|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
strasznie:/ nie wiem czym sie kierowales dawajac tego typa:) bo drugi zawodnik wyglada duzo lepiej.. wyzszy jego sprytem i umiejetnoscia kontrowania, jak sie obudzi bedzie jeszcze izi 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
on juz w drugim secie puszcza pilki dobre mysliz e beda autowe dramat
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
witam  Pospisil ładnie jedzie po 2:0 @2.1  a mam go w dubelku z Nilandem, ciekawe jak Irlandczyk na clayu będzie pogrywał  Niland  nie będe sam 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Johnm milma 2:6 6:0 2:6 bądź tu mądry i pisz wiersze :|
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
serwu nie umie odebrc wiec nie wiem jak mzoe kontrowac..
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
nie biega do pilke dramat..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wybaczcie mały off-top, ale czy byłby ktoś tak miły i podesłał co przerwę techniczną wynik tylko 1 seta , w meczu Lokomotiv Baku - azzarial Baku?:) tj. finał pucharu challange:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale musze przyznac ze tak grajacego Renavanda jeszcze nie widzialem
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
to wyglada jakby gral junior z seniorem.. szacunek salvador dali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm na Isnera od wczoraj kursy urosly, teraz to mozna go grac + Mayer i Tipsar w singlach i bedzie pieknie cos czuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wyglada jakby gral junior z seniorem.. szacunek salvador dali  no comment 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potzebne mi 2 mecze do tasiemek  podrzućcie coś ciekawego  Zastanów sie czy tak bardzo Ci potrzebne  Może jednak wystarczą te co masz  Potrzebne mu, potrzebne. Ze 20 "ciekawych" i Subarką na wakacje pojedzie. 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Salvador twoj typ byl dobry. Z moich zbiorow na temat Renevanda mam taka jego charakterystyke:
* Jednoręczny bh. * Ofensywny baseliner. * Pierwszy serwis efektywny ale nie jest to podanie, które umożliwia serwowanie niezliczonej liczby asów.Drugi serwis słaby zapraszający rywala do skutecznego returnu * Return to jedno z jego koronnych elementów gry. Po każdym drugim serwisie rywala agresywnie atakuje jego podanie i czyni to efektywnie.Sktuczność takich akcji jest dosyć wysoka. * Bardzo ładnie operuje jednoręcznym bh , zwłaszcza po lini otwierając sobie w ten sposob kort.Problemy z selekcją uderzeń i brak cierpliwości w prowadzeniu wymiany.Ma problemy z wybraniem najlepszego momentu to ataku i przez to popełnia sporo niewymuszonych bledow glównie z fh. * Niestabilny emocjonalnie (rzuca rakietą i nie potrafi opanować emocji po swoich złych zagraniach) * Korzysta ze swojego topspinowego fh, który grany po crossie jest jego atutem i pozwala mu raz na jakiś czas wygrywać wymiany właśnie z tego skrzydła. * Po drugim serwisie sporadycznie wykonuje akcje serv and voley ale z fatalnym procentem skuteczności. * Typ loosera, który nie potrafi wrócić do meczu.Godzi się z porażka i obraża na cały świat po dwóch czy trzech przegranych gemach z rzędu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wyglada jakby gral junior z seniorem.. szacunek salvador dali  no comment  i słusznie, niech sam wybiera sobie co grać jeżeli nie rozumie że nie zawsze analiza będzie zgodna z obrazem gry 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hmm na Isnera od wczoraj kursy urosly, teraz to mozna go grac + Mayer i Tipsar w singlach i bedzie pieknie cos czuje tipsa tak ale nie ludz sie ze mayer wygra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze we Wlodara sie bawisz  tez po malu tworze swoja baze zawodnikow. Na dzien dzisiejszy mam ok 80  Wiekszosc z poziomu challengerowego 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
widze ze we Wlodara sie bawisz  tez po malu tworze swoja baze zawodnikow. Na dzien dzisiejszy mam ok 80  Wiekszosc z poziomu challengerowego  ATP mam na zasadzie bardziej hobbystycznej. Tez mam swoja baze mozemy sie wymienic kiedys. WTA mam o wiele bardziej rozbudowane.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak tam mocno pada na tym turnieju w Barletta??? wiadomo cos...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze we Wlodara sie bawisz  tez po malu tworze swoja baze zawodnikow. Na dzien dzisiejszy mam ok 80  Wiekszosc z poziomu challengerowego  ATP mam na zasadzie bardziej hobbystycznej. Tez mam swoja baze mozemy sie wymienic kiedys. WTA mam o wiele bardziej rozbudowane. jestem za tylko ze umnie to rekopisy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka