Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 23 1 2 3 4 5 6 22 23
P
member
member
P Offline
tyle ze informacje o ladunku wybuchowym jest 1 ( slownie jedna ) na miesiac a ludzi chcacych grac na necie u buka bedzie kilkadziesiat tysiecy dziennie i nie ma co porownywac co jest powazniejszym przestepstwem

Bonus: Unibet
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Exacly bardzo kosztowne i bardzo skomplikowane działanie, prawdopodobnie wymagające zresztą dodatkowych nakazów itd.

P
member
member
P Offline
jeszcze jedna sprawa , jak ktos dzwoni ze podlozona jest bomba na numer 112 to maja jakis punkt zaczepny , a w jaki sposob beda mieli punkt zaczepny jesli bede sie logowal z play internet bez abonamentu ze strona bwin ( przeciez nie bede lączony w zadny sposob poprzez ludzi Kap-l-icy )wiec oni nie beda mieli zadnego pojecia bo nie mysle by bwin podkablowal do kap-l-icy ze ktos laczy sie z polski z bwin
chyba ze bede lusrtrowany przez ludzi i beda widzieli i mieli dowody ze kupuje co chwila internet bezabonamentowy w telefoni komorkowej lub doladowania ,
nie jestem informatykiem ale tylko dedukuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pacjent11
niebawem bedzie pewnie mozna zakupic internet ( w telefoni komorkowej ) na tych samych zasadach co numer na karte w orange czy plusie , zero abonamentu i zero wiedzy do kogo ten internet nalezy i co wtedy pan Kap-l-ica mnie znajdzie i zlustruje ? wjaki sposob skoro nadawca internetu sam nie bedzie wiedzial komu tego neta sprzedal ??

Juz od dawna jest mozliwosc zakupu orange free na karte czy play online, do tego modem pod usb do laptopa i zycze powodzenia aby kogos takiego odszukac.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by agr1
niebawem bedzie pewnie mozna zakupic internet ( w telefoni komorkowej ) na tych samych zasadach co numer na karte w orange czy plusie , zero abonamentu i zero wiedzy do kogo ten internet nalezy i co wtedy pan Kap-l-ica mnie znajdzie i zlustruje ? wjaki sposob skoro nadawca internetu sam nie bedzie wiedzial komu tego neta sprzedal ??

Juz od dawna jest mozliwosc zakupu orange free na karte czy play online, do tego modem pod usb do laptopa i zycze powodzenia aby kogos takiego odszukac.

aczkolwiek z polskim IP to jest ?

P
member
member
P Offline
tez mi sie tak wydaje , starczy jak wpadna antyterorysci do domu o 6 rano hihih szybko karte z laptopa wyrzucic do kibla spuscic wode i nic na ciebie nie maja
smieje sie ale to wszytsko jest smieszne ale tak mi sie wydaje ze nawet zakladajac hipotetycznie tak sie stanie to jestes czysty .....chyba :):)

N
newbie
newbie
N Offline
Panowie z tego forum . Mam taki apel do was tylko proszę się nie śmiać.
APEL.
JEŻELI ZNACIE JĘZYKI OBCE W STOPNIU DOSKONAŁYM OBCE NATYCHMIAST WYPIERDALACIE Z TEGO KRAJU NA ZACHÓD EUROPY NIEKONIECZNIE DO ANGLII .
JEŻELI ZOSTANIECIE W POLSCE TO NA 100% ZMARNUJECIE SOBIE ZYCIE A ,ZYCIE MACIE TYLKO JEDNO .
CO WAS TU CZEKA;
PO - BOLSZEWIA , NA KTÓRĄ GŁOSUJE POLSKA A I BOGATE CWANIACZKI .
PIS - JESZCZE GORSZA BOLSZEWIA - NA KTÓRĄ GŁOSUJĄ BIEDNI SKOŁOWANI LUDZIE Z POLSKI B.TO DZIĘKI PISDOM DZIŚ GRZECZNIOŚCIOWO TRZEBA MÓWIĆ MINISTER ALBO PREMIER NA TAKICH DUPKÓW JAK LEPPER.
SLD - KOMUCHY .
PSL - PASOŻYTY .
TO WAS WŁAŚNIE CZEKA I ZMARNOWANIE SWOJEGO ŻYCIA W TYM KRAJU .
PO WYBORACH SŁUCHANIE PIEPSZENIA TUSKA ALBO KAPICY NA OKRĄGŁO W TVP.
NA CZELE PAŃSTWA STOI PREZIO , KTÓRY W KSIĘDZE KONDOLENCYJNEJ PISZE NARÓD Z MAŁEJ LITERY I BÓLU Z U ZWYKŁE . DO KÓRWY NEDZY NIE MÓGŁ SIĘ KOGOŚ ZAPYTAĆ JAK PISZE SIĘ SŁOWO BÓL?

MAM NADZIEJĘ ,ŻE KIEDYŚ W POLSCE OBEJMĄ WŁADZĘ MĄDRZY LUDZIE , TACY POLITYCY JAK KACZYŃSKI I CI CO ZDEMOLOWALI PO PIJAKU HOTEL NA CYPRZE ,KAPICA , TUSK I IM PODOBNI DOSTANĄ PORZĄDNEGO KOPA OD POLAKÓW . WTEDY WRÓCĘ DO OJCZYZNY BO OJCZYZNA TO MATKA .
NA DZIEŃ DZISIEJSZY PANOWIE WYPIERDALAJCIE Z POLSKI I TO SZYBKO INACZEJ SWOJE ZYCIE SOBIE ZMARNUJECIE A WSZYSCY MAMY TYLKO JEDNO ZYCIE .

P
member
member
P Offline
kaczynski mądry ? sorry no comments

Originally Posted by Norman39
Panowie z tego forum . Mam taki apel do was tylko proszę się nie śmiać.
APEL.
JEŻELI ZNACIE JĘZYKI OBCE W STOPNIU DOSKONAŁYM OBCE NATYCHMIAST WYPIERDALACIE Z TEGO KRAJU NA ZACHÓD EUROPY NIEKONIECZNIE DO ANGLII .
JEŻELI ZOSTANIECIE W POLSCE TO NA 100% ZMARNUJECIE SOBIE ZYCIE A ,ZYCIE MACIE TYLKO JEDNO .
CO WAS TU CZEKA;
PO - BOLSZEWIA , NA KTÓRĄ GŁOSUJE POLSKA A I BOGATE CWANIACZKI .
PIS - JESZCZE GORSZA BOLSZEWIA - NA KTÓRĄ GŁOSUJĄ BIEDNI SKOŁOWANI LUDZIE Z POLSKI B.TO DZIĘKI PISDOM DZIŚ GRZECZNIOŚCIOWO TRZEBA MÓWIĆ MINISTER ALBO PREMIER NA TAKICH DUPKÓW JAK LEPPER.
SLD - KOMUCHY .
PSL - PASOŻYTY .
TO WAS WŁAŚNIE CZEKA I ZMARNOWANIE SWOJEGO ŻYCIA W TYM KRAJU .
PO WYBORACH SŁUCHANIE PIEPSZENIA TUSKA ALBO KAPICY NA OKRĄGŁO W TVP.
NA CZELE PAŃSTWA STOI PREZIO , KTÓRY W KSIĘDZE KONDOLENCYJNEJ PISZE NARÓD Z MAŁEJ LITERY I BÓLU Z U ZWYKŁE . DO KÓRWY NEDZY NIE MÓGŁ SIĘ KOGOŚ ZAPYTAĆ JAK PISZE SIĘ SŁOWO BÓL?

MAM NADZIEJĘ ,ŻE KIEDYŚ W POLSCE OBEJMĄ WŁADZĘ MĄDRZY LUDZIE , TACY POLITYCY JAK KACZYŃSKI I CI CO ZDEMOLOWALI PO PIJAKU HOTEL NA CYPRZE ,KAPICA , TUSK I IM PODOBNI DOSTANĄ PORZĄDNEGO KOPA OD POLAKÓW . WTEDY WRÓCĘ DO OJCZYZNY BO OJCZYZNA TO MATKA .
NA DZIEŃ DZISIEJSZY PANOWIE WYPIERDALAJCIE Z POLSKI I TO SZYBKO INACZEJ SWOJE ZYCIE SOBIE ZMARNUJECIE A WSZYSCY MAMY TYLKO JEDNO ZYCIE .

a po za tym wszyscy zdrowi?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by forty
a po za tym wszyscy zdrowi?

No właśnie.

Bardzo rzeczowe pytanie.

Czekamy zatem, na rzeczową odpowiedź.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kaczynski mądry ? sorry no comments
gdzie napisał że kaczyński mądry ?

P
member
member
P Offline
MAM NADZIEJĘ ,ŻE KIEDYŚ W POLSCE OBEJMĄ WŁADZĘ MĄDRZY LUDZIE , TACY POLITYCY JAK KACZYŃSKI

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
MAM NADZIEJĘ ,ŻE KIEDYŚ W POLSCE OBEJMĄ WŁADZĘ MĄDRZY LUDZIE , TACY POLITYCY JAK KACZYŃSKI

naucz sie czytac ze zrozumieniem smile

S
newbie
newbie
S Offline
pacjent11, nie zrozumiałeś tego co napisał, ponadto przejmujesz się debilem z MF, wyluzuj stary...

BTW nieczytelnie się robi.

P
member
member
P Offline
nie zrozumialem , odcztalem to jakby byl dla niego autorytetem, sam to czytalem 5 razy bo nie chcialo mi sie w to wierzyc.....

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
http://orka.sejm.gov.pl/PlanyKom.nsf/wgKom?OpenPage&Start=1&Count=999&Expand=3

Dziś, jutro i w czwartek spotyka się Komisja Finansów Publicznych. W planach pracy na stronce sejmu nie ma nic nt. naszej ustawy. Ale może dokoptują na szybko.

A
A Offline
http://kontakt24.tvn.pl/temat,tusk-kontra-rozzaleni-quot-mistrzowie-quot-o-co-powinni-zapytac-premiera,87275.html

co Wy na to?
kilkaset wpisów z pytaniem oograniczanie naszych konstytucyjnych praw może zauważą boks
wkońcu w mecz.pl siła
na gówniane zdjęcia glosujemy a tutaj jakoś nie możemy sie zebrać blush

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by AGASSI
http://kontakt24.tvn.pl/temat,tusk-kontra-rozzaleni-quot-mistrzowie-quot-o-co-powinni-zapytac-premiera,87275.html

co Wy na to?
kilkaset wpisów z pytaniem oograniczanie naszych konstytucyjnych praw może zauważą boks
wkońcu w mecz.pl siła
na gówniane zdjęcia glosujemy a tutaj jakoś nie możemy sie zebrać blush

no brawo @Agassi! zle Genialny pomysł. Może od razu niech wszyscy też podadzą swoje adresy, żeby Służba Celna po wprowadzeniu ustawy miała jeszcze bardziej kompletną listę hazardzistów do "odstrzału".

A
A Offline
A co Ty innego poza narzekaniem i zrzędzeniem jak stara baba potrafisz blush
Wkurwiasz Mnie na maxa

A
A Offline
Originally Posted by Art300
Originally Posted by AGASSI
http://orka.sejm.gov.pl/PlanyKom.nsf/wgpKom?OpenPage

wrzucili dziś i nie ma tej podkomisji
w komisjach na ten tydzień tez na razie nie ma

Ten gościu, który uaktualnia dane na stronie sejmowej, jest do wymiany. Nie przepracowuje się bynajmniej.

Tutaj powinny być już dawno uzupełnienia ze stenogramami włącznie:
http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/poskomprocall?OpenAgent&6&3860

uaktualnił,że 16 marca przyjeto sprawozdanie podkomisji

Strona 4 z 23 1 2 3 4 5 6 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rafal08, latajaca_holenderka, 11kera11, Lukasz111), 2,912 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,793
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025