|
|
addict
|
|
addict
Wracajac jeszcze do meczu Titans - Gotha, wygraną zabral nam... Polak - Sebastian Pecherz... Eine sehr gute Leistung zeigte auch letzter Neuzugang aufseiten der A!B!C Titans, Sebastian Pecherz. Mit drei Blockpunkten und 22 direkten Punkten war er einer der maßgeblich für den Sieg verantwortlichen Spieler. Pecherz wurde zur Verstärkung der Annahme/Außen Position erst im Januar ins Team geholt. Panowie, a mi w gamebookers rozliczyli zakład jako wygrany. Wynik wpisany mam Gotha 3-1  Ale ciiiii..... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wracajac jeszcze do meczu Titans - Gotha, wygraną zabral nam... Polak - Sebastian Pecherz... Eine sehr gute Leistung zeigte auch letzter Neuzugang aufseiten der A!B!C Titans, Sebastian Pecherz. Mit drei Blockpunkten und 22 direkten Punkten war er einer der maßgeblich für den Sieg verantwortlichen Spieler. Pecherz wurde zur Verstärkung der Annahme/Außen Position erst im Januar ins Team geholt. Wiem słyszałem, kumpel mówił. Ale takich rzeczy lepiej nie upubliczniać...  Panowie, a mi w gamebookers rozliczyli zakład jako wygrany. Wynik wpisany mam Gotha 3-1  Ale ciiiii..... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wracajac jeszcze do meczu Titans - Gotha, wygraną zabral nam... Polak - Sebastian Pecherz... Eine sehr gute Leistung zeigte auch letzter Neuzugang aufseiten der A!B!C Titans, Sebastian Pecherz. Mit drei Blockpunkten und 22 direkten Punkten war er einer der maßgeblich für den Sieg verantwortlichen Spieler. Pecherz wurde zur Verstärkung der Annahme/Außen Position erst im Januar ins Team geholt. Panowie, a mi w gamebookers rozliczyli zakład jako wygrany. Wynik wpisany mam Gotha 3-1  Ale ciiiii.....  Wiem słyszałem, kumpel mówił. Ale takich rzeczy lepiej nie upubliczniać... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj mysle ze to byl blad ze tutaj to napisales ....
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wracajac jeszcze do meczu Titans - Gotha, wygraną zabral nam... Polak - Sebastian Pecherz... Eine sehr gute Leistung zeigte auch letzter Neuzugang aufseiten der A!B!C Titans, Sebastian Pecherz. Mit drei Blockpunkten und 22 direkten Punkten war er einer der maßgeblich für den Sieg verantwortlichen Spieler. Pecherz wurde zur Verstärkung der Annahme/Außen Position erst im Januar ins Team geholt. Panowie, a mi w gamebookers rozliczyli zakład jako wygrany. Wynik wpisany mam Gotha 3-1  Ale ciiiii.....  Wiem słyszałem, kumpel mówił. Ale takich rzeczy lepiej nie upubliczniać...  Dlatego pisze Ciiiii.....  A Ty Korver w jakim buku grałeś ten mecz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
AMATORnowicjusz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wracajac jeszcze do meczu Titans - Gotha, wygraną zabral nam... Polak - Sebastian Pecherz... Eine sehr gute Leistung zeigte auch letzter Neuzugang aufseiten der A!B!C Titans, Sebastian Pecherz. Mit drei Blockpunkten und 22 direkten Punkten war er einer der maßgeblich für den Sieg verantwortlichen Spieler. Pecherz wurde zur Verstärkung der Annahme/Außen Position erst im Januar ins Team geholt. Panowie, a mi w gamebookers rozliczyli zakład jako wygrany. Wynik wpisany mam Gotha 3-1  Ale ciiiii.....  Wiem słyszałem, kumpel mówił. Ale takich rzeczy lepiej nie upubliczniać...  Dlatego pisze Ciiiii.....  A Ty Korver w jakim buku grałeś ten mecz? we wszystkich możliwych po najwyższych kursach, łącznie na 6 buków poszło, ale gb jak na złość ominąłem, bo mieli 0,05 niżej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co, Centrostal pobrany? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W bawie z 2,7 na 2,4 teraz Bydgoszcz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
korver oczywiscie  za 2,8 betsson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzą co się dzieje. Dla mnie dalej zawyżone, można prawie @3 złapać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
też rano pograłem. trzeba będzie jeszcze o7,5 gema Gasqueta uderzyć na wieczór 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Korver skad taki atak na Bydgoszcz ? jakies przesłanki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver skad taki atak na Bydgoszcz ? jakies przesłanki ? Dąbrowa ma mega ważny mecz w niedzielę, rew w pucharze CEV w Rosji. Zresztą cofnij się stronę, jeden user to dość dokładnie opisał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Bf prawie żaden obrót 202 F, ale inne buki reagują coraz wyraźniej.
Do systemu wziąłem tą Bydgoszcz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby nie było, nie jest to żaden mega pewniak, tylko klasyczne value. Kurs sporo zawyżony w sytuacji z jaką mamy do czynienia. I tyle. A czy wejdzie to inna sprawa. 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
z jednej ze stron
Krótko i na temat. Spotykają się 3 i 4 drużyna ligowej tabeli. Pierwsze spotkanie rozgrywane w Bydgoszczy zakończyło się zwycięstwem Centrostalu 3:2. Dąbrowianki ostatnio mają maraton meczowy,11 marca wygrały 3-0 z Budowlanymi,15 marca 3-0 z Krasnodarem,dziś grają u siebie z Bydgoszczą,a w niedziele rewanżowe spotkanie w Rosji.O 3 nad ranem w nocy z piątku na sobotę jadą autobusem do Wiednia skąd polecą do Krasnodaru. Terminarz napięty do granic możliwości. Tak częste rozgrywanie spotkań musi odbić się na formie. Kursy nie adekwatne do sytuacji. Rano na pewno będą duże spadki na Centrostal.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dziewczyny szybko sie uwiną i 3-0 zrobią, jak maja na ten czesto wspominany autobus zdazyc... szeroką lawę mają i sportowo lepsze....chyba ,że drugi lub trzeci sklad zagra, ktory na zaden autobus spieszyc sie nie bedzie...na Polsacie transmisja- wyjsciowy sklad duzo podpowie....
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|