|
|
journeyman
|
|
journeyman
Niech sobie we trzech GP zrobia :):):)
w końcu całe podium bedzie polskie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niech sobie we trzech GP zrobia :):):)
w końcu całe podium bedzie polskie  Przyjebałeś jak sosna w dzika...
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Raczej jak dzik w sosne 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Raczej jak dzik w sosne  Cały sens wpisu polegał na tym żeby dosadnie to zabrzmiało 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Bylem dzis na treningu i roznica jest kolosalna w dzwieku nowego
tlumika i starego.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ciekawy jestem czy ktos wystawi dzis Leszno. Watpie.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Bylem dzis na treningu i roznica jest kolosalna w dzwieku nowego
tlumika i starego. Co do tego dźwięku to zależy, ja po kilku treningach jakie miałem okazje zobaczyć czy to Gorzowa, Torunia czy ZG w Gnieźnie aż takiej różnicy w jeżeli chodzi o dźwięk nie dostrzegłem jest on inny, ale czy to coś zmienia w kwestii hałasu jak jadą w 4 spod taśmy mam mieszane odczucia. A co do tych tłumików nieszczęsnych trochę śmieszą mnie ujadania zawodników w tej chwili ludzie mieli oni 1,5 roku na to żeby protestować, a nikt z nich nic nie robił bo uważał że wszytko rozejdzie się po kościach. Jedna z osób pisała tutaj wcześniej że nie ma takiej różnicy w prowadzeniu motocykla, moje odczucie subiektywne z początku jazdy powyższych drużyn jest takie że jeżeli zawodnik wjeżdża nagle w przyczepniejsze miejsce motocykl z automatu traci moc i praktycznie trudno im sterować. Sam Tomek miał spore problemy na tych treningach z płynnym pokonywaniem łuków... Wiadomym że nie możemy porównywać Anglii czy Szwecji do Polski i działania tłumików są to całkowicie inne realia czy to torowe jak pogodowe (głównie chodzi o temp.). Zobaczymy jak to wszystko się potoczy, lepiej żeby zostały stare rozwiązania nawet kosztem tego że nastąpi izolowanie Polski w międzynarodowym towarzystwie. Czas żeby inne kraje uświadomiły sobie w końcu kto tak na prawdę jest wiodącą postacią na arenie żużlowej.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Troche racji w tym jest Krzychu.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy, lepiej żeby zostały stare rozwiązania nawet kosztem tego że nastąpi izolowanie Polski w międzynarodowym towarzystwie. Czas żeby inne kraje uświadomiły sobie w końcu kto tak na prawdę jest wiodącą postacią na arenie żużlowej. I te dwa zdania mówią wszystko Może po roku nieobecności Polski w światowym speedwayu w końcu hipokryci z FIM przejrzą na oczy. Ale fajnie by było na 1 rundzie w Lesznie, puste trybuny, zero dochodów z tv ahhh 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nie dojdzie do tego. Moge ci to zagwarantowac na 99 % Legolas.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A jeszcze miałem dodać odnośnie Zengoty to osobiście upadku nie widziałem, ale był pochodną tego że zawodnicy z Gorzowa oraz ZG po pierwszym dniu treningów stwierdzili, że jest za twardo i chcą żeby na następny dzień zrobili bardziej pod koło, oczywiście zrobili. Grzesiek trochę źle dociążył motocykl trafił w msc bardziej przyczepne spanikował i po zabawie, szkoda chłopaka, niech na tym badziewiu jadą w Anglii przy deszczu oraz plażowym torze byle tylko dokończyli mecz, a Polsat Sport ogarnął transmisje do 24.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Na Momnore Green jechali ostatnio i nie bylo problemow 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Jak teraz się wycofamy i będziemy śmigać na tym nowym badziewiu to pokażemy swoją słabość i nikt z naszym zdaniem liczył się nie będzie a tak naprawdę to my powinniśmy rozdawać tu karty. Dla mnie ta cała sytuacja jest chora i to całkiem poważnie. Nie dajmy się, chwała dla naszego trio z GP że tak stanowczo walczą, oby z fartem !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie dojdzie do tego. Moge ci to zagwarantowac na 99 % Legolas. Nie dojdzie na pewno bo już sporo ludzi zakupiło bilety a odsprzedać ich nie będzie komu, więc raczej mając bilet wyboru większego już się nie ma.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Ja na GP bez Polaków, w takiej atmosferze nawet mając bilet bym nie poszedł na takie "widowisko".
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A patrząc z drugiej strony... to krzyku jest dużo o to, że sporo czasu zajmie przystosowanie motocykli do nowych realiów... Nasi zawodnicy przeskoczyli w tamtym roku wszystkich sprzętowo i to ich boli. Co do pierwszych meczów w Anglii nie ma na razie problemów jednak moje odczucie jest takie że to kwestia czasu będzie konkret adrenalinka jazda o coś gorsza pogoda itp i zaczną zawodnicy się składać na takim kartofisku... GP to objazdowy cyrk, który ma za zadanie zarabiać na siebie, jeżeli szefowie będą mieli wybierać to pojadą na starych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
To bylo pewne  Tak jak mowilem w Polsce stare a w pozostalych zawodach nowe.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Tober sie wystraszyl i nie wystawil kursow na sparing.Szkoda.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|