|
|
veteran
|
|
veteran
monitorowanie netu to fikcja.
po wykupieniu tunelu VPN i zalogowaniu sie wasz dostawca internetu nie bedzie wiedzial jakie strony odwiedzacie. Ktos kumaty mógłby wyjaśnić co to VPN? Czy jest na sali informatyk?  Mówiąc najprościej, to kierowanie ruchu poprzez serwer, na którym masz wykupione miejsce. Miejsce, z którym się łączysz widzi IP serwera, provider widzi połączenie z serwerem. Ponadto, co różni od proxy, działają wszystkie aplikacje, bo działa java, java script, flash, itd Podobnie działa TOR a do tego jest darmowy. A próbowałeś coś ściągnąć TORem z normalną maksymalną prędkością?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A próbowałeś coś ściągnąć TORem z normalną maksymalną prędkością?[/quote]
A co ja mam ściągać? Chyba nie o to chodzi!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
http://www.rp.pl/artykul/5,634584.html
czyzby EGBA zaczęła walczyć o Polskę?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Kurwa co za muły piszą te artykuły  W Gownie podali wczoraj,że po drugim czytaniu znowu wróci do Komisji a te matoły z Rzepy napisali,że dziś Sejm zajął się nowelizacją 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze mi ktos w skrocie wytlumaczyc o co chodzi w tej ustawie Jeśli chodzi o nas to ustawa (o ile wejdzie w życie) wnosi tylko jedną istotną zmianę. Firmy, które mają u nas stacjonarne punkty (T***lotek, Fortuna, Sts itd) będą miały możliwość przyjmowania zakładów w internecie. Tak to będzie wyglądać w praktyce.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
moze mi ktos w skrocie wytlumaczyc o co chodzi w tej ustawie Jeśli chodzi o nas to ustawa (o ile wejdzie w życie) wnosi tylko jedną istotną zmianę. Firmy, które mają u nas stacjonarne punkty (T***lotek, Fortuna, Sts itd) będą miały możliwość przyjmowania zakładów w internecie. Tak to będzie wyglądać w praktyce. Odnoszę podobne wrażenie, że taki będzie efekt tych zmian. A jeśli ziemniaki chcą wejść na net to powinni się rozejrzeć bardziej za licencją na Malcie/UK/Gib. Alderney czy Isle od Man też dobre, ale jednak unijna licencja jest bezpieczniejsza na długą metę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
co za banda debili, chory kraj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardzo dobrze może media nagłośnią ten kretynizm i ogólnie odniesie to dobry skutek przy pracach nad ustawą.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mistrz  teraz pisząc artykuł na jakimś portalu sportowym i wklejając zdjęcie sportowca trzeba będzie najpierw sprawdzić, co reklamuje np. na swojej klacie  A przy kolarzach, rajdach samochodowych i kilku innych sportach będzie trochę roboty  W sumie świetna sprawa dla reszty reklamodawców 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Myślę, że to może pomóc bo wydaje mi się, że w C+ pracuje kilku rozsądnych gości, którzy się tą sprawą odpowiednio zajmą i przede wszystkim nadadzą temu rozgłosu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bardzo dobrze że coraz głośniej jest o tej absurdalnej i utopijnej ustawie ... Polska jako kraj porzadniśów u władzy zawsze musi się wyróżnić , ale co się dziwić jeżeli mamy prezydenta który kilku słów bez podtsawowych błędów napisać nie potrafi poza tym co chwilę karygodne gafy popełnia ...
|
|
|
|
|
|
|
"..Wyznaczono do 1 kwietnia do godz. 16.00 termin na przedstawienie opinii przez ministra właściwego ds. członkostwa RP w UE." Rozumiem,że połączone Komisje zażyczyły Sobie opinie o zgodności nowelizacji z prawem UE. Tylko po co skoro Kaplica ma notyfikacje ...... 
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że to może pomóc bo wydaje mi się, że w C+ pracuje kilku rozsądnych gości, którzy się tą sprawą odpowiednio zajmą i przede wszystkim nadadzą temu rozgłosu to jest dobre "A teraz najlepsze. Urząd celny powinien sam sobie wysłać takie samo pismo, które wydelegował do Canal Plus. O sprawie napiszą teraz wszystkie media, co oczywiście przyczyni się do zareklamowania niejako hazardowych usług firmy. Mam wrażenie, że nawet bardziej niż zrobił to Canal Plus." faktycznie samobój Kaplicy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sensacyjny link!!! http://tsm1.w.interii.pl/str1.jpgSzkoda tylko że w ostatnich latach jakby o tym zapomniał .... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Złą stronę wyżej wkleiłem. Ta którą miałem na myśli jest tu: http://tsm1.w.interii.pl/str2.jpg
|
|
|
|
|
|
|
Co ma Kaczynski do ustawy PO?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,9350568,Fiskus_chce_koszulki_Cristiano_Ronaldo_za_napis_niezgodny.html
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co ma Kaczynski do ustawy PO? To że ja widać sam kiedyś grał w (na 99% 5 card draw) pokera a teraz przyklepuje to co ten (nie)rząd lyyyyberalow wprowadza. Malo tego - sam (a przynajmniej jego zolnierze) kilka lat temu mial w pewnym momencie podobne plany.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|