Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 23 1 2 6 7 8 9 10 22 23
A
old hand
old hand
A Offline
dzięki Agassi
z grubsza wynika z tej Green Card, że nic nie wynika, za parenaście miesięcy unia zbierze dane na temat rynku hazardowego i regulacji w krajach członkowskich a potem zastanowi się czy coś z tym robić
miałem nadzieję, że to będzie coś konkretniejszego...

Bonus: Unibet
B
member
member
B Offline
KOMISJA FINANSÓW PUBLICZNYCH (FPB)
KOMISJA KULTURY FIZYCZNEJ, SPORTU I TURYSTYKI (KFS)
godz. 15:00
sala 118/bud. C
Posiedzenie może być kontynuowane w dniu 30 marca br.
Rozpatrzenie sprawozdania podkomisji nadzwyczajnej o rządowym projekcie ustawy o zmianie ustawy o grach hazardowych oraz niektórych innych ustaw (druk nr 3860) - sprawozdawca podkomisji poseł Marek Zieliński.

http://orka.sejm.gov.pl/PlanyKom.nsf/wgDat?OpenPage&Start=1&Count=999&Expand=2

No to w kwietniu zakończą prace nad tą ustawą na bank. Kapica na green paper gwiżdże, szczególnie, że to on będzie rządził hazardem europejskim podczas polskiej prezydencji.

czyli moi drodzy rodzi się proste pytanie - którego azjatyckiego buka polecacie, który obsługuje Moneybookers?

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by bohem
no i wszystko jasne: Kapica chce ścigać europejskie firmy hazardowe i aresztuje managerów williama hilla, ladbrokesa, bet365, sportingbetu (ci są z tego małego kraju o nazwie W. Brytania) oraz betathome i unibet (z Malty) :))) a my będziemy mogli spokojnie grać u Azjatów po wejściu w życie ustawy. genialna strategia.

http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,9318012,Hazard_w_sieci_pod_lupa__W_2012_firmy_zarobia_12_mld.html

Kaplica wzniósł sie an wyżyny debilizmu laugh laugh

sam mnie wiem cojesty najśmieszniejsze
może to

" Nie podoba nam się sytuacja, w której gry hazardowe są legalne w kilku małych krajach, a konsekwencje społeczne ponosi reszta państw UE - mówi odpowiedzialny za hazard wiceminister finansów Jacek Kapica. "

laugh laugh

B
member
member
B Offline
Originally Posted by AGASSI
no i wszystko jasne: Kapica chce ścigać europejskie firmy hazardowe i aresztuje managerów williama hilla, ladbrokesa, bet365, sportingbetu (ci są z tego małego kraju o nazwie W. Brytania) oraz betathome i unibet (z Malty) :))) a my będziemy mogli spokojnie grać u Azjatów po wejściu w życie ustawy. genialna strategia.

http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,9318012,Hazard_w_sieci_pod_lupa__W_2012_firmy_zarobia_12_mld.html

Kaplica wzniósł sie an wyżyny debilizmu laugh laugh

sam mnie wiem cojesty najśmieszniejsze
może to

" Nie podoba nam się sytuacja, w której gry hazardowe są legalne w kilku małych krajach, a konsekwencje społeczne ponosi reszta państw UE - mówi odpowiedzialny za hazard wiceminister finansów Jacek Kapica. "

laugh laugh

Mały = Wielka Brytania aplauz

A
A Offline
Tu gdzieś cytowalismy artykuł,gdzie było napisane ,Że na 27 krajow w UE w 20 e-hazard jest legalny całkowicie , w 4 jest monopol a w 3 jest ban ..........ktos mógłby tego pojebanego Kaplice wyedukować blush
chyba wysle Mu "Reedukacje" laugh

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
może ktoś temu rudemu pajacowi zada pytanie choć wątpię, jest tyle pytań że te które nas nurtują mogą przepaść.

A
A Offline
Originally Posted by oli
może ktoś temu rudemu pajacowi zada pytanie choć wątpię, jest tyle pytań że te które nas nurtują mogą przepaść.

IMO skoro Boniek powiedział A powinien tez powiedziec B

P
stranger
stranger
P Offline
Kapica na green paper gwiżdże, szczególnie, że to on będzie rządził hazardem europejskim podczas polskiej prezydencji.

Kolego nie przesadzaj i nie strasz ludzi, Kapica ma tam gówno do gadania. Tam są komptentni ludzie od tego i to on będzie musiał ich posłuchać.

Taaa napewno Angole moga już trząść portkami bo nadchodzi killer hazardu Kapica smile.
Oni mają wyjebane na takich ludzi, bo dzieki freestylowi hazardowemu ich liga stała się najsilniejszą na świecie, to jedna z przyczyn.

N
newbie
newbie
N Offline
Panowie chciałem się tylko zapytać o jedną rzecz, a mianowicie jak taki Kapicu został wiceministrem w kraju prawie 40 mln w środku Europy ? przecież to jakaś parodia . Za opowiadanie takich bzdur na Madagaskarze byłby najwyżej cieciem . Mój syn , który ma już 10 lat jak słucha tego Kapicu to sika w majtki ze śmiechu .
Gdyby goryle we wrocławskim ZOO umiałyby mówić dużo bardziej z sensem mówiliby o hazardzie niż Kapicu .
Jacie pierdziele , ale ten Kapica to model .
Conrad , ale cię ta twoja PO bolszewia nieżle wyciupciała.

N
newbie
newbie
N Offline
Kórwa dla tego Kapicu Wielka Brytania to mały kraj .Skąd on się kórwa urwał ? Jeju gdyby w UK w rządzie był taki Kapicu ja już był dawno zwariował z nerwów . ależ ja wam współczuje takich polityków w dodatku w randze wiceministra !!!!!!

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
"Oprócz marchewki w postaci legalnej działalności jest też kij - projekt przewiduje możliwość zaocznego karania menedżerów firm hazardowych, które będą prowadzić działalność w Polsce. Oczywiście resort finansów liczy się z tym, że Malta czy Wielka Brytania nie wydadzą swych obywateli. Kapica wierzy jednak, że menedżerowie firm notowanych na europejskich giełdach będą chcieli unikać skazania przez polskie sądy i wycofają się z działalności w Polsce."

Jesli to prawda i ten oszolom cos takiego planuje to jak w banku takie firmy jak ladbrokes czy bet365 beda miec w nosie nasz rynek. Wystarczy przytoczyc przyklad Holandii i pozew sadowy ladbrokes + sciganie menadzerow(tu sciagnal z USA).

N
newbie
newbie
N Offline
Kórwa dla tego Kapicu Wielka Brytania to mały kraj .Skąd on się kórwa urwał ? Jeju gdyby w UK w rządzie był taki Kapicu ja już był dawno zwariował z nerwów . ależ ja wam współczuje takich polityków w dodatku w randze wiceministra !!!!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To masz jednak dobre serce - Norman.

Współczujesz Nam...

Ja też Ci współczuje.

A
A Offline
Originally Posted by Experto
Jesli to prawda i ten oszolom cos takiego planuje to jak w banku takie firmy jak ladbrokes czy bet365 beda miec w nosie nasz rynek. Wystarczy przytoczyc przyklad Holandii i pozew sadowy ladbrokes + sciganie menadzerow(tu sciagnal z USA).

co zmieniło to orzeczenie dla Holendrów poza tym,że w niecaly rok poźniej legalizują wszystko ?
ps.jeszcze przytocz Izrael i Chiny bo pewnie tam też obowiązuje prawo UE jak w USA laugh

G
stranger
stranger
G Offline
Kaplica to jest okienkowy ze Szczecina, tak mówią znawcy

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
o czym Ty Agasi pierdolisz? co legalizuja w rok?

A
A Offline
Originally Posted by Experto
o czym Ty Agasi pierdolisz? co legalizuja w rok?

o tym,że Ty pierdolisz głupoty

A
A Offline
http://di.com.pl/news/36764,0,Zniosa_za%20...%20andii.html

no ile minęło od orzeczenia ETS
7 może 8 miechów

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Do legalizacji jeszcze daleko. Na razie to tylko "głosy" za.
Holendrów i tak obsługują wszędzie.

Strona 8 z 23 1 2 6 7 8 9 10 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, burbon, betowiec, Sensei, 11kera11), 2,594 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,743
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025