Bramkarz Cracovii Kraków Wojciech Kaczmarek zastąpi kontuzjowanego Przemysława Tytonia - poinformował trener bramkarzy piłkarskiej reprezentacji Polski Jacek Kazimierski. Tytoń z powodu urazu pleców w środę opuści zgrupowanie w Grodzisku Wielkopolskim.
Tytonia zastąpi bramkarz Cracovii Wojciech Kaczmarek, który jeszcze we wtorek powinien pojawić się w Grodzisku Wielkopolskim.
Wkleja sie tu tez rzeczy zalosne, wiec ta jest dla mnie jedna z tych
i nie chce podwazac umiejetnosci Kaczmarka bo w tych kilku meczach pokazal ze ma niemale, ale ze to juz wystarcza dzisiaj zeby byc powolanym do reprezentacji Polski podczas gdy Boruc gra na swoim dobrym poziomie w lidze wloskiej, Kuszczak co prawda grzeje lawe w angielskiej ale zawsze trzyma poziom... nie dyskutujmy tu jestem uprzedzony do decyzji Smudy ktory robi z reprezentacji miejsce do testow kazdego zawodnika ktory mu sie nawinie lub ma swoje widzimisie, nie wspominajac o obcokrajowcach w kadrze. wyjasnilem swoje humory, EOT
a ja nie wiem ile jeszcze ludzie beda pierdolic o tej kadrze... przyjdzie euro, nie zrobia wyniku, wstyd bedzie mozna krtytkowac i jezdzic, ogolnie malo mnie obchodzi co sie teraz dzieje, maja zapierdalac na Euro i sie nie osmieszyc, jak to sie uda to nikt nie bedzie wspomnial tych wpadek i lipnych powolan
NA POWOŁANIE DO REPREZENTACJI POLSKI trzeba ZASŁUŻYĆ. Franz, jak juz niejednokrotnie pokazał, powołuje byle kogo. Do qrwy nędzy, to jest reprezentacja naszego kraju a nie "cyrk obwoźny". Sprawdza kolejnego bramkarza, powiedział kumpel... "Którego z kolei?" - zapytałem. Bez, qrwa, przesady... Artur jest zdrowy, ale samemu jest sie chorym na głowę, to siue nie dostrzega pewnych piłkarzy.
Jesteś, człowieku selekcjonerem! Reprezentacji kraju a nie swojego podwórka.
jak ktos napisal na forum onetu ze w porownaniu z Kaczmarkiem Boruc to pijak i zlodziej....to nie dziwie sie Franzowi....dba o dobre imie reprezentacji.......ciekawe czy Franz jest wierzacy ? :):)
jak ktos napisal na forum onetu ze w porownaniu z Kaczmarkiem Boruc to pijak i zlodziej....to nie dziwie sie Franzowi....dba o dobre imie reprezentacji.......ciekawe czy Franz jest wierzacy ? :):)
Forum onetu? Najbardziej zwichrowani Polacy, piszą na Onecie. Boruc złodziejem? Kogo okradł? boruc pijakiem? Bo lubi się napić? Każdy lubi wypić... Ale żeby od razu wyzywyac od pijaków? Niedorzeczność.
Artur nie jest powolywany ze wzgledu na forme tylko rozpieruche jaka robi w reprezientacji. I slusznie. Smuda musial kogos powolac w ostatniej chwili, z naszej smietnikowej ligi. Akurat wsrod Polakow na tej pozycji Kaczmarek prezentowal sie najlepiej wiec niby kogo mial powolac? Moze zamiast non stop krytykowuac lepiej ruszyc glowa. Nasza liga jest tak slaba, ze kogo by nie powolal, dostalby grad krytyki.
Artur nie jest powolywany ze wzgledu na forme tylko rozpieruche jaka robi w reprezientacji. I slusznie. Smuda musial kogos powolac w ostatniej chwili, z naszej smietnikowej ligi. Akurat wsrod Polakow na tej pozycji Kaczmarek prezentowal sie najlepiej wiec niby kogo mial powolac? Moze zamiast non stop krytykowuac lepiej ruszyc glowa. Nasza liga jest tak slaba, ze kogo by nie powolal, dostalby grad krytyki.
to moze niech jakiegos ministranta z Parafiady powola....gowno to powinno kogos obchodzic co Boruc sobie robi po meczu albo po treningu.....wazne ze jest dobrym bramkarzem....takie jest moje zdanie