Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 18 1 2 10 11 12 13 14 17 18
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by lupus
I ile robisz w te 40-45 min w km?

Szczerze mówiąc to nie wiem. Truchtam. Jak patrze na zumi to wydaje mi się, że nie wiecej niż 7-7,5 km.

Nie używam żadnych pulsmetrów.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mat2000
Aha, energetyki- tiger sugar free, 2kcal na 100 ml- piję 1-2 dziennie, myślę, że trochę oszukują organizm.

Chłopie, wątrobę sobie zniszczysz tym syfem.

U
old hand
old hand
U Offline
jeden tiger = ponoc 3 kawy, jak biegasz to magnez ci wypłukuje , a bez tego ciezko jakikolwiek sport uprawiac

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mi ryba na sniadanie srednio wchodzi.
A na obiad nie jadam, bo zimnej nie mam gdzie odgrzac wink
O wedzonej nie ma mowy, bo wtedy nikt nie zblizy sie do mnie na odleglosc mniejsza niz 25 m.

Serek wiejski jadam podobnie jak Ty, ale nie w takich ilosciach.
Wole juz twaróg, wchodzi mi jak w maslo, zawsze mam w domu kilka kostek smile

Jesli potrzebujesz pobudzenia przed treningiem odpusc te energetyki a kup sobie Guaranę itp

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
z tym tunczykiem bym az tak nie przesadzal, duzo rteci ma w sobie, a ryz zamienilbym na kasze gryczana, IG duzo nizszy, a blonnika ponad 2 razy wiecej

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Dobra pasta, płyn do płukania ust, sok z cytryny na rece i można jeśc wszystko wink

O rteci w tunczyku pierwsze slysze..

Twarog jest ok, tylko bez jogurtu przypraw i najlepiej jakichś warzyw nie przejdzie. A przygotowanie zajmuje czas, dlatego wybieram serek.

Guaranę sprawdzę, dzieki.

Kasza jeżeli już to jako urozmaicenie. Walory smakowe są po stronie ryżu smile

T
stranger
stranger
T Offline
Originally Posted by lupus
Serek wiejski jadam podobnie jak Ty, ale nie w takich ilosciach.
Wole juz twaróg, wchodzi mi jak w maslo, zawsze mam w domu kilka kostek smile
laugh laugh laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by mat2000
Dobra pasta, płyn do płukania ust, sok z cytryny na rece i można jeśc wszystko wink

O rteci w tunczyku pierwsze slysze..

Twarog jest ok, tylko bez jogurtu przypraw i najlepiej jakichś warzyw nie przejdzie. A przygotowanie zajmuje czas, dlatego wybieram serek.

Guaranę sprawdzę, dzieki.

Kasza jeżeli już to jako urozmaicenie. Walory smakowe są po stronie ryżu smile

Prawda jest to co napisał powyżej.
Tunczyk z puchy jak juz to kilka puszek na tydzien max nie szalec za bardzo.

Ja twarog wsuwam jak leci, nie potrzebuje do tego polewac jakimis jogurtami ani przyprawiac, ale znam osoby co nad kostką siedzą godzinę.

Zamiast ryzu mozesz jesc jeszcze kuskus.

U
old hand
old hand
U Offline
Czemu Guarana niby jest zdrowasza od kawy? tez zawiera duze ilosci kofeiny,

panowie strasznie rygorystyczne diety macie, same bialko praktycznie, nie dalbym rady na takiej ;]

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Tuńczyk konserwowy to żywność przetworzona. Mięso tej ryby, zanim trafi na półki sklepowe jest wiele godzin poddawane działaniu wysokiej temperatury. Powoduje to niekorzystne zmiany, między innymi utlenianie się cholesterolu i powstawanie bardzo szkodliwych produktów tego procesu (25-hydroksycholesterole, 26-hydroksycholesterole, 7-ketocholesterol, 7α- i 7β-hydroksyholesterole). Warto tez wspomnieć, że obróbka termiczna, oraz dłuższe przechowywanie konserwowego tuńczyka powoduje wyjałowienie tego produktu z kwasów omega-3.

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
energetyki laczycie z bieganiem/silownia ?! laugh nie dosc ze gazowane to jeszcze chemia...

Ja akurat jestem ektomorfikiem, wiec u mnie od prawie 3 lat tylko trening na mase + aeroby.

wiec w tym temacie ciezko mi sie wypowiadac. Moge dodac, ze diety, stopnie trudnosci itp. nalezy obierac na wlasnej podstawie. Kazdy czlowiek jest inny, i to co jednemu pomoze, drugiemu niekoniecznie.

przydatne linki to kfd.pl i sdf.pl + pytac osoby na silowni/fitness, jesli traficie na spoko kolesi/laseczki to na pewno poradza wink

ja akurat, mimo ze ektomorfik, diete na mase trzymalem, a przed fast foodami mialem/mam spory handicap w postaci aparatu ortodotycznego grin tak wiec, nie moglem kilku rzeczy pic, a po kazdym jedzeniu musialbym umyc zeby (akurat po kilku miechach to sie poluznilo, ale i tak trzymam sie, aby nie jesc za wiele 'smieci' na miescie).

Determinacji, checi, nie poddawania sie i zdrowiaaa zycze boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no bo oszukują organizm laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by royalflush
no bo oszukują organizm laugh

jak zwykle 0 tresci merytorycznej - brawo, trzymasz swój poziom.

Nie spotkałem się z jakimiś kategorycznymi zakazami spożywania energetykow w czasie redukcji. Oczywiscie poza osobami wrażliwymi na kofeine, z chorym układem krążenia itp.

Psioczycie na kofeine, a to główny stymulator termogenezy i główny składnik dość powszechnie stosowanych fatburnerów. Tauryna działa podobnie.

Moja watroba? Tak, jakby to właśnie od takich napojów najbardziej ucierpiała wink
Jasne, wszystko trzeba robić z głową, ale przesadzanie w drugą stronę też dobre nie jest smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Podeprzyj to jakimis faktami, moga byc linki.
Chodzi mi oczywiscie o energetyki.

addict
addict
Właśnie zobaczyłem ten temat i oczywiscie muszę cos napisać w tej kwestii nie czytałem postów powyżej gdyż nie mam chęci ale zastanawia mnie jeden fakt odchudzanie u facetów dla mnie to śmiech stołujecie się w KILL'Donaldach, burgerkingach itd a teraz prosicie o pomoc bo trzeba zżucić kilka kg zastanówcie się na sobą

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by gigabait
Właśnie zobaczyłem ten temat i oczywiscie muszę cos napisać w tej kwestii nie czytałem postów powyżej gdyż nie mam chęci ale zastanawia mnie jeden fakt odchudzanie u facetów dla mnie to śmiech stołujecie się w KILL'Donaldach, burgerkingach itd a teraz prosicie o pomoc bo trzeba zżucić kilka kg zastanówcie się na sobą

Ja sie nie stoluje.
Raz na kwartał mi sie zdarzy, ale to glownie w trasie, bo takie zarcie jest bezpieczniejsze od przydroznych gyros barów.
Poza tym jak juz jestem to wybieram odpowiednie produkty smile

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
ja moze tez tylko w kwestii sprostowania, bo czasami cos tutaj napisalem, nie odchudzam sie, bo nie mam ani grama nadwagi, po prostu lubie tematyke "odzywiania" tongue

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Ja zszedlem z 90 na rowne 70 kg. Oprocz duzej ilosci chodzenia (kilka km dziennie) to tylko 3-4 min cwiczen i dieta na zasadzie jesc wiecej ale rzadziej a nie na odwrot jak to ciagle eksperci w tv powtarzaja.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by Conrad
Ja zszedlem z 90 na rowne 70 kg. Oprocz duzej ilosci chodzenia (kilka km dziennie) to tylko 3-4 min cwiczen i dieta na zasadzie jesc wiecej ale rzadziej a nie na odwrot jak to ciagle eksperci w tv powtarzaja.

tutaj sie kompletnie nie zgodze

zacytuje pewna ksiazke

...
jesli po posilku nie czujesz sie "pelny" to znaczy, ze sie najadles
jesli po posilku czujesz sie najedzony, to znaczy, ze sie objadles
jesli po posilku czujesz sie objedzony, to znaczy, ze sie otrules
...

tongue

Strona 12 z 18 1 2 10 11 12 13 14 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (burbon, $-man, rafal08, forty, aker), 2,075 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,691
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025