też value, kiedy gramy zawyżone kursy.

Szybkie wypłaty, wysokie limity na siatkę co mnie w pełni zadowala. piwo

Ale oczywiście wszystko się rozchodzi o kursy, ktoś da wyżej gram tam. Sprawa oczywista.

Pozdro!

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
dokladnie , mecze weekendowe z siatki , recznej czesto maja juz w poniedzialek dzieki czemu mozna zlapac prawdziwe okazje

niedawno byl mecz Cejle - Vive , kurs na Vive mieli chyba nawet 3,8 (w poniedzialek , a mecz byl w sobote) a do meczu byly spadki do 1,45 , wiekszosc bukow wystawila kursy dopiero w piatek/sobote gdy rynek mial juz sporo ponizej 2,0

S
member
member
S Offline
Minusem jest brak oferty z Challengerów od pewnego czasu, dawniej
wystawiali często kursy jako pierwsi i perełkę można było trafić.

Pod względem wypłat zawsze solidni, pochwalić ich muszę za organizacje wycieczki na Majorkę na mecz z Barcą(konkurs na 10-lecie firmy) wszystko zorganizowane tak jak chciałem bez oszczędzania na kosztach.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To będzie moja druga wypłata na mb w tym miesiacu. Czy bedzie pobrana jakas prowizja?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie ma żadnego ograniczenia.

J
addict
addict
J Offline
Co trzeba robić , aby otrzymywać od nich ofery bonusowe. Ja taka otzrymalem tylko na mistzostwa świata ale nie zdązyłem skorzystać. Jaki obrót wykonywać ?? Konto mam od dawna, tylko ze jakies bony miałem drobne plus wygrana w pokera ok 150 zł (terz nie gram) i chyba mnie ustawili jako nierentownego gracza, do przodu gdziś 250 zł i może dlatego nie otzrymuję tych ofert, tylko newsy o kursach, poradźcie co robić , bo taki bonus raz na jakis czas by mi bardzo pomógł , wiecie o co chodzi :), nie wiem ile wpłacic ,że by mnie jako tako traktowali

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Wplacajac na konto kase za pomoca Moneybookers bede mogl zlecic wyplate na konto bankowe?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy ktos mi moze napisac czy wyplacaja oni na mb w weekendy? Zlecilem wczoraj o 19 i wciaz nie otrzymalem wyplaty:(

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
mi tam na mb kasa idzie kilkanascie godzin.
chyba jakos jutro kolo poludnia bedziesz mial..

old hand
old hand
Witam!
Chciałbym dorzucic jakas cegielke do tego zanim ktos będzie kiedys wychwalal tego buka.
Wczoraj na F1 miałem taka sytuacje:
1)
Grand Prix Montreal (Który kierowca zdobędzie lepsze miejsce w wyścigu?)
Vettel vs inny kierowca
na Vettela zostal rozliczony po kursie 1.00
2)
Grand Prix Montreal (Kto zwycięży Grand Prix Montreal (CAN)?
Vettel
Jako zaklad przegrany
3)
Grand Prix Montreal (Który kierowca zdobędzie lepsze miejsce w wyścigu?)
Vettel vs inny kierowca
Na inny kierowca rozliczony po kursie 1.00

Jedyny rozsadny punkt regulaminu jaki znalazłem i może się tyczyc F1 w tym przypadku to:
16pkt
W przypadku gdy w zakładach na żywo dane spotkanie zostanie przerwane na czas dłuższy niż 60 minut, spółka zastrzega sobie
prawo rozliczenia wszystkich podzakładów kursem 1.0.

oczywiscie firma odniosla sie do niego zgodnie z moimi oczekiwaniami kombinatorskowkurwiajacych, ale odpowiedziec co to jest w ogole PODzaklad to juz logicznie nie potrafia wytlumaczyc, bo i ciezko.
Wg mnie albo ktos sie zaklada albo nie, jesli zostala ustalona stawka przez buka to klient akceptuje ja i zatwierdza ZAKLAD lub NIE ZAWIERA ZAKLADU w ogole, a oni sobie pisza (nie podpisujac juz sie pod pseudo soimi ofertami czy to czasem jest zaklad lub podzaklad)ze zagrane cos przeze mnie jest glownym a cos mniej glownym zakladem.jak widac chore lekko

B
member
member
B Offline
Originally Posted by NanekHKS
Wplacajac na konto kase za pomoca Moneybookers bede mogl zlecic wyplate na konto bankowe?
również o to chciałem zapytać
przy okazji czy jeśli ktoś ma tam konto w euro a w banku w pln czy przeliczają na pln i wysyłają czy idzie przelew zagraniczny w euro ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie mozna

Strona 8 z 19 1 2 6 7 8 9 10 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, ElNinho[mmdea], 11kera11), 3,053 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,326
Posty5,842,939
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026