|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Nadal - Djokovic ilość setów 3 w fortunie kurs 2,06 warto raczej chyba że Nole złoży go w 2 setach.  Nadal to Nadal, jak trafi w dzień to maszyna.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nadal - Djokovic ilość setów 3 w fortunie kurs 2,06 warto raczej chyba że Nole złoży go w 2 setach.  Nadal to Nadal, jak trafi w dzień to maszyna. jak dla mnie jak już coś grać to na live 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nadal - Djokovic ilość setów 3 w fortunie kurs 2,06 warto raczej chyba że Nole złoży go w 2 setach.  Zlozyc to moze Troickiego na Topspin4 bo numer jeden na swiecie udowodni mu dzisiaj jak wiele mu brakuje do tego zeby kiedykolwiek zostal liderem swiatowego rankingu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Według mnie Nadal wygra i popieram Cię w 100%"_
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nadal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nadal  przyłączam sie do tego typu, delpo nie wytrzymywał wymian z Rafą, co prawda Nole jest lepszym defensorem ale co pokazał np. Kaszkiet przełamanie Novaka nie jest wielkim wyczynem oba sety zaczynał od brejków, coś mi sie wydaje że nie będzie to tak wyrównane spotkanie, 6:4 6:3 Rafa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nadal  przyłączam sie do tego typu, delpo nie wytrzymywał wymian z Rafą, co prawda Nole jest lepszym defensorem ale co pokazał np. Kaszkiet przełamanie Novaka nie jest wielkim wyczynem oba sety zaczynał od brejków, coś mi sie wydaje że nie będzie to tak wyrównane spotkanie, 6:4 6:3 Rafa  to samo mozna powiedziec ze przelamanie nadala nie jest wielkim wyczynem, zlamal go nawet ivo ;]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nadal - Djokovic ilość setów 3 w fortunie kurs 2,06 warto raczej chyba że Nole złoży go w 2 setach.  Zlozyc to moze Troickiego na Topspin4 bo numer jeden na swiecie udowodni mu dzisiaj jak wiele mu brakuje do tego zeby kiedykolwiek zostal liderem swiatowego rankingu nie popieram takiego pisania, bo pachnie ono zwykłą napinką  ale w gruncie rzeczy muszę się zgodzić.Djoko jest faworytem, bo pozamiatał wszystkimi swoimi dotychczasowymi przeciwnikami, jak tylko chciał.Tyle tylko, ze dzisiaj trafi na Nadala, który wydaje się być w dobrej formie, a z takim zawodnikiem Nole jeszcze w tym roku nie grał.Pisałem o tym już przed ćwierćfinałami. Ten finał pokaże prawdziwą wartość Djoko.robienie z niego zdecydowanego faworyta jest błędem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nole 22 spotkania z rzedu win ;p to moze rzeczywiscie dzis porazka ;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir, nie popieram robienia z Nole faworyta, ale to co Ty piszesz to przesada troche. Zapatrzony w tego Nadala jestes, a malo co go Ivo nie wyrzucil, wyluzuj troche.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Amir, nie popieram robienia z Nole faworyta, ale to co Ty piszesz to przesada troche. Zapatrzony w tego Nadala jestes, a malo co go Ivo nie wyrzucil, wyluzuj troche. I to jest wlasnie ta roznica miedzy Rafa a 99 % zawodnikami na swiecie To '' o mało '' robi wielka roznice. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Amir, nie popieram robienia z Nole faworyta, ale to co Ty piszesz to przesada troche. Zapatrzony w tego Nadala jestes, a malo co go Ivo nie wyrzucil, wyluzuj troche. Po suchym wyniku można dojść do takiego wniosku ale jeżeli oglądaleś to spotkanie, to takie stwierdzenie jest zwykłym nadużyciem z Twojej strony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znowu podwyższony stopień emocji.
Moje zdanie :
Wygra Nadal,
ale grać tego nie będę,
bo po prostu, nie muszę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir, nie popieram robienia z Nole faworyta, ale to co Ty piszesz to przesada troche. Zapatrzony w tego Nadala jestes, a malo co go Ivo nie wyrzucil, wyluzuj troche. Po suchym wyniku można dojść do takiego wniosku ale jeżeli oglądaleś to spotkanie, to takie stwierdzenie jest zwykłym nadużyciem z Twojej strony. Ogladalem skroty i nie mow, ze nie bylo blisko. Wystarczylo, zeby przestrzelil lekko ten passing shot przy 6-6 w TB i wynik mogl byc w druga strone.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ale nie przestrzelil to wlasnie to ale. Zreszta takie gdybanie nie
wiekszego sensu. Wynik to wynik nie wazne jak wazne zeby wygrac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh, jak chcecie, Wasze pieniądze. Trochę na siłę szukasz argumentów na Rafę, bo w wielkiej formie tu nie przyjechał. Nie mówię, że nie wejdzie, bo to tenis i dla każdej opcji jest szansa. Ale granie tego meczu - dla mnie nie ma sensu, bo może zdarzyć się wszystko. 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
To Twoje zdanie. Moja prawda jest inna a wszystko i tak wyjasni kort 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Amir, nie popieram robienia z Nole faworyta, ale to co Ty piszesz to przesada troche. Zapatrzony w tego Nadala jestes, a malo co go Ivo nie wyrzucil, wyluzuj troche. Po suchym wyniku można dojść do takiego wniosku ale jeżeli oglądaleś to spotkanie, to takie stwierdzenie jest zwykłym nadużyciem z Twojej strony. Ogladalem skroty i nie mow, ze nie bylo blisko. Wystarczylo, zeby przestrzelil lekko ten passing shot przy 6-6 w TB i wynik mogl byc w druga strone. Ile takich passing shotów Nadal przestrzela w takich momentach?To była jakaś szczęśliwa piłka według Ciebie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co taka cisza, byłem w ziemniakach w fortunie dokładnie pograć Djokera po 1.8 ale jak doszedłem to już 1.7 było. ale na dziś nie ma innej opcji DJOKO + KAROLINKA.  U mnie to samo dzisiaj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile takich passing shotów Nadal przestrzela w takich momentach?To była jakaś szczęśliwa piłka według Ciebie? Nie bylo w niej w ogole szczescia, tylko mowie, ze gdyby Nadal ta pilke wyrzucil, a nie powiesz mi, ze w meczu nie myli sie z takich pilek nie wyrzuca to koncowka mogla sie potoczyc w druga strone. I Karlovic bylby blisko wyrzucenia Nadala.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|